Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی غلامی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به همراه قائم‌مقام و جمعی از همکاران خود با معاون اجتماعی ناجا به مناسبت هفته نیروی انتظامی دیدار کرد.

در این دیدار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ضمن تبریک این هفته اظهار کرد: نیروی انتظامی نیروی مهمی است که از ۵ جهت مظلوم واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول این‌که این نیرو داراری وظایف متنوعی است که بعد از ادغام چندین ارگان به این نیرو سپرده و این سببب شد که تنوع وظایف شکل گیرد.

وی افزود: دوم اینکه این نیرو ایجادکننده امنیت است. یکی از نعمت‌هایی که تا از دست نرود کسی به آن توجه نمی‌کند و قدر آن را نمی‌داند، امنیت است. سوم اینکه این نیرو ویترین برخورد با جرائم است و این برخورد غالبا خوشایند فرد خاطی نبوده است. چهارم اینکه فعالیت این نیرو زیر ذره‌بین قرار دارد و کوچکترین حرکتی واکنش زیادی در سطح جامعه ایجاد می‌کند.

غلامی ادامه داد: شما با مشکلاتی مواجه‌اید که علل به وجود آمدن آن‌ها از حوزه شما خارج است، اما شما باید تاوان آن‌ها را بپردازید مانند سرقت‌یابی که ناشی از وضع بد اقتصادی است.

وی افزود: در مورد آخر هر دو معاونت دارای یکسری ماموریت‌های مشترک هستند که هیچ‌کدام به تنهایی نمی‌توانیم آن‌ها را حل کنیم، اما با کمک یکدیگر تا حدود زیادی قابل حل است. ما می‌توانیم با همکاری یکدیگر عوامل آسیب را به درستی و زودهنگام تشخیص دهیم و نسبت به آن واکنش نشان دهیم.

نگاه جامعه‌مداری، فردمداری و روش‌مداری در پیشگیری اجتماعی

در ادامه این دیدار سردار مهدی حاجیان معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا درباره نقش این معاونت در پیشگیری اظهار کرد: معاونت اجتماعی ناجا سیاست‌گذار حوزه پیشگیری در نیروی انتظامی است که با استفاده از ظرفیت‌های هنری و اطلاعات پایه، در برآورد‌ها و پیشگیری اجتماعی می‌تواند نقش کلیدی داشته باشد.

وی افزود: در پیشگیری اجتماعی، توجه به عامل خنثی‌ساز و علل تکوین جرم می‌تواند نقش بسیار مهمی داشته باشد و تاثیر آن را خنثی کند. با نگاه جامعه‌مداری، فردمداری و روش‌مداری می‌توان نقش خود را ایفا کرد.

حاجیان با تاکید بر انجام برنامه‌های اجرایی برای پیشگیری گفت: اگر برنامه‌هایی در این زمینه نداشته باشیم در آینده هزینه‌های بیشتری باید پرداخت کرد. اگر پیشگیری را بر مبنای این قرار دهیم که عوامل محیطی را بررسی کنیم بسیار مفید خواهد بود.

وی یکی از این عوامل محیطی را شبکه‌های مجازی دانست و گفت: تربیت و اصلاح، موارد دیگری است که نقش مهمی در پیشگیری از جرائم اجتماعی ایفا می‌کنند. ما در تمام کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها دایره اجتماعی راه‌اندازی کرده‌ایم که در ۶ ماه، ۳۵۴ هزار پرونده به آن‌ها ارجاع شده است که ۷۰ درصد آن‌ها به مصالحه کشیده شده و این نشان‌دهنده این است که این قبیل اقدامات نقش مهم‌تری در جلوگیری و پیشگیری دارند.

وی پیشنهاد داد که کارگروهی در این زمینه بین دو معاونت ایجاد شود و در قالب تفاهم‌نامه همکاری مشترک انجام شود.

بیشتر بخوانید

تاکید بر الکترونیکی شدن ارتباط پلیس و دستگاه قضا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی قوه قضاییه پیشگیری اجتماعی معاون اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد