Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع میدانی و نظامی دولت مستعفی یمن با شدید توصیف کردن درگیری‌ها در جنوب استان مأرب، از انتقال تجهزات نظامی گسترده ارتش دولت نجات ملی به این منطقه و تلاش ارتش برای تنگ کردن حلقه محاصره شهر خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، درگیری‌ها در استان مأرب یمن (مرکز) با نزدیک شدن نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی دولت نجات ملی این کشور به مرکز این استان یعنی شهر مأرب شدیدتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز بعد از آنکه یک تحلیل‌گر حامی دولت مستعفی به ریاست عبدربه منصور هادی از راهبرد نیروهای انصارالله و دولت نجات ملی برای بازپسگیری شهر مأرب خبر داد، رسانه‌های حامی دولت مستعفی به عملی شدن این راهبرد اذعان کردند.

وب‌سایت «یمن ویس» امروز یکشنبه گزارش داد که درگیری‌ها نظامی بین «ارتش ملی و مقاومت مردمی» و نیروهای دولت مستعفی در جبهه‌های مختلف استان مأرب ادامه دارد.

این رسانه به نقل از منابع میدانی و نظامی این درگیرها به ویژه در جبهه‌های جنوبی را در ساعات گذشته «شدید» توصیف کرده است.

ارتش و نیروهای دولت نجات ملی یمن که انصارالله نیز بخشی از این دولت است، طی دو هفته گذشته شهرستان‌ها و شهرهایی در جنوب استان مأرب را آزاد کردند که آخرین آن دو روز پیش شهرستان العبدیه بود که بعد از 25 روز محاصره آزاد شد.

وب‌سایت «یمن ویس» به نقل از منابع خود گزارش داد که نیروهای دولت نجات ملی «تجهیزات نظامی گسترده» را به سمت دو شهرستان «الجوبه» و «جبل مراد» انتقال کرده و «دیوانه‌وار» تلاش دارد این دو شهرستان را ساقط کند.

بر اساس ادعای این رسانه، دولت مستعفی و ائتلاف سعودی نیز در مقابل تجهیزات نظامی گسترده‌‌ای به خطوط مقدم جبهه در این دو شهرستان منتقل کرده است.

منابع میدانی دولت مستعفی: حوثی‌ها به دنبال محاصره شهر مأرب‌اند

منابع میدانی در دولت مستعفی یمن در ارزیابی خود اعلام کردند که نیروهای دولت نجات ملی و انصارالله احتمالا شهر مأرب را محاصره خواهد کرد.

وبسایت «جُهینه‌پرس» شب گذشته به نقل از این منابع گزارش داد که «حوثی‌ها» از سه جهت (شمال، غزب و جنوب) در حال محاصره این شهر هستند.

به گفته این منابع، سیطره انصارالله و دولت نجات ملی «هزینه‌ نظامی و سیاسی زیادی» خواهد داشت و در صورت سیطره بر این شهر آن هم با زور، این نیروها فرصت جلب اعتماد نخبگان محلی را از دست خواهد داد.

دیروز شنبه منابعی در دولت مستعفی یمن گفتند که نیروهای دولت مستعفی از سمت شهرستان صرواح حملات خود را به سمت شهر مأرب از سر گرفته‌اند.

آغاز درگیری‌ها در غرب استان مأرب/ انصارالله درصدد فعال کردن چندین جبهه برای فتح مأرب


 

این منابع میدانی در حالی از تنگ‌تر شدن محاصره شهر مأرب و احتمال سقوط آن خبر می‌دهند که «معین عبدالملک»، نخست وزیر دولت مستعفی هفته گذشته سقوط شهر را بعید دانسته بود.

با این حال، او اذعان کرده که نبرد با دولت نجات ملی و  انصارالله تغییراتی داشته است؛ چرا که مشکلاتی از جمله برخی از نیروهای دولت مستعفی از جنگیدن امتناع شده و از این دولت جدا شده‌‌اند.

شهر مأرب جزو شهرهای است که فعالیت‌های تجاری و نفتی در این شهر زیاد است و حدود یک میلیون آواره در این شهر ساکن هستند. تجهزات نفتی و پالایشگاه صافر هم در نزدیکی این شهر قرار دارد.

بازدید استاندار مأرب از مناطق آزاد شده

«علی محمد طّعیمان»، استاندار استان مأرب (در دولت نجات ملی) دیروز شنبه (یک روز بعد از فروپاشی شهرستان العبدیه) وارد این شهرستان شد و با اهالی و شخصیت‌های مهم در این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

او در این دیدار، درباره بازگشت اوضاع به شرایط عادی و راه اندازی طرح‌ها و مراکز خدمات دهی با مقامات محلی گفت‌‌وگوهایی کرده است.

اتهام خیانت به منصور هادی توسط سعودی‌ها

سقوط این شهرستان به رغم حملات دیوانه وار ائتلاف سعودی باعث نارحتی سعودی‌ها شده است. «خالد آل همیل السبیعی»، تحلیلگر سیاسی سعودی در واکنش به سقوط شهرستان «العبدیه»، دولت مستعفی منصور هادی را مسئول این سقوط دانست و گفت که این دولت به اهالی العبدیه خیانت کرده و کمکی به آن‌ها نکرده است.

رئیس هیئت عالی خبرنگاران عرب در حساب تویتری خود در این باره نوشت: «العبدیه [هم] به دست [انصاالله] حوثی افتاد درحالی که دولت شرعی (مستعفی) نه کمکی کرد و نه نیرویی فرستاد. قبل از این هم [شهرستان‌های] حجور و بیحان سقوط کرده. سقوط شهرستان‌ها و استان‌های یمن به دست حوثی‌ها ادامه دارد.»

این تحلیلگر سعودی تلویحا منصور هادی را «تاجر جنگ برای ارائه گزارش» دانسته و گفته است که دولت متبوع او رهبران شایسته‌ای که بتوانند اراضی یمن را از دست انصارالله آزاد کنند، ندارد.

شایعه فرار یکی از فرماندهان دولت مستعفی

برخی از رسانه‌های یمن نیز گزارش می‌دهند سرتیپ «سلطان العرادة» از استان مأرب فرار کرده و به شهر ریاض، پایتخت عربستان گریخته است. منابع دولت هادی مدعی شده‌اند این خبر صحت ندارد.

فرمانده سابق دولت مستعفی: ائتلاف سعودی مجری سناریوهای آمریکا و انگلیس است

در همین راستا، یکی از فرماندهان سابق دولت مستعفی به نام «محسن خصروف» در یک گفت‌‌وگوی تلفنی اظهار داشت که ائتلاف سعودی سناریوهایی را اجرا می‌کند که آمریکا، انگلیس، امارات و برخی کشورهای دیگر پشت این سناریوها برای تجزیه یمن هستند.

او گفت: «ما حملات هوایی نمی‌خواهیم، ما حمایت لجستیک نظامی از جبهه‌ها می‌خواهیم.» این فرمانده سابق دولت هادی گفته که نیروهای این دولت از جنبه‌های مختلف در «سخت ترین شرایط» قرار داردند.

واکنش انصارالله به درخواست آمریکا

«محمد عبدالسلام» رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی و سخنگوی جنبش انصارالله یمن بامداد امروز یکشنبه در صفحه توئیتر خود در واکنش به درخواست آمریکا برای باز کردن گذرگاه‌های امن جهت تردد شبه نظامیان و عناصر مسلح در برخی از مناطق شهرستان العبدیه مأرب نوشت: «این درخواست سند محکومیت آمریکایی‌ها است و نشان می‌دهد آمریکایی‌ها با عناصر القاعده و داعش که در شهرستان العبدیه استان مأرب شکست خوردند، در ارتباط هستند.»

وی در ادامه تصریح کرد: «با نزدیک شدن نیروهای یمنی به آخرین پایگاه‌های شبه نظامیان ائتلاف و عناصر داعش و القاعده در مأرب، فریاد آمریکایی‌ها بلندتر شده و ادعا می‌کنند که خواهان صلح هستند، این در حالی است که آنها دشمن صلح یمن و کل جهان هستند.»

وزارت خارجه آمریکا اخیرا مدعی شده که «اقدامات حوثی‌ها باعث آوارگی داخلی بیشتر یمنی‌‎ها شده است». وزارتخانه یادشده از آنها خواست  تا «فوراً اجازه عبور غیرنظامیان و مجروحان را بدهند.»

این درخواست آمریکایی‌ها از انصارالله در حالی مطرح می‌شود که نیروهای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی به تازگی موفق شدند منطقه راهبردی «العبدیه» در نزدیکی شهر مأرب را تحت کنترل خود درآورند.

انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل به دنبال کشاندن لبنان به فتنه داخلی هستندپیروزی در مادر نبردها تکلیف جنگ یمن را یکسره می‌کند/ دلایل وحشت عربستان از سقوط «مأرب»/ مصاحبه اختصاصی

 

انتهای پیام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار یمن آخرین تحولات یمن اخبار یمن آخرین تحولات یمن شهرستان العبدیه دولت نجات ملی نیروهای دولت ائتلاف سعودی منابع میدانی دولت مستعفی آمریکایی ها استان مأرب منصور هادی درگیری ها شهر مأرب حوثی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • پسکوف: ترس به جان اوکراینی‌ها افتاده؛ باید کار را تمام کنیم