Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری گفت: طبق آنالیزی که درباره شهر تهران انجام شده، تا ۵ سال آینده کمبودی در ماشین‌آلات تخصصی برف‌روب وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با ۲۹۷ دستگاه ماشین‌آلات تخصصی جدید برف‌روبی و ۱۹ دستگاه ماشین‌آلات تخصصی لایروب شهر تهران را آماده ورود به فصول پاییز و زمستان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا رباطی، معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری تهران در این باره، گفت: سال ۹۷ چیزی بالغ بر ۹۱ ماشین تخصصی برف‌روبی شامل برف‌روب و تیغه برف‌روبی در معاونت وجود داشت. اما به دلیل نیاز مبرم شهر تهران به تجهیزات تخصصی برف‌روبی، در دو مرحله شاسی خودروها اورهال شد و تجهیز به نمک‌پاش و تیغه برف‌روب شدند. تعداد این ماشین‌آلات تا سال گذشته ۱۸۲ ماشین تخصصی برف‌روبی افزایش یافت.

۲۹۷ماشین تخصصی برف‌روب

در همین راستا معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری تهران افزود: در راستای تجهیز پایتخت ۶۲ ماشین برف‌روبی ایسوزویی و بیش از ۵۰ ماشین بزرگراهی به تجهیزات شهرداری تهران اضافه شد. با این وجود به دلیل کسری در ماشین‌آلات، شهرداری مجبور شد ۳۰ ماشین تخصصی برف‌روب دیگر اجاره کند. در سال جاری نیز تعداد ۲۰ ماشین‌آلات برف‌روب در دو فاز ماشین‌های بزرگراهی و ایسوزویی با قابلیت‌های سال گذشته به امکانات شهرداری اضافه شده است. این خودروها به نمک‌پاش و تیغه برف‌روب مجهز هستند. با اضافه شدن ماشین‌آلات جدید، سرانه ماشین‌آلات ایسوزویی و ماشین‌های بزرگراه شهر تهران به ۲۹۷ ماشین تخصصی برف‌روب افزایش یافت. طبق آنالیزی که درباره شهر تهران انجام شده؛ نسبت به معابر شمالی - جنوبی و مناطق برف‌گیر تا ۵ سال آینده کمبودی در ماشین‌آلات تخصصی برف‌روب وجود ندارد.

او درباره کمبودهای ماشین‌های برف‌روب شهر تهران، گفت: آمار ثابتی برای تهیه ماشین‌آلات تخصصی وجود ندارد و به نسبت اضافه شدن این آمارها تغییر می‌کند. در سال گذشته چند معبر اصلی مانند نجفی رستگار یا اتوبان ارتش به شهر تهران اضافه شد و شهرداری مجبور شد برای این معابر نیز ماشین‌آلات تخصصی برای این معبر تهیه کند. نسبت این متغیرها را در سایت‌های پشتیبانی در سازمان مدیریت پسماند پیش‌بینی شده تا در صورت بروز مشکل عوامل به سرعت درصدد رفع آن برآیند.

قیمت بالای اجاره ماشین‌آلات برف‌روب

رباطی در ادامه افزود: در سنوات گذشته ۴ پهنه پشتیبانی در زمان بارش در شهر تهران وجود داشت اما در سال های گذشته و جاری ۶ پهنه دیگر نیز اضافه شده تا به جهت حساسیت‌های موجود در زمان بارش شهرداری مدیریت بهتری داشته باشد.

او درباره پراکندگی ماشین‌آلات در مناطق ۲۲گانه شهر تهران، توضیح داد: معاونت خدمات شهری درباره مدیریت تخصصی برف‌روبی وظایفی بر عهده سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران قرار داده و این وظایف اولویت‌های ما در خصوص مدیریت برف‌روبی است. طبق اولویت‌هایی که وجود دارد در بحث برف‌روبی مناطق یک تا ۶ و ۲۱ و ۲۲ اولویت دارند و سعی شده سرانه بیشتری به این ۸ منطقه اختصاص یابد. در سال گذشته از ۱۸۲ ماشین برف‌روب ۱۶۲ ماشین برف‌روب در این ۸ منطقه مستقر شد. منطقه یک با ۳۹ ماشین تخصصی برف‌روب و منطقه ۱۶ با ۳ ماشین تخصصی برف‌روب بیشترین و کمترین سرانه تخصیص ماشین‌آلات تخصصی را داشتند.

معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری تهران درباره هزینه‌ای که برای تهیه این ماشین‌آلات شده، تاکید کرد: سال گذشته مبلغ ۱۴ میلیارد تومان ادوات و ملحقات برف‌روبی تخصصی (تیغه برف‌روب، نمک پاش و...) خریداری شد و سال جاری نیز تهیه ماشین‌آلات متوقف نخواهد شد. سال گذشته شهرداری برای اجاره ۲۰ ماشین تخصصی برف‌روب، ۷ میلیارد تومان پرداخت کرد. اما با ۱۴ میلیارد تومان ۴۵ ماشین تخصصی برف‌روبی اضافه شد و شهرداری به نقطه سر به سر ماشین‌آلات رسید.

هزینه میلیاردی شهرداری برای حفظ سلامتی کارگران

رباطی درباره تهیه دستگاه لایروب گفت: تاکنون از ماشین‌آلاتی مانند جنتکس، مکنده و موتورجت برای لایروبی و باز کردن انسدادها در کانال‌های تهران استفاده نشده بود. اما سال گذشته شهرداری با یکی از شرکت‌های دانش بنیان قرارداد بست و ماشین جنتکس و مکنده تولید داخل را به تجهیزات اضافه کرد. این دستگاه‌ها در مکان‌هایی که امکان ورود افراد وجود ندارد استفاده می‌شود. در سنوات گذشته کارگران به نقاطی از کانال‌ها می‌رفتند که گازهای زباله‌ای انباشت شده بود و دچار گازگرفتگی، مشکلات تنفسی و بعضا مرگ و میر می‌شدند. شهرداری برای حفظ سلامت کارگرانش با فشار آب، لایروبی کامل را انجام می‌دهد. برای حل مشکل و مکانیزاسیون شدن لایروبی، ماشین‌آلات لایروبی را خریداری کردیم که برای باز کردن انسداد از یک طرف واترجت زده می‌شود و از طرف دیگر با مکنده‌های قوی لایه‌ها و رسوبات از کانال ها خارج می‌شود.

او با اشاره به خرید ماشین‌آلات لایروبی گفت: در مرحله اول ۵ دستگاه خریداری شد. اما به دلیل گستردگی کانال‌ها در تهران، ۱۴ ماشین تخصصی لایروبی دیگر نیز به تجهیزات تخصصی خود اضافه کرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، معاون خدمات شهری و امور خودرویی شهرداری تهران، تاکید کرد: قطعا باید این دستگاه‌ها افزایش یابند. مناطق دارای ریزدانه و بافت فرسوده زیاد مانند منطقه ۱۸، ۱۹، ۱۴ و... نیاز به ماشین‌آلات بیشتری دارند، به همین دلیل باید سرانه ماشین‌آلات تخصصی لایروبی افزایش یابد تا شهرداری پاسخگوی شهر تهران باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران برف روبی ماشین آلات تخصصی تخصصی برف روبی تیغه برف روب وجود ندارد سال گذشته شهر تهران برف روب اضافه شد کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود

به نقل از شهرداری قم، باتوجه به گستردگی جغرافیایی و وجود شهرک‌های مسکونی به شکل پراکنده در منطقه پردیسان، کمبود مراکز خدماتی به‌عنوان یکی از نیاز‌های اساسی ساکنین، بیشتر احساس می‌شود که با راه‌اندازی مجتمع نانوایی به متراژ ۱۸۰ مترمربع در بازار همشهری ۱۷ واقع شاهد کاهش این کمبود خواهیم بود.

سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم، با ایجاد تسهیلات لازم و ساخت فضای مناسب در امر تهیه و توزیع میوه و تره‌بار و محصولات کشاورزی، در راستای اهداف سازمان خدمات ارزنده‌ای را به شهروندان ارائه، و با همکاری شهرداری‌های مناطق در قبال تحویل زمین، ساماندهی مشاغل و صنوف مزاحم را با جدیت پیگیری و شهرداری را در راستای شهری سالم یاری می‌نماید.

شایان‌ذکر است، سازمان میادین در راستای امر ساماندهی، نیازمند دریافت زمین مناسب جهت توسعه خدمات‌رسانی مؤثر و مطلوب است، تا زمینه فعالیت در سازمان گسترده‌تر و خدمات شایسته‌ای را به شهروندان ارائه و رضایت‌مندی عموم را جلب نماید. در نهایت اجرای طرح‌ها و پروژه‌های سازمان در سطح شهر، باعث جذب سرمایه، ساماندهی مشاغل مختلف و کسب درآمد پایدار می‌گردد و از سفر‌های غیرضروری درون‌شهری کاسته، که این امر باعث کاهش ترافیک و مصرف انرژی خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده