Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلا شریفی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار اخبار دانشگاه و آموزش ایرنا، افزود: این مسابقات در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی هفتم آبان ماه توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار می شود.

وی اظهار داشت: این مسابقات به صورت مرحله ای برگزار می شود و در نهایت تیم های برتر مسابقات جواز شرکت در مرحله بالاتر را کسب خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان مسابقه در قالب تیم های سه نفره با هم به رقابت می پردازند تا با هم فکری یکدیگر راه حل های خود را به سوالات طرح شده، به یکی از زبان های مجاز در مسابقه (C,C++,Java,Python) به سیستم داوری ارسال کنند و در نهایت تیم های شرکت کننده بر اساس تعداد پاسخ‌های درست، رتبه بندی می شوند.

وی ادامه داد: علاقه مندان تا پنجم آبان ماه فرصت دارند به سایت  http://icpc.aut.ac.ir مراجعه و ثبت نام کنند.

دبیر برگزاری رویداد گفت: به تیم های اول تا سوم دانش آموزی به ترتیب مبلغ یک، دو و سه میلیون تومان و تیم های اول تا سوم تیم های دانشجویی به ترتیب مبلغ سه، چهار و نیم و ۶ میلیون تومان اهدا خواهد شد.

وی تاکید کرد:‌ سال گذشته بیش از ۳۵۰ نفر از علاقه مندان به برنامه نویسی در قالب ۴۳ تیم دانش آموزی از ۲۹ دبیرستان و ۷۵ تیم دانشجویی از ۲۸ دانشگاه مختلف سراسر کشور در این مسابقه حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، این مسابقه یکی از معتبرترین مسابقات دانشگاهی در حوزه برنامه‌نویسی و تفکر الگوریتمی است که هر ساله توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در راستای آمادگی و انتخاب تیم‌های برتر برای حضور در مسابقات کشوری برگزار می‌شود.

ارتقای سطح علمی و مهارتی دانشجویان در زمینه الگوریتم و برنامه‌نویسی، تقویت روحیه‌ همکاری تیمی در بین دانشجویان، پرورش خلاقیت و نوآوری در تولید برنامه‌های نرم‌افزاری جدید، تقویت عملکرد و توانایی دانشجویان برای حل مسائل در زمان محدود، ایجاد آمادگی و مهارت‌سنجی دانشجویان برای ورود به بازار کار و تقویت ارتباط بین بخش صنعت و خدمات حوزه فناوری اطلاعات با دانشگاه از اهداف این مسابقه است.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر برنامه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۹۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات والیبال دانشجویان کشور در دانشگاه شمال آمل شروع شد
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای درقم برگزارمی شود
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان آمریکا در حمایت از غزه
  • حمایت دانشگاه امیرکبیر از خیزش دانشجویان آمریکا در اعتراض به رژیم صهیونیستی