Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت اروپا به فکر اجرای "پِلَنِ بی" ( نقشه دوم: برنامه جایگزین در صورت شکست دیپلماسی با ایران) در صورت شکست مذاکرات احیای برجام با ایران، نیست.


به گزارش عصرایران به نقل از وب سایت روزنامه اسراییلی " جروزالم پست"، "جوزپ بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در واشنگتن و در مقابل اظهارات ایالات متحده مبنی بر وجود هر گزینه ای روی میز در صورت شکست مذاکرات احیای برجام با ایران، گفت که اتحادیه اروپا به " نقشه دوم " در صورت شکست دیپلماسی فکر نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بورل تاکید کرد:" زمان بازگشت به میز مذاکره فرا رسیده است و من نمی خواهم به "نقشه های دوم " فکر کنم چون هیچ یک از این نقشه هایی که می توانم تصور کنم، خوب نیستند."


بورل گفت: "زمان برای بازگشت ایران به مذاکرات تنگ است و دولت جدید جمهوری اسلامی ایران وقت کافی برای مطالعه پرونده (مذاکرات سابق) و در جریان قرار گرفتن تیم مذاکره کننده جدید خود داشته است."

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد تهران نه تنها زمانی را برای مذاکرات غیر مستقیم خود با آمریکا مشخص نکرده، بلکه این کشور حتی به یک چارچوب زمانی برای مذاکرات اولیه در بروکسل پایبند نبوده است.


او افزود: "من آماده پذیرش آن‌ها (ایرانی ها ) در بروکسل هستم اما ما باید در مورد این مساله صبور باشیم، زیرا نمی‌توانیم شکست بخوریم."


اظهارات بورل علیه نقشه دوم در تضاد با اظهارات "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا بود که دو روز پیش از آن اظهار داشت که ایالات متحده "برای مقابله با چالش های ناشی از ایران به هر گزینه ای فکر خواهد کرد".


بلینکن که در یک نشست خبری مشترک به همراه "یائیر لاپید" وزیر امور خارجه اسراییل و "عبدالله بن زاید" وزیر امور خارجه امارات در واشنگتن سخن می گفت، افزود: "ما همچنان بر این باوریم که دیپلماسی موثرترین راه برای انجام این کار است، اما برای انجام یک روند دیپلماتیک وجود دو طرف لازم است و ما در حال حاضر تمایلی از ایران برای انجام این کار مشاهده نکرده ایم. "

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا صورت شکست نقشه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۹۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس

آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده تر از هسته های مخفی و مزدور داعش در تلاش هستند دولت سوریه را زیر فشار قرار دهند تا حملات نیروهای مقاومت علیه مواضع تحت اشغال آنان متوقف شود.

سرویس جهان مشرق - در هفته های اخیر درگیری های پراکنده میان نیروهای ارتش سوریه و عناصر گروهک تروریستی که به صورت مستقیم از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شوند، افزایش یافته و بیشترین تنش ها از استان های حلب، الرقه و دیرالزور گزارش شده است.

براساس اطلاعات به دست آمده، حومه جنوبی شهر الرقه (در جنوب استان الرقه) یکی از مناطقی به شمار می آید که هسته ها و عناصر مخفی داعش تحرکات دارند و حملات غافلگیرانه ای را علیه مواضع نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه در منطقه الرصافه و المنصوره ترتیب دادند.

به گفته منابع میدانی، نیروهای سوری مستقر در منطقه پس از چند ساعت درگیری موفق شدند حملات تروریست ها را در این محور دفع کنند؛ شماری از عناصر تروریستی داعش در جریان درگیری ها کشته و زخمی شدند و تعدادی دیگر هم پس از متحمل شدن خسارت از منطقه متواری شدند.

جنگنده های روسی همزمان با درگیری ها، مواضع تروریست ها را در این محور هدف قرار دادند؛ در جریان دفع حملات عناصر تروریستی داعش در منطقه الرصافه در حومه جنوبی شهر الرقه، ۷ تن از نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه شهید و زخمی شدند.

برای مشاهده اندازه اصلی روی نقشه کلیک کنید

منطقه راهبردی الرصافه در ۴۰ کیلومتری مرکز استان الرقه واقع شده و یکی از دروازه های جنوبی شهر الرقه محسوب می شود و شهر حماه را به شهر الرقه متصل می‌کند و از شمال غرب هم به فرودگاه الطبقه و از محور جنوبی و جنوب شرقی هم به استان های دیرالزور و حمص متصل می شود و حومه این منطقه سرشار از منابع نفتی است.

یک منبع میدانی که تحولات را در سوریه از نزدیک دنبال می کند به چرایی افزایش حملات عناصر مخفی داعش اشاره کرد و گفت: حملات تروریست ها واکنشی به عملیات های نیروهای مقاومت علیه مواضع و پایگاه ارتش ارتش رژیم تروریستی آمریکا در شرق سوریه (مناطق اشغالی در استان دیرالزور) و هم مرز با عراق (منطقه اشغالی التنف) است.

این منبع میدانی افزود: در هفت ماه گذشته نیروهای مقاومت در عراق و سوریه خسارت های سنگینی را به آمریکایی ها در مناطق اشغالی شرق سوریه و نقاط مرزی مشترک با عراق وارد آورده اند و حالا واشنگتن با حمایت بیشتر از تروریست ها در تلاش است میزان آسیب پذیری نیروهای خود را کاهش دهد.

به گفته این منبع میدانی، آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده از نیروهای نیابتی خود (تروریست های داعش) قصد دارند به نیروهای مقاومت و دولت سوریه فشار وارد کنند تا عملیات علیه نیروهای آنان در مناطق اشغالی متوقف شود اما تاکنون ناکام مانده و به نتیجه ای نرسیدند.

به گزارش مشرق، عناصر تروریستی که از ابتدای جنگ علیه دولت سوریه از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شدند حالا در قالب هسته های مخفی مزدور در قبال دریافت پول و تجهیزات نظامی بیشتر از آمریکایی ها، حملاتی را علیه مواضع نیروهای سوری و مقاومت انجام می دهند.

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی