Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مسعود منصور رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در گفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه ۱۲۵ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور در معرض فرسایش آبی و خاکی است، گفت: ۳۱ میلیون هکتار از عرصه‌های طبیعی کشور تاکنون تحت پوشش عملیات آبخیزداری قرار گرفته اند که در مقایسه با میزانی که در معرض فرسایش هستند ناچیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او اجرای عملیات آبخیزداری برای حفظ آب و خاک را امری مهم دانست و افزود: سازمان جنگل‌ها با ساخت بندها، نهالکاری و توسعه جنگل کاری، تلاش می‌کند روند فرسایش را کاهش و اثراث مخرب سیل را کاهش دهد.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تزریق آب به سفره‌ها و نگهداشت آن را بهترین روش برای حفظ آب و خاک به شمار می‌رود و امیدواریم برشمرد و ابراز امیدواری کرد مسئولان و خیران برای رسیدن به این اهداف مشارکت داشته باشند.

منصور با بیان اینکه اعتبارات سازمان باید افزایش پیدا کند، گفت: استحقاق منابع طبیعی و محیط زیست برای برخورداری از منابع بودجه‌ای کشور بیش از وضع موجود است.

او ادامه داد: اعتبارات امسال این سازمان نسبت به سال قبل افزایش داشت اما برای اجرای طرح‌های کلان آبخیزداری، جنگلداری و مرتعداری کافی نیست.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه هزار و ۸۰۰ رشته قنات پارسال احیا شدند، افزود: با احیای برخی قنات‌ها که بیش از دو دهه خشک شده بودند مهاجرت معکوس مردم به روستا‌ها نیز آغاز شد.

 

ایجاد پایگاه هوایی اطفای حریق

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه تفاهمنامه‌ای برای ایجاد پایگاه هوایی اطفای حریق در جنگل‌های مازندران امضاء شده است، تامین بالگرد را از نیاز‌های این پایگاه برشمرد و گفت: این پایگاه درگرگان قرار دارد و برای ایجاد پایگاه اطفای حریق در مازندران نیز امروز توافق صورت گرفته است.

او با بیان اینکه این سازمان برای ایجاد پایگاه مشکل ندارد، گفت: تامین بالگرد از جمله نیاز‌های پایگاه‌ها است که با مشارکت نیرو‌های مسلح، وزارت دفاع و سازمان مدیریت بحران، روند تأمین و مدیریت دهی بالگرد‌ها تقویت باید شود.

او با اشاره به کمبود جنگلبان گفت: استخدام نیرو‌های جنگلبانی وابسته به اجرای طرح‌ها است و وقتی تخصیص اعتبار برای اجرای طرح دچار مشکل شود این افراد هم بیکار می‌شوند در حالیکه روشن شدن وضعیت استخدامی جنگلبانان موجود تقویت اقدامات برای حفاظت از جنگل‌های می‌شود.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرسایش خاک آتش سوزی جنگل سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور رئیس سازمان جنگل ها ایجاد پایگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت