Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@00:12:57 GMT

فرصت سرمایه‌گذاری در مسیر کسب مجوز از بین می‌رود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۸۹۹۷

فرصت سرمایه‌گذاری در مسیر کسب مجوز از بین می‌رود

ایسنا/زنجان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: کسب مجوز کسب و کار، میدان مینی است که تولیدکنندگان باید از آن عبور کنند.

حجت‌الاسلام حسن شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از موضوعاتی که در حوزه کسب و کارها به مردم آسیب زده، موضوع کسب مجوز است و یادآوری اینکه کسب مجوز برای تولید در کشور مانند ورود به میدان مین است، تصریح کرد: سخت‌گیری در این حوزه سبب منصرف شدن اغلب سرمایه‌گذاران می‌شود، زیرا در این مدت علاوه بر همه مشکلات، ارزش سرمایه آنان نیز کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت کاسته شدن از حجم بروکراسی‌های اداری و رفع موانع تولید در سالی که مقام معظم رهبری بیش از هر زمانی به این موضوع توجه دارند، بیان کرد: بسیاری از تولیدکنندگان در مسیر کسب مجوزها فرصت سرمایه‌گذاری را نیز از دست می‌دهند.

این نماینده مجلس با یادآوری اینکه موضوع مجوزها یکی از گلوگاه‌های اصلی است که موانع بی‌شماری را برای تولید به وجود آورده است، به‌ طوری‌ که برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی باید ده‌ها مجوز اخذ شود، ادامه داد: در همین راستا و در ماده یک، طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار، مجوزهای تاییدمحور و ثبت‌محور از یکدیگر تفکیک شده است.

وی با توضیح این مطلب که مجوزهای تاییدمحور مجوزهایی است که با سلامت بهداشت عمومی و امنیت ملی سر و کار دارند یا مستلزم بهره‌برداری از منابع‌طبیعی و یا تغییر کاربری کشاورزی هستند، یادآور شد: به طور اجمالی مجوزهای ثبت‌محور نیز مجوزهایی هستند که نیاز به ثبت در زمینه تولید در سامانه خاصی دارند تا بتوانند شروع به کسب و کار کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، با اشاره به موضوع تصویب طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار، خاطرنشان کرد: در مورد طرح تسهیل برخی مجوزهای کسب و کار، گفت‌وگوهای زیادی در فضای نخبگانی صورت گرفته و رویکرد اقناعی در این زمینه داریم که امیدواریم با تحقق این موضوع شاهد گره‌گشایی از مشکلات سرمایه‌گذاران باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی زنجان مجوز کسب وکار حجت الاسلام حسن شجاعی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی کسب و کار کسب مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد