Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز بر نقش‌آفرینی سازمان‌های مردم نهاد و معتمدان محلی در تاب‌آوری اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی از تشکیل شورای تاب‌آوری اجتماعی تحت نظارت ستاد ملی صبر در شهرداری تبریز خبر داد و گفت: ستاد تاب‌آوری اجتماعی شهرداری با هدف صیانت از حقوق شهروندان و صیانت از حریم افراد، نهادینه کردن عدالت ترمیمی در جامعه و ساماندهی و فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی در موضوع صلح تشکیل شده و بحث‌های محوری آن شامل صلح، بخشایش و رضایت بر پایه آموزه‌های دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه مدیران فرهنگی مناطق دهگانه و مدیران ستادی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز اعضای شورای تاب‌آوری اجتماعی را تشکیل می‌دهند، افزود: همه تلاش خود را برای همراهی بیشتر و اجرای هرچه مطلوب‌تر این طرح به کار خواهیم بست تا بتوانیم از تمام ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز برای فرهنگ‌سازی و  نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در بین شهروندان و مخاطبان مراکز فرهنگی شهرداری بهره‌برداری کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز بیان کرد: اشاعه صلح و سازش از متعالی‌ترین ارزش‌های انسانی است که به دفعات در متون دینی مورد تأکید قرار گرفته است و نیازمند جلب مشارکت‌های عمومی و ارتباط مؤثر با نخبگان، معتمدان محلی و سمن‌ها است.

قربانی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری آذربایجان شرقی استان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از شهرداری تبریز، اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات ستاد صبر همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید افرادی را به عنوان صلح‌یار معرفی کنند تا اختلافاتی که مربوط به آن بخش است، با کمک صلح‌یاران حل و فصل شود.

وی با تأکید بر اینکه با منشور نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در استان می‌توان از ظرفیت ادارات و اشخاص حقیقی و حقوقی برای حل و فصل اختلافات بهره‌مند شد، گفت: در این زمینه دادگستری آذربایجان‌شرقی به شدت نیازمند همکاری و تعامل با همه دستگاه‌های دولتی است.

جلسه شورای تاب‌آوری اجتماعی شهرداری تبریز با حضور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری آذربایجان شرقی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز و مدیران فرهنگی مناطق دهگانه و مدیران ستادی معاونت فرهنگی و اجتماعی به منظور تشریح وظایف این شورا در معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز تشکیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز تاب آوری اجتماعی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۰۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز