Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: احیای پروژه کمربندی شرق به مصوبات ملی در سطح شورای عالی شهرسازی و معماری نیاز دارد و در حال حاضر اجرای نیمه‌کاره مشکلی از شهر قزوین را حل نمی‌کند. - اخبار استانها -

محمد قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با انتقاد از عدم‌ پیش‌بینی‌های کارشناسی در اجرای طرح‌های ملی مانند کمربندی شرق قزوین اظهار داشت: احیای پروژه کمربندی شرق به مصوبات ملی در سطح شورای عالی شهرسازی و معماری نیاز دارد و در حال حاضر اجرای نیمه‌کاره مشکلی از شهر قزوین را حل نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اجرای طرح ساخت کمربندی شرق یا کمربندی سبز قابل برگشت نیست؛ چرا که بخش عمده این طرح اجرا شده و تا امروز بخش زیادی از سرمایه ملی برای اجرای آن هزینه شده است. با این حال به خاطر ایرادهای شورای عالی معماری و شهرسازی طرح نصفه اجرا شده که مشکلی را از ترافیک شهر قزوین حل نمی‌کند.

قاسمی ادامه داد: در ضمن این کمربندی در حال حاضر فقط کیفیت یک کنارگذر را دارد و علاوه بر اینکه نقشی در توزیع بار ترافیکی ندارد، برای افرادی هم که اراضی آنها در کنار مسیر این کنارگذر قرار گرفته، مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با پیگیری‌های شورای ششم شهر قزوین و همچنین مسئولان عمرانی استان قزوین نظرات کارشناسی به درستی به شورای عالی شهرسازی و معماری منتقل شود تا در اجرای طرح تجدیدنظر شود و کمربندی شرق باید با مسیر قبلی خود اجرا شود.

طرح‌های ملی با نگاه کارشناسی اجرا شود

دادستان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه اجرای هیچ طرحی بدون تخریب محیط زیست ممکن نیست، گفت: با این حال باید با پیش‌بینی‌ها و تمهیدات کارشناسی لازم میزان تخریب به حدقل برسد و اگر فضای سبزی نابود می‌شود، به جای آن فضای سبزی ایجاد کنیم تا در مجموع دچار خسران و زیان در حوزه محیط زیست نشویم.

قاسمی تصریح کرد: اگر بخواهیم جلوی هر طرح زیرساختی و عمرانی بزرگ را به خاطر مشکلات زیست‌محیطی بگیریم، مشکلات مردم حل نمی‌شود و امکان توسعه هم از شهرهای ما گرفته می‌شود.

دستگاه قضا واگذاری باغستان به شهرداری قزوین را اشتباه می‌داندشهرداری قزوین با کدام دستور زمین‌های اندیشه را توقیف کرد؟جذب نیروی جدید در شهرداری قزوین ممنوع شد

وی افزود: باید نگاه کوتاه‌مدت به طرح‌های عمرانی و شهری را کنار بگذاریم و با یک نگاه وسیع‌تر و بلندمدت به چنین طرح‌هایی نگاه کنیم تا بتوانیم در کنار به حداقل رساندن اثرات زیست‌محیطی اجرای چنین طرح‌هایی زمینه توسعه و پیشرفت شهر را هموار کنیم.

قاسمی ادامه داد: به هر حال مطالبه دستگاه قضایی و دادستانی استان قزوین از مدیران شهری و عمرانی استان قزوین این است که طرح‌های ملی حتماً با نگاه کارشناسی دقیق اجرا شود تا دیگر شاهد مشکلاتی از قبیل کمربندی شرق نباشیم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین قوه قضائیه شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین قوه قضائیه استان قزوین کمربندی شرق شورای عالی شهر قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند