Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، احمد مقیمی دبیر جامعه مبلغین انقلاب اسلامی اصفهان با انتشار پستی اعلام کرد که درخصوص مطالبی که این روزها راجع به محرمانه بودن اموال مسؤولان در فضای مجازی دست به دست می‌شود، به صورت پیامکی از نمایندگان مردم استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی سوال کرده است که ۷ نفر از این نمایندگان نیز پاسخ‌هایی داده‌اند و می‌توانید در ادامه پاسخ‌ها را بخوانید:

عباس مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس: چون این هفته برای بازدید از مرزهای شمال غرب کشور از سوی کمیسیون امنیت مجلس مأموریت داشتم تا بروم و گزارشی تهیه کنم، لذا در مأموریت کاری بودم و در مجلس حضور نداشتم؛ البته موافق شفافیت اموال مسؤولان هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس: تا جایی که در جریان هستم به هیچ وجه چنین چیزی در مجلس یازدهم مطرح نبوده و نیست.

نه در صحن نه در کمیسیون‌ها چنین بحثی مطرح نشده و به نظر می‌رسد کاملاً جریان‌سازی رسانه‌ای است.

زهرا شیخی، نماینده مردم اصفهان در مجلس: مجلس مصوبه‌ای در خصوص محرمانه بودن اموال مسؤولین نداشته است.

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس: در مجلس در این خصوص چیزی نشنیدم.

حسین محمدصالحی، فریدن، فریدون شهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس: مسؤولی که اموالظ امنیتی و محرمانه باشد، مسؤول نیست. مسؤولان نظام جمهوری اسلامی باید اموال و املاک با شفافیت اعلام شود و هرگونه طفره رفتن از بیان شفافیت اموال و املاک نشان‌دهنده شبهه‌ناک بودن آن است.

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس: یکی از طرح‌های خوب قانونی در حال تصویب در کمیسیون قضائی طرح رصد اموال مسؤولین در طول دوران خدمت و سفرهای خارجی آن‌ها است.

در بحث سامانه ثبت اموال یکی از قیودی که بحث شده و هنوز در مرحله کمیسیون است و به صحنه نیامده بحث رعایت ترتیبات امنیتی سامانه مذکور و رعایت مصوبات شورای عالی مجازی جهت جلوگیری از هک این سامانه است که در کمیسیون مورد تاکید بوده است.

سیدمسعود خاتمی نماینده مردم گلپایگان در مجلس: موضوع مربوط به آیین‌نامه اصل ۱۴۲ قانون اساسی است که در کمیسیون مطرح شده این نظر مجلس نیست. انصاف دهد نوشتند که در کمیسیون تصویب و احتمالاً در صحن هم تصویب می‌شود این‌طور نیست. انشاالله مخالفت مجلس را خواهید دید.

نمایندگانی که پاسخی به سوال مطرح شده ندادند نیز، حجت الاسلام حسین میرزایی، امیرحسین بانکی‌پور، حجت‌الاسلام سیدصادق طباطبایی‌نژاد، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، اصغر سلیمی، سمیه محمودی، حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، حسین رجایی، پروین صالحی و الهام آزاد بودند.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس اصفهان شفافیت آرا شفافیت اموال اموال مسؤولان اموال مسئولان شفافیت اموال مسؤولان اصفهان در مجلس نماینده مردم حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد