Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:38:52 GMT

افزایش ۴۷ درصدی صادرات غیرنفتی در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۴۹۶۵

افزایش ۴۷ درصدی صادرات غیرنفتی در سال ۱۴۰۰

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل اکبرپور با اشاره به افزایش ۲۱ درصدی صادرات در نیمه نخست سال‌جاری، اظهار کرد: امسال ۲۱ میلیون و ۶۰۸ هزار تن کالا از گمرکات استان صادر شد که نسبت به همسنجی با پارسال ۲۱ درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: این میزان کالای صادراتی به ارزش هفت میلیارد و ۶۵۴ میلیون دلار بوده که از نظر ارزشی نیز نسبت به سال قبل ۶۱ درصد افزایش نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبرپور بیان داشت: ۱۶ میلیون تن از این کالاها مربوط به کالاهای صادراتی غیرنفتی به ارزش افزون بر پنج میلیارد و۸۶۱ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۱۶ درصد و از نظر ارزش دلاری ۴۷ درصد افزایش داشته است.

مدیرگمرک شهید رجایی اظهارداشت: این اقلام صادراتی شامل سنگ آهن و کنسانتره های آن، پلیمرهای اتیلن، کودهای معدنی و شیمیایی و غیره بوده که به مقصد کشورهای چین، امارات متحده عربی، تایلند، هند، عمان و غنا بارگیری شده است.

اکبرپور ادامه داد: میزان کالاهای وارداتی به گمرکات هرمزگان نیز در ۶ ماه نخست امسال چهار میلیون تن به ارزش ۹ میلیارد و ۹۰۷ میلیون دلار بوده که نسبت به همسنجی با پارسال از نظر ارزش دلاری ۷۳ درصد افزایش داشته است.

وی یادآورشد: کالاهای وارداتی بیشتر مربوط به کالاهای اساسی بوده که از کشورهای چین، هند، امارات متحده عربی، ایتالیا و آلمان وارد گمرکات هرمزگان شده است.

ناظر گمرکات هرمزگان در خصوص واردات برنج از طریق گمرکات استان نیز اظهارداشت: میزان برنج وارداتی به گمرکات استان در نیمه نخست حدود ۵۳۰ هزار تن بوده که روانه بازار شده است.

اکبرپور در خصوص ترخیص کالاهای اساسی گفت: زمانی که کالا ثبت سفارش و کد رهگیری بانک دریافت می کند، در کمترین زمان ممکن پس از اظهار، ترخیص خواهد شد و در خصوص محموله ۱۶ هزار تنی برنج وارداتی اخیر (مهرماه امسال) نیز، این کالاها پس از دریافت کد رهگیری به محض اظهار به گمرک در سریع ترین زمان ممکن ترخیص خواهند شد.

کد خبر 5329111

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرکات استان هرمزگان صادرات غیرنفتی ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز کرمانشاه واکسن کرونا سیدابراهیم رئیسی شیوع کرونا عکس استانها گرگان نیروی انتظامی ایلام درصد افزایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید