Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@14:54:48 GMT

کاهش ۱۰ درصدی رعایت پروتکل های بهداشتی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۲۰۶۷

کاهش ۱۰ درصدی رعایت پروتکل های بهداشتی در خوزستان

دکتر محمد علوی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از وقتی که رنگبندی شهرهای استان زرد و آبی شد، مردم شروع به عادی انگاری کردند که این وضعیت اگر ادامه داشته باشد نگران کننده است.

وی افزود: پوشش ماسک از جانب مردم در مناطق مرکزی استان از ۷۵ به ۶۵ درصد کاهش یافته است و  در مناطق حاشیه ای از ۲۵ به پنج درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان یک دُز و ۴۰ درصد هر ۲ دُز را دریافت کرده اند گفت: شهرهایی مثل بهبهان، دزپارت و شرق اهواز به ترتیب ۸۵، ۸۴ و ۸۲ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال خود را واکسینه کرده اند و شهرهای دشت آزادگان، کارون

و شادگان به ترتیب ۴۳، ۴۲ و ۲۸ درصد جمعیت تحت پوشش خود را حداقل یک دز واکسن زده اند که رقم پایینی است.

وی با اشاره به اینکه میانگین پوشش واکسیناسیون در دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال استان ۴۸ درصد است افزود: شهرهای دزپارت، بهبهان، اهواز شرق و غرب به ترتیب ۹۰، ۶۷، ۴۶ و ۴۶ درصد جمعیت دانش آموزان خود را واکسینه کرده اند و  شهرهای شادگان و کارون که در رتبه های آخر قرار دارند به

ترتیب ۱۵و ۳۶ درصد جمعیتشان را واکسن زده اند.

علوی گفت: ۵۰ درصد کل جمعیت استان یک دُز و ۲۶ درصد هر ۲ نوبت واکسن را دریافت کرده اند که از متوسط کشوری حدود چند درصد عقب تر هستیم. هنوز از خطر بیماری در امان نیستیم زیرا باید ۸۰ درصد جمعیت استان هر ۲ دُز واکسن را تزریق کرده باشند.

وی افزود: پوشش واکسیناسیون بالای ۱۸ سال در مناطق شهری حدود ۷۵ درصد بوده در حالی که در مناطق روستایی ۴۹ درصد است. مناطق روستایی استان پراکنده بوده و این موضوع کار را سخت تر می کند.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: پوشش واکسیناسیون مناطق شهری و روستایی در جمعیت بالای ۱۲ سال به ترتیب ۷۰ و ۵۰ درصد بوده که متوسط استانی آن حدود ۶۵ درصد است. پوشش واکسیناسیون دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸سال در مناطق شهری و روستایی به ترتیب ۵۲ و ۴۳ درصد بوده که

متوسط استانی ۴۸ درصد است.

در حال حاضر بیش از ۳ میلیون و ۶۱۰ هزار دُز واکسن در استان تزریق شده که از این تعداد ۲ و ۳۹۰ هزار نفر نوبت اول و یک میلیون و ۲۲۰ هزار نفر هر ۲ دُز را دریافت کرده اند.

اکنون ۱۲ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها خوزستان اهواز واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان اهواز واکسن کرونا خوزستان اهواز واکسن کرونا پوشش واکسیناسیون درصد جمعیت ز واکسن ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت