Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- فناوری درون خودرویی جدید اپل به کاربران اجازه می‌دهد که آپشن‌های خودروی خود را با استفاده از تلفن‌های همراه آیفون کنترل کنند. فناوری درون خودرویی جدید اپل به کاربران اجازه می‌دهد که آپشن‌های خودروی خود را با استفاده از تلفن‌های همراه آیفون کنترل کنند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، احتمالا به زودی کاربری‌های آیفون در خودروها از سطح کارهای عمومی گوش دادن به موسیقی با مسیریابی فراتر برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع بلومبرگ مدعی شده اند که اپل در حال توسعه فناوری درون خودرویی جدیدی به نام "IronHeart" است.
 
این فناوری به کاربران اجازه می‌دهد از آیفون خود را برای کنترل سیستم دمای خودرو، رادیو، صندلی‌ها و حتی چراغ‌های آمپر استفاده کنند. به این ترتیب کاربران برای انجام کار ساده نی نظیر روشن کردن بخاری خودرو به سوییچ کردن بین کارپلی و نرم‌افزار درون خودرویی اتوموبیل خود نیازمند نخواهند بود.
 
فناوری IronHeart هنوز در مراحل اولیه تولید است و احتمالا به شراکت برندهای خودروساز مختلف نیازمند خواهد بود. البته اپل هنوز در رابطه با وجود این فناوری و همچنین سازوکار عملکرد آن توضیحی ارائه نکرده است.
     
البته ابتکاراتی از این دست موجب می‌شود که حضور اپل در خودروها از فناوری‌های محدودی نظیر کارپلی یا قابلیت کار کی جدید این کمپانی فراتر برود. اگرچه عرضه این قابلیت جزو استراتژی خودرویی اپل نیست اما موجب می‌شود که تجربه این کمپانی در زمینه‌های مختلف مرتبط با خودرو فراتر برود و هرگونه توسعه داخلی وسایل نقلیه برای آن راحت‌تر شود.
 
البته این که آیا خودروها سازها این طرح را قبول کنند تا خیر نیز موضوع دیگری است چرا که اپل از این طریق می‌تواند برای انجام بسیاری از وظایف، سیستم اصلی خودرو را دور بزند. کمپانی‌های اندکی این شرایط را قبول می‌کنند زیرا اغلب آنها سیستم‌های نرم افزاری ویژه‌ای را در اختیار دارند که با نمونه ارائه شده توسط اپل رقابت می‌کنند.
 
در هر صورت اگر فناوری IronHeart به مرحله عرضه برسد، احتمالا به مدل‌ها و برندهای خاصی محدود می‌شود. تنها برگ برنده این سیستم درخواست‌های عظیم کاربران برای استفاده از آن روی خودرویهای خود خواهد بود. تنها از این طریق است که خودروسازها مجاب می‌شوند که از این سیستم در خودروهای خود استفاده کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: دما خودرو آیفون درون خودرویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!

سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. این سیستم به نام "ارتباطات نوری فضای عمیق" یا DSOC شناخته می‌شود و در 14 نوامبر از فاصله 226 میلیون کیلومتری (140 میلیون مایل) داده‌هایی را به رصدخانه پالومار موسسه فناوری کالیفرنیا در سن دیگو، کالیفرنیا ارسال کرد.

این انتقال "اولین نور" برای DSOC محسوب می‌شود و گامی مهم در جهت توسعه فناوری جدیدی است که می‌تواند روزی انقلابی در نحوه ارسال داده‌ها از فضا ایجاد کند. ارتباطات رادیویی که در حال حاضر روش معمول ارسال داده از فضاپیماها است، با افزایش فاصله، به طور قابل توجهی کندتر می‌شود. DSOC با استفاده از لیزر به جای امواج رادیویی، می‌تواند داده‌ها را با سرعت بسیار سریع‌تر و با پهنای باند بیشتر ارسال کند.

ماموریت آرتمیس 3 ناسا برای پرورش گیاه روی کره ماه

این فناوری نه تنها برای مأموریت‌های عمیق فضایی مانند سایکی، که در آن کاوشگر باید داده‌های زیادی را از راه دور ارسال کند، مفید خواهد بود، بلکه می‌تواند برای مأموریت‌های آینده به ماه و مریخ نیز استفاده شود.

DSOC در حال حاضر در حال ارسال داده‌های آزمایشی است اما در نهایت برای ارسال تصاویر و سایر داده‌های علمی از سیارک سایکی استفاده خواهد شد.

سایکی قرار است در سال 2026 به سیارک سایکی برسد. این سیارک تصور می‌شود که هسته فلزی یک سیاره اولیه باشد که میلیاردها سال پیش در اثر برخورد از بین رفته است. مطالعه سایکی می‌تواند به دانشمندان در درک بهتر شکل‌گیری منظومه شمسی ما کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه پکن غوغا به پا کرد! /عکس
  • سارقان خودرو را همراه کودک ربودند