Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: ما باید بارگاه‌های زرشک را به اقامتگاه بومگردی و گردشگری تبدیل کنیم و از این فرصت بهترین استفاده را ببریم.

حمید ملانوری، عصر روز گذشته ۲۴ مهر در حسینیه محدوده چاه شماره ۳ دشت سربیشه و در دیداری مردمی، با اشاره به این که موضوع واگذاری زمین  برای ایجاد بارگاه زرشک و احداث واحد اقامتی بر روی این بارگاه ها از مطالبات و درخواست های مردم است، خاطرنشان کرد:  پیشنهاد ما این است که با تلفیق کشاورزی و گردشگری، بارگاه‌های زرشک را به محیطی برای جذب گردشگر تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و وجود جاذبه‌های تاریخی و طبیعی متعدد، خراسان جنوبی می‌تواند از خاستگاه‌های گردشگری دنیا باشد.

استاندار با اشاره به فصل برداشت زرشک و چشم نوازی باغات در این بازه زمانی، تصریح کرد: این فصل برداشت زرشک، بهترین فرصت برای حضور گردشگرانی است که به دنبال چنین جذابیت‌هایی هستند.

ملانوری با تأکید بر اهداف و سیاست‌های ستاد توسعه خاوران، اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در این ستاد دنبال می شود، این است که ظرفیت‌هایی مثل معادن، محصولات کشاورزی و ...به فرصتی برای گردشگری تبدیل شوند.

وی با تأکید بر اینکه محصول به این گرانبهایی را نباید ارزان بفروشیم، گفت: ما باید با برنامه ریزی درست و کار جمعی به این محصول بها بدهیم و آن را خوب بفروشیم.

استاندار با بیان اینکه کشاورزی ما باید مدیریت شود، اظهار کرد: این مهم با استفاده درست از گونه‌های مرغوب، کود و سم مناسب و ... محقق می‌شود که بخشی از این کار، وظیفه دولت و بخشی دیگر به عهده خود کشاورز است.

به دنبال ایجاد واحدهای فرآوری بزرگ هستیم

ملانوری با تأکید بر اینکه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی استان به شدت مورد غفلت قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ما به دنبال ایجاد واحدهای فرآوری بزرگی هستیم که بتوانیم محصولات کشاورزان را به موقع خریداری کرده و با تولید محصولات پایین دستی، ارزش افزوده ایجاد کنند.

به گفته وی؛ این ارزش افزوده باید به جیب کشاورز برسد و کشاورز ما با کمترین هزینه، از حاصل دسترنج خود نتیجه مطلوبی کسب کند.

وی با بیان این که برای رسیدن به این هدف، تعاونی بزرگ تولید کنندگان محصولات استراتژیک استان را پایه گذاری کرده‌ایم، تصریح کرد: همه تولید کنندگان زرشک، عناب و زعفران، سهامدار این تعاونی هستند.

استاندار ادامه داد: این تعاونی همه مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری را برای رسیدن به محصولی با کیفیت، متنوع و ارزش افزوده بالا و یافتن بازارهای فروش داخلی و بین المللی پایدار مدیریت می‌کند.

ملانوری با تأکید بر اینکه به این تعاونی باید اعتماد کرد، اظهار کرد: این تعاونی در آینده‌ای نزدیک، محصولات استان را به ارزش واقعی خود می‌رساند.

وی زرشک، عناب و زعفران را داروخانه هایی به تمام معنا خواند و یادآور شد: در دنیا محصولات تولیدی استان را بهتر از خود ما می‌شناسند.

استاندار، سربیشه را شهرستانی خاص برشمرد و گفت: این منطقه به لحاظ ذخایر معدنی، ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی، دشت حاصلخیز در حوزه کشاورزی، سفره‌های آب زیرزمینی غنی، مرز فعال و نیروی انسانی اندیشمند، منحصر به فرد است؛ ما باید از این ویژگی‌های منحصر به فرد به بهترین شکل ممکن بهره برداری کنیم.

وی با اشاره به مصوبه سفر رئیس جمهور و موضوع بازنگری سند توسعه نهبندان، تصریح کرد: در موضوع بازنگری سند توسعه نهبندان، شهرستان سربیشه هم لحاظ شده و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری به طور ویژه این بحث را دنبال می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گردشگري منطقه خراسان جنوبی زرشك خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان

محمد برزعلی ضمن اعلام آمادگی استان برای برداشت محصولات کشاورزی، افزود: پیش بینی می‌شود امسال در بیش از یک میلیون تُن گندم و ۱۱۰ هزار تُن کلزا و یکصد هزار تُن جو در استان برداشت شود.

علی اکبر مهقانی، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان نیز از کشاورزان خواست: محصولات خود را فقط به مراکز مجاز تحویل دهند.

مریم برزنونی رئیس اداره فناوری و مکانیزه جهادکشاورزی گلستان هم با بیان اینکه سه هزار کمباین آماده برداشت محصولات کشاورزی در استان است، خاطرنشان کرد: پیش بینی سوخت کمباین‌ها از هم اکنون انجام شود.

وی تاکید کرد: حمل محصولات در ماشین‌های بدون کاور ممنوع است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • بارش رحمت الهی در صحن و سرای پربرکت رضوی
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد