Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: واکسیناسیون فرهنگیان در دو ماه اخیر با استقبال چشمگیری روبه‌رو شده به طوری که بیش از ۹۵ درصد جامعه فرهنگیان استان دز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی تصریح کرد: در واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز جایگاه مناسبی را داریم به گونه‌ای که تاکنون ۷۵ درصد مشارکت دانش‌آموزان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ ساله در استان انجام شده تا در چرخه واکسیناسیون قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: با همکاری خانواده‌ها، دانشگاه علوم پزشکی و همچنین مدیران مدارس واکسیناسیون دانش‌آموزان با شتاب بیشتر در حال انجام است که امیدواریم تا نیمه آبان ماه جامعه هدف دانش‌آموزی هر دو دز واکسن خود را دریافت کنند.

ناصری در مورد بازگشایی مدارس از اول آبان ماه در واحدهای آموزشی با جمعیت زیر ۳۰۰ دانش‌آموز افزود: اکثریت مدارس برای بازگشایی حضوری مدارس اعلام آمادگی کردند تا دانش‌آموزان در چرخه آموزش حضوری قرار گیرند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: هیچ مشکلی برای تحصیل حضوری دانش‌آموزان در مدارس کمتر از ۳۰۰ دانش‌آموز وجود ندارد و برای سایر واحدهای آموزشی نیز از نیمه دوم آبان ماه شرایط حضور در کلاس مهیا می‌شود.

ناصری اضافه کرد: قطعاً در آبان ماه تمام دانش‌آموزان استان در چرخه تحصیل حضوری قرار می‌گیرند و امیدواریم اولیا با اعتماد کامل به فرآیند آموزشی در این زمینه یاریگر ما باشند.

وی با گرامیداشت هفته پیوند اولیا و مربیان بیان کرد: تعامل مثبتی بین مدارس با خانواده‌ها وجود دارد که در شرایط کرونایی این پیوند و تعامل بیشتر نیز برقرار شده است.

ناصری ادامه داد: برای حفظ این تعامل و ارتباط کیفی‌تر انتظار می‌رود اولیای دانش‌آموزان هم در انتخابات اولیا و مربیان مشارکت کرده و هم با رصد و پیگیری مستمر و حضور در مدرسه شرایط تحصیلی فرزندانشان را مورد توجه قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: قطعاً این تداوم ارتباط به تقویت کیفی آموزش منجر خواهد شد و سعی بر این است تا شرایط مناسبی را در برگزاری جلسات و حتی برگزاری دوره‌های آموزشی خانواده شاهد باشیم.

ناصری تصریح کرد: در ۸۰ درصد مدارس استان اردبیل نشست اولیا و مربیان و جلسات مرتبط همراه با برگزاری انتخابات انجام شده و قرار است در بیش از یک‌هزار و ۸۵۰ مدرسه استان کلاس‌های آموزش خانواده نیز دایر شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: ۲۰ درصد دانش‌آموزان همچنان از چرخه واکسن عقب ماندند که انتظار می‌رود خود اولیا در کنار دانش‌آموزان به بحث واکسیناسیون توجهی جدی کرده و شرایط مناسبی را در ارتقا سلامت دانش‌آموزان فراهم کنند.

کد خبر 5329071

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش اردبیل واکسیناسیون دانش آموزان احمد ناصری ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز واکسن کرونا کرمانشاه سیدابراهیم رئیسی شیوع کرونا عکس استانها گرگان ایلام نیروی انتظامی آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت