Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین اصغری مدیر مجموعه توانمندسازی و تسهیلگری ازدواج «آدم و حوا» در گفت وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به این که این سامانه به عنوان اولین مجموعه تخصصی جمعیت امام رضایی‌ها فعالیت رسمی خود را همزمان با سالروز ازدواج حضرت امیرمومنان علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از تابستان سال گذشته در حوزه ازدواج و خانواده آغاز کرد، اظهار داشت: آدم و حوا پس از بررسی‌های بسیار در حوزه ازدواج به این نتیجه رسیده است که تاثیرگذاری عمیق و کلان در حوزه خانواده بصورت تک بعدی اتفاق نخواهد افتاد و با توجه به معضلات کنونی جامعه باید مجموعه‌ای از خدمات بصورت صحیح و تحت اشراف کارشناسان خبره حوزه خانواده و ازدواج در کنار هم قرار گیرند تا به سمت نقطه مطلوب حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پایه و مبنای اولیه آدم و حوا اصیل بودن این طرح بر مبنای اصول اسلامی و پایه دوم آن رعایت تمام نکات قانونی و علمی است، افزود: وساطت ازدواج در مجموعه آدم و حوا به روش کاملاً سنتی بین خانواده‌ها انجام می‌شود و از الگوریتم‌های تطبیق یابی تحت نظرات اساتید مطرح حوزه خانواده صورت می‌گیرد.

اصغری خاطر نشان کرد: مجموعه آدم و حوا فعالیت مطالعاتی و اجرایی خود را از دو سال گذشته آغاز کرده که ۱۵ ماه است با اعلام عمومی به صورت رسمی این فعالیت ادامه دارد و در طول این مدت نیز مجموعاً ۳۶۲ زوج به خانه بخت رفتند و تاکنون یک مورد طلاق هم نداشتیم؛ البته خیلی از افراد از این طریق ازدواج کردند، ولی اطلاعات خود را در اختیار مجموعه آدم و حوا نگذاشتند که بر این مبنا تعداد ازدواج‌های صورت پذیرفته بیشتر از آمار رسمی است.

این فعال حوزه خانواده گفت: مجوز رسمی مجموعه آدم و حوا توسط سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه تسهیل‌گری و واسطه گری ازدواج صادر شده است و عملکرد مجموعه آدم و حوا تنها در زمینه ازدواج دائم بوده و فعالیت آن در قالب آموزش، تسهیل گری برای ازدواج، توانمندسازی زوجین و مشاوره است.

وی درباره سامانه وساطت ازدواج آدم و حوا توضیح داد: این نرم افزار با هوش مصنوعی بر اساس فرمولی که به آن داده شده است و با توجه به نوع پاسخ به سوالات فرم‌های مربوط به خانم‌ها و آقایان این افراد را به هم معرفی می‌کند، اپراتور حاضر در مجموعه با تماس با این دو فرد، گزینه‌ها را در مرحله اولیه معرفی می‌کنند.

این  فعال حوزه خانواده در ادامه تصریح کرد: اگر از طرف هردو متقاضی ازدواج مانعی وجود نداشته باشد با کمک آدم و حوا در این مرحله خانواده وارد می‌شوند و با تماس با والدین گزینه را معرفی می‌کنند و خواستگاری رسمی و سنتی انجام می‌شود.

مدیر مجموعه آدم و حوا به یک روش دیگر انتخاب در این اپلیکیشن هم اشاره کرد و افزود: کاربران می‌توانند از بین فرم‌های بدون مشخصات و اطلاعات شخصی که فقط پاسخ به ۱۴۰ سوال مختلف در مورد خود فرد و ویژگی‌های مطلوب همسر آینده است گزینه مورد علاقه خود را انتخاب کنند و همین مراحل بالا را ادامه دهند.

وی در پایان یادآور شد: تمامی خدمات سامانه آدم و حوا و اقدامات تسهیل گری ازدواج جوانان، توسط خیرین مجموعه تأمین منابع مالی می‌شود و تمامی اقشار و جوانان در سنین مختلف می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ازدواج جوانان زوج های جوان مجموعه آدم و حوا حوزه خانواده گری ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادایران در راستای اقدامات خود برای ترویج فرهنگ وقف فناورانه و افزایش مشارکت مردمی در رونق اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین در راستای هم‌­افزایی با نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور و استفاده از ظرفیت سامانه‌های تامین­ مالی جمعی خیریه بخش خصوصی، اقدام به عقد توافق­‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سه شرکت دانش بنیان و فناور فعال در این زمینه کرده ­است.


مراسم اعطای این توافق‌نامه‌ها با حضور حبیب ­الله آسوده، معاون توسعه مشارکت­‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تامین­ مالی و توسعه سرمایه­ گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و همچنین سه شرکت قاصدک سامانه، مجمع ترنم صبح ­سپید عام­ المنفعه و بنیاد جهادی مهرالرضا (ع) عام ­المنفعه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

حمیدرضا شکری دستیار مردمی‌سازی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست­ جمهوری در ابتدای این نشست، گفت: رویکردی که از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت، مسئله «نوآوری فراگیر» بود و هدف از این رویکرد انتقال توانمندی ­های زیست بوم فناوری از طرق مختلف به جامعه است.

شکری ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ که قانون حمایت از شرکت ­های دانش‌­بنیان کلید خورد تا به امروز جهش قابل توجهی را در رشد شرکت­های دانش‌­بنیان، فناور و خلاق پیش رو داشته ­ایم. از ۵۵ شرکت دانش‌­بنیان به ۱۰ هزار شرکت دانش‌­بنیان رسیده ­ایم و پس از شش سال حمایت از شرکت­‌های خلاق امروز شاهد فعالیت بیش از دو هزار شرکت خلاق هستیم و چیزی حدود ۱۲ هزار شرکت فناور در کشور مشغول فعالیت هستند که البته به تمام این موارد می‌­توان توانمندی نخبگان را هم اضافه کرد.

وی افزود:  برنامه ملی آبادیران، اساسا با یک چنین دغدغه ­ای (بهره­ گیری از توانمندی­‌های زیست بوم علم و فناوری برای محرومیت ­زدایی) کلید خورد و در این راستا سامانه تامین ­مالی جمعی آبادیران سال گذشته ایجاد و امسال با رویکرد جامع تری وارد میدان شده ­است و طی آن می­ کوشیم تا عرصه را برای جمع ­آوری کمک ­های مردمی در بستری مجازی و آنلاین فراهم کنیم.

شکری در ادامه بیان کرد: نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت، گروه ­های جهادی و مردمی هم می­ توانند در این سامانه تعریف پروژه کنند و معاونت علمی به این پروژه‌ها اعتبار بخشی کرده و بستر لازم جهت کمک دانش‌بنیان­‌ها به رفع نیازمندی ­های مناطق کمتر برخوردار را فراهم می ­کند.

مدیر برنامه ملی آبادیران درباره این توافقنامه توضیح داد:  در توافق­نامه ­ای که امروز با کمیته امداد امام­ خمینی (ره) امضا کردیم، مقرر شد تا این نهاد در کنار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از آن دست طرح ­هایی که در راستای ماموریت­ هایش قرار می ­گیرد، حمایت کند.

شکری در خصوص قابلیت ­های این سامانه تامین­ مالی گفت: این سامانه، متصل به سامانه‌های تامین ­مالی جمعی شرکت ­های دانش‌بنیان است و زمینه را برای به کارگیری توانمندی­‌های دانش‌­بنیان به حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌­کند.

در ادامه این نشست، عبدالمجید مرشدی، مدیر کل دفتر تامین ­مالی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری  گفت: اکنون پس از دو دهه از عمر زیست ­بوم فناوری و نوآوری وقت آن رسیده ­است تا ماحصل این دو دهه تلاش خود را در عرصه اقتصاد و تولید ناخالص ملی عرضه کند.

مرشدی ادامه داد: سکو‌های تامین­ مالی از جمله اقداماتی است که می­‌تواند زمینه این اثرگذاری را تسهیل کند.

وی افزود: از رهگذر اقداماتی که در برنامه ملی آبادیران رقم خورد، فرهنگ­سازی خوبی در حال انجام است و می­ تواند به مثابه الگو و مدلی در دیگر عرصه تسری یابد و طرح ­ها وارد بحث­‌های پلتفرمی­ شود و مردم بتوانند در حل مسائل کلان کشور مشارکت کنند.

حبیب‌الله آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره)، در ادامه این نشست بر جایگاه  زیست بوم علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور تاکید کرد و با ارجاع به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی، دو سال گذشته بر دانش‌­بنیان کردن کسب و کار‌ها تاکید بسیار داشته و شاهد این امر، محوریت شعار سال در سال­‌های گذشته است.

وی  ایجاد ارزش، مشارکت مردم و دانش‌بنیان شدن اقتصاد را سه ضلع اساسی توافق­نامه تامین ­مالی دانست و افزود: محصول این توافق­نامه بی‌شک آبادی ایران و کاهش فقر و نابرابری ­ها است.

معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام ­خمینی (ره) در پایان به دو رویکرد کمیته امداد امام­ خمینی در عملیاتی کردن این توافق­نامه اشاره کرد و گفت: پای­ کار آوردن مشارکت مردم و ترویج فرهنگ زکات مسئله ما است که می­ کوشیم تا با همت مردم و پشتیبانی معاونت علمی این مهم را به انجام برسانیم.

آسوده اضافه کرد: توافق با سامانه‌های تامین ­مالی جمعی محدود به این سه شرکت نبوده و سامانه‌هایی که تمایل به همکاری با سامانه تامین مالی جمعی آبادیران دارند، می‌توانند با دبیرخانه برنامه ملی آبادیران تعامل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است