Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیدکاظم زعفرانچیلر امروز در جلسه شورای شهر تبریز با بیان اینکه بحث سرمایه گزاری و گردشگری در تبریز قصه پر غصه‌ای است، اظهار داشت: گردشگری بحث جدایی از سرمایه گذاری می طلبد و مشکلات بسیاری دارد و عملاً چیزی به نام گردشگری در تور تبریز وجود ندارد.

مقبره الشعرا به امان خدا رها شده و ویران است

وی افزود: بنای ارک در حصار است، مقبره الشعرا به امان خدا رها شده و ویران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه مشاغل در اثر بی تعهدی شهرداری جمع شد و صاحب آن در زندان است، حمام نوبر بسته است عمارت ساعت در تسخیر شورا است و خانه باقرخان ویران شده و همه اینها حکایت یک داستان پر غصه است.

زعفرانچیلر اظهارداشت: در زمینه سرمایه گذاری نیز جلساتی که از بدو شروع کمیسیون در رابطه با پروژه های سرمایه گذاری مباحثی مطرح شده اما متاسفانه وقتی به گذشته نگاه می کنیم وضعیت سرمایه گذاری در شهر مطلوب نیست.

وی با اشاره به اینکه وضعیت مقبره الشعرا اگر با این‌بودجه ها پیش برویم ۱۰۰ سال طول می کشد تا تمام شود افزود: در زمینه تدوین اطلس سرمایه گذاری تبریز کار شده  در تبریز در ۴ سال گذشته حتی یک پروژه سرمایه گذاری شروع و به پایان نرسیده است.

در دنیا مدیریت شهری در خدمت مردم است اما در شهر ما مردم در خدمت شهرداری هستند/ پرداخت 130 میلیارد تومان حقوق در شهرداری تبریز

وی با بیان اینکه وضعیت مطلوب نیست و متکی به عوارض شده ایم گفت: باید نام شهرداری را به عوارضی تغییر دهیم در دنیا مدیریت شهری در خدمت مردم است اما در شهر ما مردم در خدمت شهرداری هستند که فقط عوارض دهند و ماهانه حدود  ۱۳۰ میلیارد تومان شهرداری حقوق دهد.

زعفرانچیلر اضافه کرد: در دانشگاه می گویند اگر ۷۰ درصد دانشجویان نمره کم داشته باشند مشکل از استاد است.

وی تصریح کرد: بسیاری از پروژه ها در ماده ۱۰۰ درگیر هستند که یا بدون نظارت و بدون پروانه کار شده یا موضوعات دیگر که نتیجه نداده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: ۵ سال قبل شهر کرج این مجموعه را واقعاً به سازمان سرمایه گذاری تبدیل کرده اما در تبریز این سازمان در حد یک اداره باقی مانده است.

وی تاکید کرد: در سرمایه گذاری نگاه شهرداری درست نیست و ما فکر می‌کنیم هرکس می‌خواهد سرمایه گذاری کند انگار پولی در دست دارد که می‌خواهد آن را نابود کند، که ما می‌گوییم بیارید ما این کار را بکنیم.

زعفرانچیلر تصریح کرد: وقتی می بینیم در این اوضاع اقتصادی کسی آمده تا سرمایه گذاری کند باید دست او را بگیریم‌ نه اینکه او را به زمین بزنیم.

سرمایه گذاری در تبریز کمیت محور شده نه کیفیت محور

وی همچنین با بیان اینکه سرمایه گذاری در تبریز کمیت محور شده نه کیفیت محور گفت: در شهرهای دیگر مباحث سرانه عمومی سرمایه گذار جذب شده است و حتی در زمینه ساخت بیمارستان، حمل و نقل و گردشگری شهرداری ها سرمایه گذار جذب می کند.

وی اظهارداشت: سعی در فرصت سازی و ظرفیت سازی نکرده ایم.

زعفرانچیلر تاکید کرد: با نگاه به گذشته تبریز شاهد افزایش جمعیت در تبریز هستیم و این شهر هاب حمل و نقل بوده اما در زمینه سرمایه گذاری مشکلات همچنان پا برجاست.

سلاخی سرمایه‌گذار  در تبریز

زعفرانچیلر با بیان اینکه در تبریز خانه سرمایه گذار نداریم که شهرداری و سرمایه گذار تعامل کنند، گفت: نکته اول دیتابیس مناسبی در مورد سرمایه گذاران نداریم و نمی دانیم چه مقدار توان سرمایه گذاری وجود دارد.

وی افزود: با این نگرش آنقدر سرمایه گذار را سلاخی می کنیم دیگر پولی برای سرمایه گذاری وجود ندارد.

زعفرانچیلر اضافه کرد: سرمایه گذاران به گذشته ما نگاه می کنند اما وقتی عملکرد مارا نگاه می‌کنند از سرمایه گذاری منصرف می شوند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: سرمایه گذار تبریز آنقدر در تبریز با مشکل روبه‌رو شد به اصفهان رفت در یک هفته مجوز های لازم را گرفت.

در تبریز توجهی به مالکیت معنوی نمی‌شود

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار گفت: در تبریز توجهی به مالکیت معنوی نمی‌شود وقتی ایده‌ای وجود دارد نباید آن را به چرخه رقابت بیندازیم و ایده سرمایه‌گذار را بدزدیم و آن را به کورس رقابتی بیاندازیم که در آخر سر هم روابط پیروز این کورس می شوند. حق مالکیت فکری و معنوی در حوزه سرمایه گذاری رعایت نشده است.

وی ادامه داد: در اولین فرصت افرادی که در شهرداری تخصصی در زمینه سرمایه‌گذاری و گردشگری دارند جمع شوند تا این اداره در حد سازمان و معاونت باشد تا شاهد نیرو‌های غیرمتخصص و ناکارآمد در مدیریت سرمایه گذاری و گردشگری نباشیم.

زعفرانچیلر گفت: به گونه‌ای شده که وظایف سرمایه‌گذاری را من عضو شورا انجام می‌دهم گزارش می خواهیم با دست خط گزارش چند سطری ارسال می کنند.

زعفرانچیلر نیز با بیان اینکه  بسیاری از پروژه هایی که در حال فسخ هستند واقعا نیاز به فسخ شدن ندارد، گفت: ۵ سال قبل یک سرمایه‌گذار ۲۰ میلیارد به شهرداری پرداخت کرده شهرداری مجدد حق پروانه می خواهد اما مبلغ را به روز می کند اما پرداختی سرمایه گذار را به روز نمی کند.

وی افزود: منشور سرمایه‌گذاری وجود دارد اما باید تکمیل شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: در زمینه سرمایه داخلی پیش فرض این است که شهرداری وظیفه اولیه خودرا جلو می برد و وظیفه سرمایه گذاری جذب سرمایه مردم است.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار افزود: در زمینه پیگیری کمیسیون سرمایه گذاری با شدت پیگیر مسائل سرمایه گذاری است.

انگیزه اعضای شورا از بین می رود

فریدون بابایی اقدم عضو شورای شهر تبریز  نیز در این خصوص گفت: اعضای شورا در صحن شورا برخی موضوعات را مطرح می کنند که ظاهراً توجه به آن نمی‌شود.

وی افزود: لازم است تذکرات اعضای شورا بررسی و نتایج آن گزارش داده شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: اینگونه که ما با آب و تاب موضوعات را پیگیری کنیم‌اما شهرداری این موضوعات را به نتیجه نرساند انگیزه اعضا را از بین خواهد برد.

بابایی اقدم گفت: از جمله جاهایی که باید هرچه سریع‌تر تعیین و تکلیف شود سازمان عمران و بازآفرینی و تبدیل سرمایه گذاری به سازمان  باید در اولویت باشد.
وی تاکید کرد: اگر لازم است مدیر سرمایه گذاری نیز گزارشی از چهار سال گذشته دهد تا دلایل اجرا و عدم اجرای سرمایه گذاری ها مشخص شود

 فسخ بسیاری از قراردادهای مشارکتی شهرداری تبریز

علیرضا نوای باغبان دیگر عضو شورای تبریز همچنین گفت: تشکیل هیئت عالی سرمایه‌گذاری باید با اولویت پیگیری شود تا موضوعات مهم را پیگیری کند.

وی  افزود: شرکت تدوین کننده اطلس سرمایه گذاری تا امروز که ۴۰ درصد کار کرده هنوز حق الزحمه آن پرداخت نشده که لازم است هرچه سریعتر پرداخت شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: بسیاری از قراردادهای مشارکتی هستند که شهرداری درصدد فسخ آنهاست که لازم است در این زمینه توجه شود که چرا به دنبال فسخ هستیم  حداقل ۱۰ پروژه کلان وجود دارد که شهرداری به دنبال فسخ است.

وی تاکید کرد: باید با تدوین اطلس سرمایه گذاری و سایر پروژه ها اقدام به برگزاری مراسمی در حوزه جذب سرمایه‌گذار کنیم.

انتهای پیام/۶۰۰۳۴

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری تبریز شهرداری گردشگری فارس تبریز فریدون بابایی اقدم شهرداری تبریز شورای شهر تبریز مقبره الشعرا حمام نوبر تبریز عضو شورای اسلامی شهر تبریز زمینه سرمایه سرمایه گذاری شهرداری تبریز سرمایه گذار عضو شورا پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • حقوق کارگران در موعد مقرر پرداخت شود
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود