Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، گفت:۹۹.۳۹ درصد از دانش آموزان بدو ورود به مدرسه در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شرکت کرده اند. سیدجواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست روز جهانی عصای سفید در گفت‌وگو با میزان گفت: در حال حاضر ۷ هزار و ۹۹ دانش آموز با آسیب بینایی تحت پوشش تحصیلی هستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود:علاوه بر ۷ اختلالی که تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی قرار گرفته است و آسیب بینایی نیز در ان جای می گیرد، مجوزی برای دریافت سه گروه دیگر را به این گروه‌ها دریافت کرده ایم.

وی ادامه داد:اختلال اوتیسم، نقص توجه و بیش فعالی و اختلال گفتار و زبان نیز جزو مواردی است که به اختلال‌های گروه هفتگانه تحت پوشش سازمان استثنایی اضافه شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:افزودن این سه گروه از دانش آموزان با چنین اختلالاتی می‌تواند کمک شایانی به جامعه و خانواده‌ها جهت کمک به این گروه‌ها و آموزش صحیح آن‌ها باشد.
وی درمورد سنجش نوآموزان ورود به مدرسه گفت :از آغاز رسمی برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در سال جاری یک رکود بسیار خوب ثبت شده است و در حال حاضر ۹۹.۳۹ درصد از دانش آموزان نو ورود مورد سنجش قرار گرفته اند که این رکورد جدیدی است.

حسینی در مورد شناسایی زود هنگام اختلالات گفت:بحث مداخلات به هنگام و طلایی از بدو تولد باید مد نظر باشد و پیش از اینکه این گروه‌ها بخواهند وارد فرایند آموزش شوند شناسایی شوند.

وی اضافه کرد:اما به طور کلی طراحی تمهیداتی جهت اموزش و در برگیری این سه نوع از اختلال از بعد از دریافت مجوز در دستور کار ما قرار دارد.

وی در پایان در موررد واکسیناسیون دانش آموزان مدارس استثنایی با توجه به اینکه این دانش آموزان در اولویت واکسیناسیون قرار دارند گفت:در حال حاضر روند واکسیناسیون این دانش آموزان همراه با سایر دانش آموزان ادامه دارد و توانسته ایم به میزان بالای واکیسناسیون در این گروه نزدیک شویم.  

بیشتر بخوانید:
بیش از ۸۵ درصد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان واکسینه شده اند

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش مدارس استثنایی جواد حسینی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش مدارس استثنایی جواد حسینی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان