Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: برای جبران خسارت‌های وارده به کشاورزان، پیگیری‌های ویژه‌ای صورت خواهد گرفت.

حمید ملانوری، عصر امروز ۲۴ مهر در جمع کشاورزان حاضر در محدوده چاه‌های کشاورزی سربیشه در جریان بازدید از مزارع ذرت و باغات زرشک سرمازده این شهرستان خاطرنشان کرد: این موضوع به طورخاص در دستور کار معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه یادآور شد: با توجه به این که در منطقه ای کم آب به سر می بریم و گرما و سرمای ناگهانی هوا را به طور پیوسته تجربه کرده ایم، باید در بحث کاشت، داشت و برداشت محصولات به گونه‌ای اقدام کنیم که کمترین خسارت‌ها را ببینیم.

استاندار تصریح کرد: اقدامات ما باید به شکلی باشد که در برابر بحران‌های همیشگی خود را مقاوم کنیم.

ملانوری با تأکید بر وظیفه جهاد کشاورزی و مراکز ترویج در این زمینه، اظهار کرد: تلاش‌ها باید به سمت و سویی باشد که گونه‌های گیاهی متناسب با وضعیت منطقه کاشته شوند.

وی برداشت به موقع محصولات را هم راهکاری در راستای کاهش خسارت‌ها عنوان کرد و گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید با تأمیمن به موقع ادوات و ماشین آلات لازم در این زمینه کشاورزان را همراهی کند تا بتوانند محصولات خود را به موقع برداشت کنند.

استاندار خراسان جنوبی، امروز از مزارع ذرت و باغات زرشک شهرستان سربیشه بازدید کرد.

این بازدید با هدف بررسی شرایط موجود و تخمین خسارت های وارده به کشاورزان در پی سرمازدگی چند روز گذشته انجام شد.

کاهش شدید دما و برودت هوای چند روز گذشته به باغات زرشک و مزارع ذرت شهرستان سربیشه خسارت وارد کرد.

شهرستان سربیشه با ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار سطح زیر کشت زرشک، سالانه ۳ هزار تون زرشک تولید می‌کند.

جمعیت بهره بردار زرشک این شهرستان ۳۸ هزار نفر است. خسارت سرما در ۳۰ هکتار مزارع ذرت سربیشه ۷۵۶ میلیون تومان و در ۷۵ هکتار باغات زرشک این شهرستان یک و نیم میلیارد تومان برآورد شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کشاورزی محصولات كشاورزي منطقه خراسان جنوبی خسارت کشاورزی خراسان جنوبی باغات زرشک مزارع ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه ستاد بحران سمیرم گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶ نفر بر اثر غرق شدگی در منابع ذخیره آب این شهرستان جان خود را از دست داده اند .
منصور شیشه فروش همچنین در خصوص هجوم ملخ به مزارع استان هشدار داد و افزود: به همت جهاد کشاورزی ۲۵۰ هکتار از اراضی شهرستان سمیرم در مرز استان چهار محال و بختیاری برای جلوگیری از هجوم‌ملخ به مزارع سمیرم سم پاشی می شود.
شیشه فروش به صدور هشدار نارنجی هواشناسی نیز در پی ورود سامانه جدید بارشی به استان اشاره کرد و افزود: با توجه به هشدارهای هواشناسی تمامی اداره های خدمت رسان در راستای جلوگیری از خسارت ناشی از سیل آماده باش هستند .
وی گفت: براین اساس مراکز خدمات رسان به خصوص شهرداری ها و راهداری ها موظفند در خصوص بازگشایی دهانه پل ها، تقویت سیل بندها، آزاد سازی تصرفات جهاد کشاورزی و حفاطت از قنات ها اقدام کنند.
شیشه فروش به خسارت سیل هفته گذشته در استان نیز اشاره کرد و افزود: در پی بارندگی های اخیر به تعدادی از منازل مسکونی در روستاهای پادنا خسارت وارد شد که از بعد از ارزیابی و تایید بنیاد مسکن، خسارت آنها پرداخت می شود .
مدیر بحران استانداری اصفهان از پرداخت ۱۸۰ میلیارد تومان خسارت به کشاورزان در سال گذشته خبر داد و گفت : خسارت به کشاورزان تنها از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی پرداخت می شود که صندوق باید نسبت به پرداخت خسارت به کشاورزان سرعت ببخشد .
شهرستان سمیرم با شش شهر چهار بخش و ۱۲۰ روستا و ابادی در جنوب اصفهان واقع شده است

دیگر خبرها

  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود