Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این رزمایش جنگی بخشی از همکاری دریایی بین دو کشور است که از ۱۴ تا ۱۷ اکتبر / ۲۱ تا ۲۴ مهر / اجرا شد.

مسکو و پکن طی سالهای اخیر در شرایطی که روابط آنها با غرب تیره شده، روابط نظامی و دیپلماتیک نزدیک تری برقرار کرده اند و برگزاری این رزمایش هم در این چارچوب صورت گرفته است.

نیروهای دریایی روسیه و چین در این  رزمایش مجهزترین کشتی های جنگی، زیردریایی ها، مین روب ها،  قایق های موشکی و یدک کش های نجات را بکار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش ها، دو ناوشکن، یک زیردریایی و دو شناور از سوی پکن برای شرکت در این رزمایش، به دریای ژاپن اعزام شده بودند.

نیروی دریای روسیه نیز با مشارکت یک ضد زیر دریایی، دو ناوچه، دو مین روب، یک زیردریایی، یک قایق موشک انداز و یک یدک کش امدادی در این رزمایش شرکت داشت.

روزنامه گلوبال تایمز گزارش کرده است، چین در این رزمایش برای اولین بار از ناوشکن پیشرفته جدید تیپ ۰۵۵ خود استفاده کرده است.

در این رزمایش، نیروهای دو کشور مانور تاکتیکی مشترک، پشتیبانی ضد مین، شلیک آتش توپخانه به اهداف دریایی و جستجو و مسدود کردن زیردریایی های فرضی دشمن در منطقه تعیین شده را تمرین کردند.

در این مانور دریایی، ملوانان مسائل مربوط به پیوستن به پدافند ضد خرابکاری، ضد زیردریایی، ضد شناور و ضد هوایی را هم بررسی کردند.

علاوه بر این، در این رزمایش تمرینات توپخانه ای با انواع مختلف اهداف سطحی، زیر آبی و هوایی تمرین شد.

 رزمایش مشترک روسیه و چین برای اولین بار در آگوست ۲۰۰۵ انجام شد اما از سال ۲۰۱۲، تمرینات دریایی سالانه با هدف تقویت آمادگی رزمی روسیه و چین برای مقابله مشترک با تهدیدها هر سال برگزار شده است به طوری رزمایش امسال نهمین رزمایش مشترک دو کشور بود.

گزارش حاکی است، چنین رزمایش‌هایی اگرچه در گذشته هم برگزار شده، اما این نخستین بار است که چین جنگنده‌های ضدزیردریایی و ناوشکن‌های بیش از ۱۰ هزارتنی خود را برای رزمایشی خارج از این کشور اعزام می‌کند.  

کارشناسان می گویند مانورهای دریایی مشترک چین و روسیه، نشان می دهد که دریانوردان دو کشور می توانند وظایف خود را در منطقه ای دشوار مانند دریای ژاپن و آب های بین المللی انجام دهند.

آنها می گویند رزمایش دریایی مذکور که با هدف تقویت قابلیت همکاری بین دو نیروی دریایی انجام می شود، یک سیگنال سیاسی واضح مبنی بر اتحاد نظامی چین و روسیه و تقویت همکاری های نظامی میان دو کشور را به ایالات متحده و متحدانش در منطقه می رساند.

کارشناسان نظامی به روزنامه گلوبال تایمز چین گفته اند، چنین رزمایش هایی علاوه بر اینکه سطح بالای اعتماد راهبردی دو طرف را به نمایش می‌گذارد، در بحبوحه تلاش غرب برای ایجاد اتحادهایی مانند پیمان آکوس و پنچ چشم، توان دفاعی پکن و مسکو در مقابله با تهدیدات امنیتی دریایی و محافظت از صلح و ثبات منطقه را نشان می‌دهد.

برچسب‌ها روسیه ژاپن چین رزمايش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه ژاپن چین روسیه ژاپن چین رزمايش دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۵۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیحات لهستان ۱۵ اردیبهشت در نزدیکی مرز روسیه مستقر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، فرماندهی کل نیروهای مسلح لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش این کشور تجهیزات و ادوات جنگی خود را از چهارم تا ششم مه (۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت) در مرز مشترک لهستان و روسیه مستقر خواهد کرد.

فرماندهی نیروهای مسلح لهستان در پیامی در «ایکس» نوشت: در روزهای آینده هوشیارتر باشید زیرا ممکن است در مسیر با کاروان‌های نظامی زیادی روبه‌رو شوید. اوج رزمایش‌ها از ۴ تا ۶ مه در «پومرانی غربی، پومرانی و استان وارمی-ماسوری» برگزار خواهد شد.

ناتو رزمایش «مدافع ثابت‌قدم» را از ۲۴ فوریه آغاز کرده است. این رزمایش تا پایان ماه مه ادامه دارد و با مشارکت بیش از ۹۰ هزار نیرو از ۳۲ کشور عضو این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا انجام خواهد شد.

مرحله دوم این رزمایش‌ها با تمرکز بر جابه‌جایی نیروها در سراسر اروپا برگزار می‌شود. در جریان این مانورها، متحدان ناتو قصد دارند تا مطابق ماده ۵ معاهده پیمان آتلانتیک شمالی، سناریوی جنگ علیه «دشمنی هم‌سطح» را پیاده کنند. براساس این ماده، حمله به یکی از اعضای ناتو، حمله به کل ائتلاف تلقی و مجوز اقدام و کمک مقتضی صادر می‌شود.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه در ماه ژانویه گفت که وسعت رزمایش مدافع ثابت‌قدم ناتو در سال ۲۰۲۴ از بازگشت نهایی و برگشت‌ناپذیر این ائتلاف به نقشه‌های جنگ سرد جهت رویارویی با روسیه حکایت دارد و نشانه‌ای دیگر از جنگ ترکیبی غرب علیه روسیه است.

کد خبر 6094250

دیگر خبرها

  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • تسلیحات لهستان ۱۵ اردیبهشت در نزدیکی مرز روسیه مستقر می‌شود
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • زنیت قهرمان لیگ برتر والیبال روسیه شد
  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • رزمایش دریایی شناورها، گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • (ویدئو) روسیه خودرو‌های زرهی غنیمت گرفته از ۱۲ کشور را به نمایش گذاشت
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟