Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:43:32 GMT

کشتی‌های ایرانی می‌توانند وارد بنادر چین شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۷۷۴۷

کشتی‌های ایرانی می‌توانند وارد بنادر چین شوند؟

در حالیکه اظهارات مختلفی درباره برقرار نبودن مبادلات تجاری دریایی ایران و چین و عدم اجازه به کشتی‌های ایرانی برای ورود به بنادر این کشور مطرح شده است، مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که تجارت دریایی دو کشور برقرار است و مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

به گزارش ایسنا، اخیرا برخی اظهارات در فضای مجازی درباره اینکه خطوط منظم کشتیرانی خارجی یا همان لاینرهای خارجی (حتی شرکت‌های چینی) در ایران فعالیت نمی‌کنند مطرح شده بود و بعضی فعالان رسانه‌ای اینگونه واکنش نشان داده بودند که کشتی‌های چینی وارد ایران نمی‌شوند و این کشور اجازه ورود کشتی‌های ایرانی را به بنادرش را هم نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مسعود دانشمند -عضو کانون موسسات حمل و نقل- نیز اخیرا در این باره گفته بود که با تشدید تحریم‌ها علیه ایران لاینرهای خارجی دیگر به ایران نمی‌آیند. تعداد بسیاری از بنادر ایران از جمله بندر عباس، بندر امام خمینی، بندر بوشهر و ... تحریم هستند و تنها بندر چابهار مستثنی از تحریم‌ها شده است. بنابراین کشتی‌هایی که در این بنادر پهلو بگیرند باید ریسک ورود به لیست تحریم‌ها را قبول کنند.

وی افزود: به همین دلیل در حال حاضر تمام کشتی‌های خارجی به صورت یک سفره وارد کشور می‌شوند اما خطوط کانتینری منظم و معتبر خارجی این ریسک را نمی‌پذیرند و حتی شرکت‌های چینی و لاینرهایی مانند کاسکو هم وارد بنادر ایران نمی‌شوند. همچنین لاینرهای خارجی بار ایران را در بنادری مانند دوبی و ... تخلیه می‌کنند و کشتی‌های ایرانی این بار را از بنادر دوبی به بنادر کشورمان منتقل می‌کند.

اما روانبخش بهزادیان – مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریانوردی- در این باره به ایسنا گفت: روابط تجاری بین ایران و چین برقرار است و مشکلی در این زمینه نداریم اما در گذشته ۲۱ لاینر خارجی (خطوط کشتیرانی منظم) داشتیم که چند لاینر متعلق به شرکت‌های چینی بود که در دوران تحریم‌های ظالمانه آمریکا از ایران رفتند و دیگر لاینر خارجی در بنادر ایران تردد نداشتند.

وی با بیان اینکه کالاهای کانتینری از چین به ایران آمده و کانتینرهای ایران نیز به چین می‌رود، افزود: این به این معنی نیست که ما تجارت دریایی نداریم و تجارت دریایی ما انجام می‌شود و کشتی‌های چینی و دیگر کشتی‌های خارجی به ایران می‌آیند و کشتی‌های ما هم می‌توانند به چین بروند و روند بارگیری و تخلیه کالا هم انجام می‌شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیگیری‌های خبرنگار ایسنا هم گویای این مسئله است که طی حدود یکسال اخیر محدودیت‌هایی برای ورود کشتی‌های تجاری ایران به برخی از بنادر چین به وجود آمده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشتی های تجاری ایران و چین بنادر چین خطوط منظم کشتیرانی کشتی های ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس

کاردار ایران در لندن در واکنش به اظهارات وزیر دفاع انگلیس گفت: اگر انگلیس و آمریکا فکر می‌کنند که تجاوزشان امنیت را برای آنها و متحدان (رژیم اسرائیل) به ارمغان می‌آورد، کاملاً نادان هستند.

به گزارش ایسنا، سید مهدی حسینی متین در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت که بریتانیا با آغاز حملات هوایی غیرقانونی به خاک یمن از ژانویه گذشته، خود را به هدف قانونی برای اقدامات دفاعی یمنی‌ها تبدیل کرده است. اگر انگلیس و آمریکا فکر می‌کنند که تجاوزشان امنیت را برای آنها و متحدان (رژیم اسرائیل) به ارمغان می‌آورد، کاملاً نادان هستند.

وزیر دفاع انگلیس اخیرا در اظهاراتی ضد ایرانی مدعی شده بود که «ایران مسؤول بسیاری از بی‌ثباتی‌های منطقه‌ای از طریق شبکه غیرقانونی نیابتی از جمله حماس، حزب‌الله و انصارالله، گروه‌های مقاومت مرتبط با ایران و حملات مستقیم آنها است».

همچنین وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه اعلام کرد در اقدامی متقابل هشت فرد و پنج نهاد انگلیسی را به دلیل اقدامات عامدانه در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی تحت تحریم قرار می‌دهد.

نام گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

شاپس در واکنش به این تحریم، ایران و نیروهای مقاومت منطقه را به بی‌ثبات‌کردن منطقه متهم کرد و مدعی شد: «اگر ایران فکر می‌کند این تحریم‌ها کسی را می‌ترساند، کاملا در اشتباه است».

 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد
  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • (ویدئو) هشدار شدیداللحن ارتش یمن به اسرائیل درباره حمله به رفح
  • هشدار شدیداللحن ارتش یمن به اسرائیل درباره حمله به رفح