Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رویداد ایده بازار به همت مرکز رشد صنایع فرهنگی - خلاق جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان برگزار می‌شود.

ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی جوانان و استفاده هر چه بیشتر جوانان از ظرفیت‌های عظیم نیروی جوان؛ مستعد و تحصیل‌کرده کشور در راستای تحقق توسعه پایدار فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، ورزشی، کارآفرینی و اشتغال، یکی از اهداف برنامه شتاب‌دهی کسب و کارهای فناورانه جوانان استان زنجان با عنوان رویداد کارآفرینی مجازی (ایده بازار) به کارفرمایی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و اجرای مرکز رشد صنایع فرهنگی خلاق و مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان زنجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که ایده‌ای در زمینه فیلم، تلویزیون، ویدئو، رادیو، عکاسی، اسباب‌بازی و سرگرمی، صنایع‌دستی و هنرهای تجسمی گردشگری و میراث‌فرهنگی، طراحی محصول، گرافیک، مد و لباس، تبلیغات و بازاریابی، نشر و چاپ، موزه و گالری و کتابخانه، موسیقی، اجرا و هنرهای نمایشی، معماری، فناوری و آموزش، کشاورزی دارند؛ می‌توانند در این رویداد شرکت کرده‌اند.

لینک برگزاری داوری و انتخاب نفرات برتر http://live.jdzn.ir/ch/startap۱۰۲ است که از ساعت ۹ تا ۱۳ در تاریخ ۲۶ مهرماه امسال برگزار خواهد شد. در راستای این برنامه ۹ فقره کارگاه اثربخش و کاربردی با عناوین معرفی خلاقیت و خلق ایده کسب و کار - تکنیک تیم‌سازی - مهارت‌های کارتیمی - بوم کسب و کار - مدیریت مالی در شروع کسب وکار - ایده و اعتبارسنجی - طراحی نمونه اولیه ایده MVP - سخنوری و ارئه سخنرانی در جمع - بازاریابی و فروش محصول ۹ - برندسازی و بسته‌بندی برگزار شد.

تعداد ایده‌های دریافت شده ۳۸ مورد بود که از این تعداد ۹ ایده به مرحله نهایی رسیده است. همچنین نفرات برتر به ترتیب نفر اول ۴۰ میلیون ریال، نفر دوم ۳۰ میلیون ریال و نفر سوم ۲۰ میلیون ریال جایزه دریافت خواهند کرد.

گفتنی است رویداد ایده بازار، فرصتی استثنایی برای استقرار علاقه‌مندان به این حوزه در مرکز رشد واحدهای فناور و صنایع‌ فرهنگی خلاق جهاددانشگاهی واحد استان زنجان است که متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به ۳۳۰۳۵۲۰۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنجان جهاد دانشگاهی ایده بازار استان زنجان ایده بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان