Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که در زمان سفر به استان و دیدار با مولوی عبدالعزیز بر رشد حوزه‌های علمیه اهل سنت و ایفای نقش آنها در انقلاب اسلامی تاکید داشتم.

به گزارش ایسنا- آیت‌الله مصطفی محامی نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان در دیدار شیخ سلمان حسینی ندوی از علمای برجسته هندوستان و مدیر دارالعلوم ندوه العلما لکهنو و مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه مسجد مکی زاهدان و همراهان، گفت: خداوند متعال نعمت های مادی و معنوی خود را در جهات مختلف در ایران اسلامی گسترانیده است که سرآمد همه نعمت ها اسلام و انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان افزود: یکی از نعمت های مادی، وجود سرزمین هایی با آب و هواهای مختلف می باشد.

آیت‌الله محامی بیان داشت: مردم خوب یکی دیگر از نعمت های خداوند متعال است به گونه ای که رنگین‌کمانی از اقوام و انواع مذاهب در سایر نقاط ایران اسلامی ساکن هستند.

وی ادامه داد: تعامل پیروان مذاهب مختلف از گذشته در کشور وجود داشته که پس از انقلاب اسلامی به برکت راهنمایی‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تقویت و گسترش پیدا کرده است.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان گفت: مقام معظم رهبری سیاست های امام خمینی(ره) را دنبال می کنند به گونه‌ای که پیروان همه مذاهب در عرصه های مختلف بعد از انقلاب از جمله جنگ تحمیلی و عرصه های سازندگی حضور فعال داشته اند.

آیت‌الله محامی ضمن اشاره به دیدار با مقام معظم رهبری پیش از پذیرش مسئولیت در سیستان و بلوچستان گفت: در جلسه با مقام معظم رهبری از ایشان سوال کردم که آیا در رشد علمی، اقتصادی، مدیریتی و فرهنگی اهل سنت حدی قائلید که ایشان بیان فرمودند این مسائل چیزی نیست که برای آن حدی قائل شویم و باید زیر پرچم نظام اسلامی همه اقوام و مذاهب مختلف رشد کنند.

وی گفت: مقام معظم رهبری در جلسه ای با نمایندگان مجلس خبرگان نیز بیان کردند که نظام اسلامی باید خدمات خود را به همه اقشار ارائه دهد حتی اگر آن افراد اعتقادی به نظام اسلامی نداشته باشند.

آیت الله محامی عنوان داشت: مقام معظم رهبری فرمودند که در زمان سفر به استان و دیدار با مولوی عبدالعزیز بر رشد حوزه‌های علمیه اهل سنت و ایفای نقش آنها در انقلاب اسلامی تاکید داشتم که نتیجه این دیدگاه در حال حاضر مشاهده می‌شود و در استان‌هایی که اهل سنت حضور دارند هم مدارس علمیه و هم نمازهای جماعت و جمعه آنها رشد چشمگیری نسبت به قبل داشته است.

وی ادامه داد: در ایران اسلامی با وجود اینکه اهل سنت در اقلیت قرار دارد اما برخی حوزه های علمیه و مساجد اهل سنت از حوزه‌های علمیه و مساجد اهل تشیع گسترده تر و پیشرفته تر است که مسجد مکی و دارالعلوم زاهدان در استان ما از نمونه های بارز است.

وی خطاب به عالم هندوستانی خاطرنشان کرد: از این قبیل موارد در سایر مناطق استان نیز وجود دارد از جمله مدرسه مولوی قلندرزهی در خاش، مدرسه گشت سراوان، مدرسه زنگیان سراوان، مدرسه مولوی عبدالصمد دامنی در ایرانشهر و مدرسه جامعه الحرمین الشریفین با مدیریت مولوی عبدالرحمان ملازهی که در صورت امکان از مکان های فوق بازدید و با علمای منطقه دیدار داشته باشید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امام جمعه زاهدان سيستان و بلوچستان مقام معظم رهبری حوزه های علمیه انقلاب اسلامی آیت الله اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان در جشنواره کارگران نخبه و نمونه ملی بیان کرد: حقیقت این است که روز کارگر یک نماد برای توجه به کارگر است وگرنه باید در تمام ایام سال این توجه وجود داشته باشد. اما چون در این روز بیش از همه توجه به کار و کارگر در محافل رسانه‌ای قرار دارد باید چند نکته را اشاره کنم. ما از رهنمود‌های مقام معظم رهبری درباره کارگران بهره برده‌ایم و ساز و کار‌هایی که برای بهره‌گیری از صحبت‌های ایشان لازم است باید ایجاد شود. محصولاتی که در اختیار ما است به دست مبارک کارگران ساخته شده است و نشانه ذوق و سلیقه این قشر عزیز است و نباید به محصولاتی بسنده کرد که در حال حاضر در کارخانه‌ها وجود دارد.  

وی ادامه داد: عزیزان ما امروز تولیدشان برای کشور امید آفرین است و این همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری فرمودند. این همان پای کار ایران بودن است و دشمن همچنان که در عرصه‌های مختلف ناکام مانده قطعا در عرصه اقتصاد هم ناکام خواهد ماند. محور تولید، کارآفرینی و کارگران هستند که نقش بی بدیلی دارند؛ لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد و روز به روز تولیدات ما هم در کمیت و هم در کیفیت افزایش داشته باشد. می‌تواند تولیدی به دنیا ارائه شود که در دنیا بهتر باشد و ملت ما نشان دادند که این را می‌توانند انجام دهند و حتی کالایی بالاتر از استاندارد‌های دنیا نیز ارائه کنند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»