Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی گفت: ۱۳۰ شرکت خصوصی و خلاق ایرانی توانایی ساخت کامل ماهواره‌ها را پیدا کردند و در آینده‌ای نزدیک بر روی پرتاب‌کننده‌ها فعالیت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ نشست خبری رادیو گفت‌وگو با حضور دکتر "منوچهر منطقی" رئیس مرکز ملی فضایی کشور و ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی با حضور خبرنگاران این حوزه و با موضوع "توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در صنعت هوایی و حمل و نقل پیشرفته" روانه آنتن رادیو گفت‌وگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"منوچهر منطقی" در ابتدای این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار علمی تسنیم مبنی بر ارائه آخرین آمار و وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان در ذیل ستاد توسعه فناوری‌های فضایی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در ذیل ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی 1050 شرکت است که از این تعداد 653 شرکت دانش‌بنیان است و نزدیک به 450 شرکت غیردانش‌بنیان هستند. یک کار خوبی که شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فضایی انجام دادند این بود که زنجیره فضایی در بخش دانش‌بنیان کشور را ایجاد کردند.

وی با اشاره به حوزه‌های فعالیت این شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: ما در ستاد و در معاونت علمی شرکت‌هایی داریم که ماهواره‌ساز بوده یا ایستگاه‌های زمینی می‌سازند یا شرکت‌هایی داریم که اطلاعات ماهواره‌ها را دریافت کرده و تجزیه و تحلیل می‌کنند. در بخش هوایی شرکت‌ها عمدتاً بر روی بخش طراحی و ساخت محصولات هوایی مثل بالگرد و هواپیما کار می‌کنند یا شرکت‌هایی بر روی ساخت قطعات هوایی کار می‌کنند ضمن اینکه یک مجموعه عظیمی نیز بر روی پشتیبانی سیستم‌های هوایی کار می‌کند.

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی گفت: در بخش ریلی تمرکز ما این است که طراحی و ساخت محصولات را کامل کرده و از ناوگان‌های فعلی پشیبانی کنیم. در بخش خودرویی تمرکز ما بر روی برقی‌سازی خودروهای اتصال‌پذیر است. در بخش هوشمندسازی نیز تلاش ما این است که ناوگان فعلی را بر روی شبکه‌ای از حمل و نقل هوشمند برده که این امر باعث کاهش ترافیک می‌شود و هم تلفات جاده‌ای را به میزان زیادی پایین می‌آورد.

منطقی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر دلایل انحلال مرکز ملی فضایی کشور گفت: بخش فضایی به دو قسمت تقسیم شده است که بخشی از آن فناوری‌های فضایی شد که توسعه آن را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دادند و بخشی از آن، که محصولی بود را به سازمان فضایی ایران بردند. توسعه فناوری‌های فضایی و تجاری‌سازی محصولات ماهواره‌های موجود در فضا شامل ماهواره‌های عمومی و ماهواره‌های خاص بر عهده ستاد توسعه فناوری‌های فضایی معاونت علمی گذاشته شد.

وی ادامه داد: بخش‌های دولتی که بر روی زیرساخت‌ها مثل ماهواره‌ها، ایستگاه‌های دریافت یا ارسال اطلاعات یا پرتاب‌کننده‌ها کار می‌کردند زنجیره ارزش آن را در بخش خصوصی ایجاد کردیم. امروز بخش خصوصی کشور ما که 130 شرکت را شامل می‌شود و این قابلیت را دارند که ماهواره را به صورت کامل بسازند و در آینده‌ای نزدیک نیز قادر خواهند بود که بر روی پرتاب‌کننده‌های خاص فعالیت کنند.

طرح "جهش تولید دانش‌بنیان" ابلاغ شد/ درآمد 20 هزار میلیارد ریالی محصولات دانش‌بنیانرونمایی از 6 محصول دانش‌بنیان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در پارک پردیس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان فضایی معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان سازمان فضایی معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان دانش بنیان ماهواره ها شرکت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر