Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: ۵ سال از فعالیت‌های ارزنده طرح تحول گذشته است و با سنجشی که صورت گرفت دانستیم که حدود ۷۰ درصد از اهداف این طرح نیز محقق شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد تقی احمدی رییس دانشگاه تربیت مدرس در آیین اختتامیه برنامه ۵ سال اول طرح تحول راهبردی دانشگاه تربیت مدرس گفت: ۵ سال از فعالیت‌های ارزنده طرح تحول گذشته است و حامیان طرح با تلاش‌های آشکار و نهان خود، همراه با تعصب، اراده و ایمان و به رغم محدودیت‌های موجود، این مسیر را با کارنامه ارزشمندی طی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج زحمات دست اندرکاران طرح تحول در آینده بیش از پیش آشکار خواهد شد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی و اجرای طرح تحول راهبردی با توجه به توان دانشگاه، کار بسیار خردمندانه‌ای بود. اگر چه دانشگاه در ۴۰ سال پیش مسئولیت تربیت استاد برای سایر دانشگاه‌های کشور را بر عهده گرفت و تحصیلات تکمیلی مدیون شجاعت بنیان گذاران آن در این دانشگاه است به ویژه در دهه ۶۰ که تربیت مدرس با خط شکنی در علوم و پژوهش‌های کاربردی و بنیادین، امید را در دانشگاه‌های دیگر کشور ایجاد کرد و بسیاری از این دانشگاه‌ها در دهه ۷۰ به آن پیوستند و تحصیلات تکمیلی در سطح ملی به رشد و رونق رسید، اما انتظارات از دانشگاه تربیت مدرس بسیار بالاست.

احمدی اظهار کرد: ما در زمینه تحقیقات پیشرفته و تولید علم در میان کشور‌های جهان سرآمد هستیم و این مهم تا حد بسیاری مرهون همت دانشگاه تربیت مدرس است. در دو دهه نخست فعالیت دانشگاه، ۵۰ درصد دانش آموختگان تربیت مدرس در دانشگاه‌های کشور به تدریس مشغول شدند. آمار و ارقام و همچنین کارنامه عملکرد ۳ دهه اول فعالیت دانشگاه به ما این جرات و اعتماد به نفس را داد که برنامه‌های راهبردی در طرح تحول را تدبیر کنیم. ماموریت‌های دانشگاه در ۳ دهه نخست شکل گیری به خوبی محقق شد و باید در آستانه بلوغ و ۴۰ سالگی دانشگاه با امکانات و فرصت‌های در اختیار و همچنین با توجه به چالش‌های فراروی دانشگاه‌های جهان می‌بایست جایگاه خود را برای آینده‌ای درخشان تعیین و تثبیت کنیم.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: طرح تحول در این راستا تدوین شد و در ۵ سال گذشته نیز توفیقات بسیاری کسب کرد. دانش آموختگان تربیت مدرس بیشترین ماندگاری برای پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی و مدیریتی در راه خدمت به کشور را در میان فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه‌های کشور داشتند. همچنین پارک علم و فناوری در سال‌های اخیر با توسعه کمی و کیفی خود و رشد در تمامی زمینه ها، موفقیت‌های درخشانی در تولید فناوری و بکارگیری فناوران کشور داشت.

احمدی با اشاره به گزارش عملکرد ده سال اخیر این دانشگاه بیان کرد: این گزارش عملکرد به ما امید می‌دهد که جایگاه و توانمندی‌های خودمان را بهتر بشناسیم البته راه طولانی در پیش داریم و از برخی جهات عقب هستیم. در ۵ سال اول اجرای طرح تحول با توجه به مشکلات اقتصادی کشور، رتبه دانشگاه را بیش از ۵۰ پله ارتقاء دادیم و با سنجشی که صورت گرفت حدود ۷۰ درصد از اهداف طرح نیز محقق گشته است.

 

وی تاکید کرد: ما با بودجه محدود و سختی‌های بسیار با همت اساتید و کارکنان این مسیر را طی کردیم و در پایان این دوره ۵ ساله با توجه به بازخوردی که از امکانات و شرایط داریم، نیاز به اصلاح برخی امور و برنامه‌ها برای ادامه اجرای طرح تحول دیده شد که از موج یازدهم با بروز تغییرات و ایجاد اولویت‌های جدید، به راه پر فراز و نشیب تحول راهبردی ادامه می‌دهیم.

احمدی در پایان خطاب به اعضای این دانشگاه خاطرنشان کرد: شما پرچمداران آموزش عالی هستید و سنگ بنای تحول را بنیان گذاری کردید. راهی که شما ترسیم کردید، راهی است که دیگران را به سمت رشد و اعتلا هدایت می‌کند و باعث افتخارات بیشتر برای دانشگاه تربیت مدرس می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدتقی احمدی دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس طرح تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد