Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کریکت در جنوب سیستان و بلوچستان ورزشی اصیل محسوب می‌شود و عمده بازیکان تیم ملی کریکت اهالی جنوب بلوچستان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سواحل مکران، کریکت در بسیاری از کشورهای دنیا به ویژه هند، پاکستان، امارات متحده عربی و استرالیا ورزشی پرطرفدار محسوب می‌شود که محبوبیت خاصی بین ورزشکاران دارد؛ این رشته ورزشی بین اهالی ورزش در جنوب سیستان و بلوچستان هم جایگاه ویژه‌ای دارد و از استقبال بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقبولیت حالا منطقه آزاد چابهار را دست به کار کرده تا ورزشگاهی با ظرفیت 4000 نفر در تنها بندر اقیانوسی کشور بسازد؛ پروژه احداث این ورزشگاه از نیمه دوم سال 98 در دهکده‌ ورزشی «پیلبند» منطقه آزاد چابهار آغاز شده و حالا با 70 درصد پیشرفت فیزیکی قرار است اسفندماه 1400 به بهره‌‌برداری برسد.

فاضلاب منطقه آزاد چابهار در نزدیکی ویلاهای مسکونی تخلیه می‌شودشبکه فرسوده و سرقت تجهیزات بلای جان شبکه برق‌رسانی چابهار شده استخبرهای جدید از ساخت دوباره فرودگاه چابهار بعد از یک سال توقف/ احتمال از سرگیری عملیات عمرانی تا یک ماه آینده قوت گرفت+فیلم

اکثر قریب به اتفاق اعضای تیم ملی کریکت ایران اهالی شهرستان‌های ساحلی مکران در چابهار، کنارک، دشتیاری و زرآباد هستند و همین موضوع انگیزه ساخت بزرگ‌ترین ورزشکاه کریکت ایران در چابهار شده است.

انتهای پیام/395/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق دریایی منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان مناطق دریایی منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان از بسته بودن ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی قدیمی اسپکه - بمپور در جنوب این استان براثر بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه‌های محلی خبر داد.

مجید محبی افزود: از مجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیرهای ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند