Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان سالاری امروز در نشست هماهنگی با فرماندهان و مسؤولان سپاه نواحی سراسر استان با محوریت پیشرفت اجرای سند ملی واکسیناسیون در گیلان اظهار کرد: ۴۱ درصد افراد بالای ۱۲ سال برای نوبت اول و همچنین ۵۹ درصد افراد بالای۱۲ساله در نوبت دوم «به‌صورت روزانه» در گیلان، در برابر کرونا واکسینه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در گیلان گفت: بالغ‌بر ۸۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال و همچنین حدود ۴۰ درصد همین جمعیت هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مروری بر وضعیت واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در استان در مقایسه با کشور بیان کرد: گیلان، در هر دو دز تزریق واکسن کرونا نسبت به متوسط کشوری پیشتاز است. 

سالاری پوشش تزریق واکسن در برخی شهرستان‌ها را قابل‌توجه عنوان کرد و افزود: شهرستان‌های شفت، سیاهکل و رودسر، بیش از ۱۰۰ درصد در تزریق واکسن کرونا دانش آموزان موفق عمل کرده‌اند و علاوه بر آن شهرستان املش به‌صورت ۱۰۰ درصدی، لنگرود با پوشش ۹۸ درصدی و فومن، لاهیجان و آستانه‌اشرفیه پوشش بالای ۹۰ درصدی در پوشش تزریق دز نخست واکسن کرونا دانش آموزان را دارند. 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون حداقل ۳۰۰ هزار دز واکسن کرونا دپو شده در شهرستان‌های استان وجود دارد، گفت: خوشبختانه هیچ کمبودی در تأمین واکسن در گیلان وجود ندارد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به برخی از چالش‌ها در اجرای طرح ملی واکسیناسیون در گیلان تصریح کرد: عدم ثبت تزریق واکسن در سامانه سیب و همچنین ازدحام در برخی مراکز از عمده چالش‌ها در اجرای این طرح هست و در این راستا نیازمند همراهی بیشتر سپاه و بسیج هستیم. 

سالاری بر لزوم شناسایی و اقناع‌سازی مردم در تزریق واکسن کرونا تأکید کرد و گفت: بسیج و شبکه بهداشت و درمان، مردم را خانه به خانه می‌شناسند و باید از این دو ظرفیت برای شناسایی افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند و اقناع آن‌ها برای واکسیناسیون علیه کرونا استفاده شود. 

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ مرکز بهداشت، تجمیعی و سیار در استان وجود دارد، افزود: ظرفیت واکسیناسیون در گیلان بسیار بالا است و برای شتاب در واکسیناسیون صرفاً نیاز به برنامه‌ریزی و کار جهادی است. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همراهی مثال‌زدنی و انقلابی سپاه و بسیج گیلان با نظام سلامت استان را مورد تقدیر قرار داد و تصریح کرد: سپاه بدون هیچ درخواست و منتی از ابتدای شیوع کرونا در کنار کادر بهداشت و درمان بوده‌اند و تمام مأموریت‌های خود را برای پایداری سلامت در استان به حالت تعویق درآورده است. 

سالاری با اذعان به اینکه بدون همراهی سپاه، پیشرفت و شتابگیری در اجرای سند ملی واکسیناسیون محقق نمی‌شد، گفت: بدون شک اگر همراهی بسیج و سپاه نبود پیشرفت قابل‌قبولی در اجرای طرح واکسیناسیون محقق نمی‌شد و لازم است شهرستان‌هایی که در تزریق واکسن هنوز شتاب ندارند، همراهی و همدلی خود را با مجموعه سپاه بیشتر کنند.

وی ساماندهی باتدبیر و مدیریت شهرستانی مراکز واکسیناسیون در شهرستان‌ها را مورد تأکید قرار داد و افزود: اگر در شهرستان‌ها تصمیم بر شبانه‌روزی کردن مراکز واکسیناسیون باشد، مدیران شبکه و فرماندهان نواحی می‌توانند با استفاده از ظرفیت بسیج، هلال‌احمر و همچنین حداقل یک هزار نفر از دانشجویانی که اعلام آمادگی کرده‌اند، مراکز شبانه‌روزی را راه‌اندازی کنند.

فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این نشست با تقدیر از کادر بهداشت، درمان، سپاه و بسیج در گیلان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اظهار کرد: مدافعان سلامت در گیلان علیرغم وجود زیرساخت‌های بهداشت و درمانی نامطلوب، آبروی گیلان را حفظ کردند و شایسته تقدیرند.

محمد عبدالله پور با تأکید بر رفع موانع و معایب در روند پیشرفت واکسیناسیون کرونا افزود: باید معایب معدودی را که در راستای اجرای واکسیناسیون عمومی علیه کرونا وجود دارد را رفع کنیم تا واکسیناسیون در استان روند بهتر و مطلوب‌تری داشته باشد. 

وی، صبوری پیشه کردن را از شاخصه‌های اصلی اجرای صحیح واکسیناسیون در گیلان دانست و تصریح کرد: در برخی از شهرستان‌های غربی استان و همچنین در رشت شتاب در واکسیناسیون کند شده که باید با شتاب مضاعف و شبانه‌روزی کردن مراکز به‌سرعت قابل‌قبول برسیم. 

فرمانده سپاه قدس گیلان همچنین با اشاره به بی‌رغبتی برخی از مردم نسبت به تزریق واکسن کرونا گفت: لازم است فرهنگ‌سازی نسبت به ایمنی در برابر کرونا با استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی ازجمله صداوسیما افزایش یابد. 

عبدالله پور از آمادگی راه‌اندازی ایستگاه‌های سیار اتوبوسی واکسن در گیلان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر مراکز واکسیناسیون در گیلان با یک شیفت در حال تزریق واکسن هستند که می‌توان با راه‌اندازی ایستگاه‌های سیار ازجمله ایستگاه اتوبوسی واکسیناسیون و دو شیفته کردن مراکز، پوشش دو برابری واکسیناسیون در گیلان را داشته باشیم. 

وی دعوت از خیرین در اجرای واکسیناسیون را لازم دانست و گفت: باید با دعوت از خیرین و تأمین بخشی از هزینه‌های تغذیه واکسیناتور‌ها و عوامل اجرایی به مدت دو هفته شتابی محسوس و معنادار در تزریق واکسیناسیون ایجاد کنیم. 

فرمانده سپاه قدس گیلان با تصریح بر اینکه هیچ‌گاه سپاه در پیشبرد امور به دنبال منافع مادی نبوده است، افزود: هدف تمامی فرماندهان سپاه، پوشش ۱۰۰ درصدی تزریق واکسیناسیون در نواحی و پایداری، آرامش و امنیت در کل مناطق است. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان واکسیناسیون سلامت فرمانده سپاه قدس گیلان واکسن برکت هلال احمر ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان وضعیت واکسیناسیون در گیلان علوم پزشکی گیلان واکسیناسیون در گیلان مراکز واکسیناسیون تزریق واکسن کرونا شهرستان ها شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است