Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@05:59:52 GMT

میوه‌هایی برای روز‌های آلوده

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۰۷۲۳

میوه‌هایی برای روز‌های آلوده

آفتاب‌‌نیوز :

متخصص طب ایرانی گفت: سیب، گلابی، انار شیرین، پرتقال، خیار و لیمو از میوه‌هایی هستند که بوییدن و خوردنشان در آلودگی هوا به بدن کمک می‌کند.

رضایی پور درباره آلودگی هوا و راهکار‌های طب سنتی برای تقویت اندام تنفسی افزود: هوای تهران بسیار آلوده است و ما که در تهران زندگی می‌کنیم باید به وضعیت مزاجی؛ تعادل هورمونی و خواب خود توجه بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی شب‌ها خوب نمی‌خوابیم و صبح‌ها هم دیر بیدار می‌شویم، سیستم ایمنی کاهش می‌یابد و ما بیشتر در معرض عوارض هوای بد قرار می‌گیریم.

وی بر لزوم نرمش روزانه تاکید کرد و گفت: اگرچه به خاطر کرونا و آلودگی هوا نمی‌توانیم در فضای عمومی و یا باشگاه‌ها ورزش کنیم، اما می‌توانیم در منزل نرمش منظم روزنه داشته باشیم واز ورزش‌های آنلاین استفاده کنیم و پیاده روی منظم روزانه داشته باشیم.

رضایی پور تاکید کرد: استفاده از قلیان و سیگار و خوشبوکننده‌ها و حشره کش‌ها می‌تواند عوارض بدی برای بدن داشته باشد. با استفاده از یک بخور ساده اکالیپتوس یا آب خالی می‌توان ظرفیت تنفسی را بالا برد. تهویه منزل به ویژه آشپزخانه مورد بسیار مهمی است.

وی توصیه کرد: باید از مواد غلیظ کننده خون مثل چیپس و پفک، مصرف زیاد بادمجان و گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، پاستیل و ژله و تمامی مواد غذایی که آب بدن را می‌کِشند و ایجاد یبوست می‌کنند؛ دوری کنیم. یبوست ام‌الامراض است و در شرایط آلودگی هوا باید بیشتر به آن توجه کرد.

رضایی پور افزود: در عین اینکه رژیم گیاهخواری و حذف مطلق گوشت را توصیه نمی‌کنیم، مصرف زیاد گوشت را هم توصیه نمی‌کنیم و مصرف سه وعده گوشت در هفته کافی است.

وی افزود: سیب، گلابی، انار شیرین و پرتقال و خیار و لیمو از میوه‌هایی هستند که بوییدن و خوردنشان در آلودگی هوا به بدن کمک کند. بوییدن گیاهانی مثل شمعدانی، رزماری و بهارنارنج در کاهش آلودگی بدن بسیار مهم است.

متخصص طب ایرانی نوشیدن دمنوش آویشن و عناب را برای افرادی که آسم و خلط پشت حلق و سرفه‌های خلط دار و غلظت خون دارند توصیه کرد و گفت: افرادی که دارو‌های رقیق کننده خون می‌خورند، قبل از استفاده از دمنوش‌ها باید با پزشک متخصص مشورت کنند. اما نوشیدن روزانه یک فنجان دمنوش آویشن یا عناب مصرف سوء آنچنانی ندارد، ولی باید توجه داشته باشیم هر گیاهی یک دارو است و مصرف روزانه آن می‌تواند بر معده، روده یا تیروئید و دیگر ارگان‌های بدن اثر بگذارد. دمنوش‌ها را نباید به صورت مکرر و در مقادیر زیاد استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طب سنتی آلودگی هوا آویشن داشته باشیم آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای هیچکدام از شهر در وضعیت ناسالم و آلوده قرار ندارد و تعداد ۲۲ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم برای عموم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای اصفهان با شاخص ۹۶، کرج با شاخص ۵۳، بوشهر با شاخص ۶۱، تهران با شاخص ۸۷، بیرجند با شاخص ۵۲، مشهد با شاخص ۵۱، بجنورد با شاخص ۶۳، اهواز با شاخص ۹۲، زنجان با شاخص ۸۵، سمنان با شاخص ۵۴، قزوین با شاخص ۸۴، قم با شاخص ۶۱، سنندج با شاخص ۷۸، یاسوج با شاخص ۶۳، اراک با شاخص ۷۰ و همدان با شاخص ۵۳، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته ششم اردیبهشت، شهرهای اصفهان، کرج، تهران، شهرکرد، بیرجند، مشهد، اهواز، زنجان، سمنان، زاهدان، قزوین، قم، سنندج، یاسوج، کرمان و اراک، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

در همین راستا، شاخص کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای تبریز با شاخص ۴۱، اردبیل با شاخص ۲۶، شهرکرد با شاخص ۴۴، زاهدان با شاخص ۳۸، کرمان با شاخص ۴۹ و کرمانشاه با شاخص ۴۹، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای تبریز، اردبیل، بوشهر، بجنورد، کرمانشاه و همدان، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد، بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) ثبت نشدند، تعداد ۱۶ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و شمار ۹ شهر بدون داده ثبت شده‌اند، به‌طوری که روز گذشته همین شرایط در استان‌های کشور حاکم بوده است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748047

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری