Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکبر خالقی روز یکشنبه در نشست پدافند غیرعامل شهرستان رفسنجان با اشاره به اینکه برای صادرات هر محموله گیاهی و کشاورزی از کشور نیاز به گواهی قرنطینه از جهاد کشاورزی است افزود: گواهی قرطینه که به زبان انگلیسی است نشان دهنده سالم بودن محصول کشاورزی از نظر آفات گیاهی است.

وی اظهار داشت: در نیمه نخست سال جاری صادرکنندگان با مراجعه به جهاد کشاورزی گواهی قرنطینه محصول پسته را دریافت کردند که تعداد این گواهی ها یکهزار و ۸۵ مورد برای بیش از ۱۷ هزار تن پسته، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی به وجود ۱۴۳ فروشگاه سموم کشاورزی و کود شیمیایی در شهرستان رفسنجان اشاره و بیان کرد: از این تعداد  ۱۰۹ مورد دارای پروانه فعالیت، ۱۷ مورد در حال صدور پروانه و بقیه هم فاقد پروانه فعالیت هستند که برای پنج فروشگاه اخطار پلمب و ۱۲ مورد هم به  اداره اماکن معرفی شدند.

وی ادامه داد: هر ماه از انبارهای سموم کشاورزی و کودهای شیمیایی بازدید انجام می شود تا در صورت قاچاقی و غیرمجاز بودن سموم و کودها تدابیر لازم برای جلوگیری از متضرر شدن کشاورزان اندیشیده شود.

خالقی اظهار داشت: متأسفانه برخی از سم فروشان به ما اعلام نمی کنند که صاحب چند انبار نگهداری سموم هستند که این امر موجب می شود کالاهای قاچاق و سموم غیرمجاز را به دست کشاورزان برسانند.

پُست قرنطینه در مباحث کشاورزی و دامی در ورودی کرمان نیاز است

رئیس شبکه دامپزشکی رفسنجان نیز گفت: شهرستان انار ورودی استان کرمان است که با توجه به ورود اجناس کشاورزی و دامی نیاز به راه اندازی پست قرنطینه دارد.

محمود مقامی افزود: محموله های دامی که از استان های شمالی مانند مرغ وارد استان کرمان می شود که از نظر آنفلوآنزای پرندگان باید بازرسی شود تا دام های آلوده و مشکوک وارد این استان نشود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رفسنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: از اماکن پرخطر مثل پمپ بنزین ها و جایگاه های cng و اماکن پرتردد مانند بیمارستان ها، پاساژها و خوابگگاه های دانشجویی به طور مرتب در طول سال بازدید داریم.

علی رمضانی نژاد بیان کرد: ایمن سازی مکان های نگهداری کپسول های گاز اکسیژن بیمارستان ها هم توسط آتشنشان ها انجام می شود.

داوطلبان هلال احمر آموزش های پدافند غیرعامل را فرا می گیرند

حسن امینی رنجبر رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ۲ گروه ۲۰ نفره از داوطلبان این جمعیت آموزش های مقابله با پدیده های بمباران هوایی و شیمیایی را فرا می گیرند.

رستوران های مجتمع مس سرچشمه رصد می شوند

محمد مرادی نماینده مجتمع مس سرچشمه  نیز افزود: جمعیت شاغل در این مجتمع بیش از ۱۲ هزار نفر است که روزانه برای این شاغلین در رستوران های این مجتمع غذا طبخ می شود.

وی افزود: این رستوران ها توسط کارشناسان مواد غذایی رصد و بازرسی می شود تا غذای سالم به کارکنان داده شود.

مرادی بیان کرد: همچنین مخازن آب این مجتمع هم مورد پایش قرار می گیرند.

وی بحث سایبری را از تهدیدات برشمرد و گفت: برای جلوگیری از حمله سایبری سیستم های اینترنت مجتمع به غیر از مکان های واجب را قطع کردیم.

پایش پرندگان حیات وحش

حسین آخوندی رئیس اداره محیط زیست شهرستان رفسنجان هم از پایش پرندگان و حیوانات حیات وحش در سال جاری سخن گفت و افزود: منابع آبی کنترل می شوند و امسال تست ppr ( طاعون نشخوارکنندگان) را انجام دادیم که ۳ گوسفند آلوده بودند و با ضدعفونی آن ها محیط را از گزند و شیوع این بیماری پاک کردیم.

احداث ساختمان ستاد بحران در رفسنجان ضروری است

عضو شورای اسلامی شهر رفسنجان هم با اشاره به اینکه ساختمان فرمانداری رفسنجان از استحکام مناسب برخوردار نیست و با یک حادثه زلزله دچار خسارت می شود گفت: باید ساختمان ستاد بحران در این شهرستان احداث شود تا در صورت بروز حوادث بتوان در انجا مستقر شد و برای مدیریت صحیح شهرستان تصمیمات درست گرفت.

محمد فتحیان ادامه داد: شهرداری زمین در ان راستا در اختیار قار می دهد اگ مجتمع مس سرچشمه بخشی از هزینه های ساخت این مکان را متقبل شود می توان ساختمانی محکم ستاد بحران را ایجاد کرد تا در مواقع بحرانی از آن استفاده کرد.

یک پایگاه اورژانس در رفسنجان نیاز است

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی رفسنجان هم گفت: در این شهرستان ۵ پایگاه اورژانس مجهز به ۵ دستگاه آمبولانس در مناطق مختلف شهری وجود دارد امّا با توجه به اینکه در شهر ترافیک زیادی وجود دارد و زمان ۶ تا ۸ دقیقه زمان طلایی رسیدن آمبولانس به محل حادثه است لذا برای حفظ این زمان و بیشتر نشدن ان، نیاز است یک پایگاه دیگر هم در این شهر ایجاد شود.

محمدرضا حسینی زینلی بیان کرد: طی چند روز اخیر تصادفات داخل شهری زیادی داشتیم که در این حوادث ۴ نفر فوت کردند.

ایمن  سازی منابع حساس و حیاتی شهرستان در اولویت باشد

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری رفسنجان اظهار کرد: ایمن سازی منابع حساس و حیاتی شهرستان در اولویت باشد و با توجه به تهدیدات حوزه های مختلف اعم از سایبری، بیوتکنولوژی، بحث های دامی و گیاهی، آب و ... صورت می گیرد باید راه های مقابله با این تهدیدات به آگاهی مردم برسد.

محمدعلی حاج جعفری ادامه داد: مشکلی که در نخسلتان های جنوب رخ داده و آفت هایی در نرماشیر محصولات کشاورزی این منطقه را دچار آسیب کرد؛ می تواند در بحث پسته در رفسنجان اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: بحث پدافند غیرعامل و راهکارهای مقابله با واردات و مصرف سموم قاچاق و غیر مجاز در دستور کار جهاد کشاورزی باشد تا این محصول دچار آفت نشود که صادرات آن با مشکل مواجه می شود.

حاج جعفری اظهار کرد: دریچه های مخازن آب و فاضلاب باید مصو سازی شود که در این زمینه مصون سازی مخازن آب شهری ۱۰ درصد و در روستاها هم ۸۰ درصد صورت گرفته است.

وی توضیح داد: کمربند شرقی در رفسنجان نیاز است که احداث شود امّا در حال حاضر تانکرهای سوخت و مخازن سوخت از داخل شهر تردد دارند که می تواند خطرساز باشد آن ها با یک جرقه ممکن است منفجر شوند و جان بسیاری از همشهریان را تهدید کند که لازم است در ساعت ها و پیک های خلوت این تردد صورت گیرد شرکت فرآورده های نفتی باید این پدافند غیرعامل را اجرا کند.

هفته پدافند غیرعامل از هشت آبان آغاز می شود و تا ۱۴ آبان ادامه دارد.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل کرمان رفسنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل کرمان رفسنجان پدافند غیر عامل کرمان رفسنجان شهرستان رفسنجان پدافند غیرعامل رفسنجان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود