Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت خالی بنادر مهم جنوبی کشور موید این مطلب است که هیچ ضرورتی برای ساخت بندر دیگری در نقطه‌ای از سواحل که اتفاقا مشکلات زیست محیطی دارند وجود ندارد.

منصور آرامی صبح امروز (۲۵ مهرماه) در نطقی اضطراری، افزود: اخیرا موضوعی در سفر ریاست جمهور به استان فارس پیش آمده است که موجب شد تمامی زمان خود در این نطق را به آن اختصاص دهم زیرا موجب نگرانی مردم استان هرمزگان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: در سفر رئیس جمهور به استان فارس موضوع کهنه و نخ نمای انتزاع چند روستا از شهرستان پارسیان و الحاق آن به استان دیگری که در دوردهم، یازدهم و دوازدهم دولت به دلایل مهم امنیتی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از دستور کار خارج شد مطرح گردید و با کمال تاسف باید اعلام کنم موجب موجی از نگرانی و نارضایتی که ناشی از احساس تحقیر، تبعیض و  بی عدالتی در بین مردم استان از شرق تا غرب می‌باشد گردیده است.

وی، ادامه داد: طی چند روز گذشته برای نمایندگان استان، نماینده ولی فقیه، استاندار و تمامی نخبگان و دلسوزان استان هرمزگان این سوال جدی مطرح است که چگونه موضوعی که چندین سال به دلایل اشاره شده از دستور خارج شده بود بدون بررسی کارشناسی و توجه به خواست مردم آن دیار در نشستی مجددا مطرح می‌شود.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کاملا روشن است که انتزاع و الحاق هر بخش از کشور قطعا بدون توجه به مسائل ملی و منطقه‌ای و توجه به نظرات ساکنین آن جغرافیا، اعضای شوراهای شهر و روستا، نماینده ولی فقیه، ائمه جمعه و سایر معتمدین نمی‌تواند سرانجام مطلوبی داشته باشد.

آرامی خطاب به وزیر کشور، گفت: علی رغم تذکر حضوری نمایندگان در خصوص حساسیت مردم هرمزگان و اعتراضات و واکنش‌های شدید اجتماعی که چندین سال پیش نسبت به این مسئله رخ داد و متاسفانه خوراکی برای ضد انقلاب و بیگانگان شد؛ بازگشایی این پرونده چه معنا و مفهومی دارد. آن هم در شرایطی که کشور برای حل مشکلات نیاز به آرامش، انسجام و همبستگی قومی و اجتماعی دارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: خواست مردم استان هرمزگان توجه به اجرای عدالت در حوزه‌های مختلف اقتصادی و مدیریتی به ویژه نیروی انسانی است که یقینا این موضوع در سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان مطرح می‌شود.

وی، تصریح کرد: اجرای پروژه‌هایی مانند راه‌آهن بندرعباس - جهرم - شیراز و آزادراه بوشهر- شیراز، راه آهن بوشهر- شیراز و آزادراه بندرعباس – جهرم - لار - شیراز ، تکمیل تمامی دهلیزهای ارتباطی بین استان‌های جنوبی و مرکزی زمینه توسعه تمامی استان جنوبی را فراهم می‌کند، وزیر راه و شهر سازی می‌داند که اخیرا ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین به پس‌کرانه بندر شهید رجایی الحاق شده و منتظر سرمایه‌گذار از سراسر کشور است و استان  هرمزگان آماده استقبال از تمام سرمایه‌گذاران کشور می‌باشد.

نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ظرفیت خالی بنادر مهم جنوبی کشور موید این مطلب است که هیچ ضرورتی برای ساخت بندر دیگری در نقطه‌ای از سواحل که اتفاقا مشکلات زیست محیطی دارند وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: تصمیم دولت برای ساخت بزرگترین بندر کشور در منطقه مکران در جهت توسعه آن سواحل گواه دیگری است که بنادر کشور به اندازه کافی ظرفیت جابجایی کالا دارند و باید راه‌کارهای حمل و نقل چند وجهی در دستور کار قرار بگیرد.

آرامی، ادامه داد: الحاق و انتزاع‌های خارج از چارچوب طرح جامع تقسیمات کشوری هزینه‌های سنگینی را بر کشور تحمیل نموده است که جز تضعیف امنیت ملی و سرمایه‌های اجتماعی دستاورد دیگری نداشته است.

وی در پایان خطاب به رئیس جمهور، گفت:  مردم استان هرمزگان با عشق و امید ستودنی و  وصف ناشدنی شما را با رای بالاتر از میانگین کشوری انتخاب کرده‌اند و امید آنها حل مسائل و مشکلات بود، اما متاسفانه به یکباره فضای غم آلود بر استان سیتره انداخت، می‌دانید مسئله انتزاع و الحاق موضوع اجتماعی و سیاسی است، شما را به خدا قسم می‌دهیم که اگر دردی از دردهای مردم استان هرمزگان برداشته نمی‌شد حداقل دردی به دردهای آنها اضافه نکنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مجلس شورای اسلامی مردم استان هرمزگان نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی