Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمدرضا هاشمی روز یکشنبه در چهارمین نشست شورای حفاظت از منابع آب در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان با بیان اینکه حفظ سرانه فضای سبز شهری اهمیت زیادی دارد، ابراز داشت: تامین آب آشامیدنی در استان سمنان به سختی انجام می‌شود و لازم است شهرداری‌ها برای جداسازی آب آشامیدنی از آب غیرآشامیدنی که در آبیاری فضاهای سبز شهری استفاده می‌شود تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ۲۴.۵ درصد از آب شهری و ۳۴ درصد از آب روستایی استان سمنان هدر می‌رود و لازم است شبکه توزیع آب این مناطق اصلاح شود.

وی بالاترین دغدغه برحق نخبگان، دانشگاهیان مردم و مسئولان استان سمنان را مسایلی مانند تامین آب، مسکن و اشتغال برشمرد و افزود: هنر در این است که در نبود بودجه، مشکلات با همت و پیگیری مضاعف و کار جهادی مسئولان حل شود.

استاندار سمنان گفت: مدیران مرتبط با موضوع آب، طی نشست‌های منظم هفتگی در خصوص ارائه راهکار مقابله با کم‌آبی گفت و گو کنند و در صورت نیاز از مقامات ارشد کشور، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و رسانه‌ها کمک بگیرند.

هاشمی بیان کرد: در چرخه تولید، انتقال و مصرف آب، دستگاه‌های مختلف مانند زنجیر به یکدیگر پیوسته هستند و برای حل این بحران نیاز به همراهی و همکاری همه است.

وی افزود: به گفته بومیان جنوب شهر سمنان در گذشته با حفر ۵۰ متر در این منطقه می شد به آب رسید اما اکنون به حفر ۳۰۰ متر برای دستیابی به آب نیاز است و اگر برداشت و مصرف بی‌رویه و برداشت بی‌دقت از منابع آب به همین روال پیش رود، در آینده نزدیک این میزان از ۳۰۰ متر نیز فراتر می‌رود.

استاندار سمنان گفت: بالاترین دغدغه جهاد کشاورزی پس از آب نهاده های دامی است، استان سمنان به عنوان قطب دامپروری با یک میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام سبک و طیور قابل توجه نباید مشکل تامین نهاده‌های دامی داشته باشد.

هاشمی تاکید کرد: فرونشست زمین نیز به عنوان مشکل بزرگ استان سمنان و نتیجه برداشت بی‌رویه آب است که رفع مسایل و مشکلات آن باید مد نظر باشد.

وی افزود: ۳۰ درصد از اعتبارات استانی است و  ۷۰ درصد در اختیار وزارتخانه ها قرار دارد؛ بنابراین لازم است مدیران استان برای جذب اعتبار از وزارتخانه‌ها تلاش کنند.

استاندار سمنان گفت: اگر آمارهای کنونی در تمام حوزه‌ها تا پایان سال حتی درصدی بهبود یابند ارزشمند است و می‌توان در مقابل مردم سربلند بود. مسئولان در صورتی که در زمینه‌ای موفق نبودند، با عذرخواهی و تلاش برای جبران، اعتماد مردم را جلب کنند.

استاندار سمنان تاکید کرد: پاسخگویی به رسانه‌ها مد نظر مدیران باشد زیرا خبرنگاران پل ارتباطی مسئولان و مردمان و کمک حال مسوولان هستند.

برچسب‌ها سمنان کم آبی مدیریت پسماند سیدمحمدرضا هاشمی دام و طيور کشاورزی استانداری سمنان خشکسالی پروندهٔ خبری بحران خشکسالی در ایران سامانه‌های آبیاری نوین و عبور از بحران خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان کم آبی مدیریت پسماند سمنان کم آبی مدیریت پسماند سیدمحمدرضا هاشمی دام و طيور کشاورزی استانداری سمنان خشکسالی استاندار سمنان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲

مدیر منطقه ۲ شهرداری قم گفت: با توجه به فقر فضای سبز در منطقه ۲ شهرداری قم، در بودجه منطقه ردیفی برای تملک فضای سبز پیش‌بینی شده است.

سید رضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ برای اولین سال بحث ردیف تملک فضای سبز در خود منطقه پیش بینی شده است، اظهار کرد: مبلغی حدود ۱۰ میلیارد تومان برای تملک در یکی از محلات متراکم منطقه پیش بینی شده است.

وی افزود: تا پایان سال تلاش می‌کنیم تا در این منطقه که بافت متراکم و کمبود فضای سبز دارد، تملکاتی برای احداث بوستان شهری انجام دهیم.

مدیر منطقه دو شهرداری قم با اشاره به راه‌اندازی بوستان خانواده و مجموعه فرهنگی متناسب با آن در بلوار بنی فضل، خاطرنشان کرد: یکی از بوستان‌های جنگلی این منطقه در سال ۱۴۰۳ با تجهیز شدن به مبلمان شهری، در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت که برای این منظور نیز هفت میلیارد تومان پیش بینی شده است.

حسینی اضافه کرد: علاوه بر این در زمینه تکمیل فاز ۵ بوستان صداقت در دستور کار است، توسعه فضای سبز بوستان امام رضا (ع)، بهسازی بوستان ولایت و بوستان صبا و بوستان گل‌ها و فدک هم اقداماتی خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه بوستان‌های جنگلی بزرگی مانند بوستان جوان، معصومیه و رضوی در این منطقه وجود دارند، گفت: در بحث بوستان شهری به دلیل نبود زمین‌های ملی در سطح منطقه مشکل داریم، از همه اینها مهم‌تر نبود فضای لازم در مناطقی مثل خیابان مالک اشتر، خیابان ستاری و اطراف نبوت به سمت میدان توحید است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری قم گفت: منطقه دو بلوک‌های بزرگ شهری با جمعیت چند ده هزار نفری دارد که فضای سبزی در آن‌ها وجود ندارد و زمینی برای تملک و ساخت در آن نیست.

کد خبر 751145

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • ارزیابی سرمربی شهرداری گرگان از دو برد اخیر در ایران و غرب آسیا
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است