Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، یکی از راه‌های نگهداری موادی که احتمال فساد آن وجود دارد استفاده از سردکننده‌هایی است که می‌توانند دما را تا چند درجه زیر صفر پایین بیاورند. اما وقتی پای نمونه‌های زیستی، واکسن‌ها، برخی میکروب‌ها و مواد آزمایشگاهی به میان می‌آید، سردکننده‌های معمولی موجود در بازار دیگر جوابگو نخواهند بود و باید از اولترا فریزرهایی استفاده کرد که با تکیه بر تکنولوژی‌های روز دنیا دماهایی بسیار پایین تا حدود منفی 90 درجه سانتی‌گراد را برای نگهداری مواد آزمایشگاهی و زیستی فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید فوق سردکننده‌ها یا اولترافریزر نیازمند فناوری‌های پیشرفته است که یک شرکت دانش‌بنیان توانسته‌ است با دانش و توان محققان و متخصصان ایرانی این تجهیزات مهم و حیاتی را در داخل کشور بومی‌سازی کند و کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز کند. از این رو با سید یحیی سرخوش مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان  «اکسیرسازه رازی» گفتگو کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

شرکت اکسیر سازه رازی با هدف تولید تجهیزات آزمایشگاهی و کمک آموزشی در سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را آغاز کرد. هدف اصلی شرکت تحقیق، توسعه و افزایش توان علمی در راستای بهبود کیفیت تولید و محصولات در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و کمک آموزشی می باشد. شرکت اکسیر سازه رازی به کمک فارغ التحصیلان جوان و ممتاز دانشگاهی و بهره گیری از تجربیات و علم روز برندهای شناخته شده جهانی و گذراندن دوره های معتبر آموزشی، موفق به ثبت رسمی و تولید یک محصول دانش بنیان سطح یک به نام «اولترا فریزر منفی 86 درجه سانتیگراد» در راستای تحقق اهداف ملی، رونق تولید و ایجاد رقابت سازنده بین تولید کنندگان ایرانی داخل کشور شده است و این محصول در مراکز معتبر دولتی توانسته نیازهای کاربران متخصص را برآورده نماید.


* اولترا فریزهای تولید شده توسط شرکت شما چه ویژگی‌هایی دارند؟
بر اساس تجربیات اخیر، آزمون و خطاهای صورت گرفته و به کارگیری بازخورد کاربران متخصص این تجهیز، شرکت اکسیر سازه رازی موفق به تولید محصول ارتقا یافته ای با طراحی فنی جدیدی شده است. این محصول جدید با بهره گیری از سیستم ارتقا یافته تبرید و مبرد مخصوص توانایی رسیدن و عملکرد در دمای واقعی منفی ۸۶ درجه سانتیگراد را دارد. مسئله بسیار مهم در دستگاه اولترا فریزر رسیدن به دمای واقعی منفی ۸۶ درجه سانتیگراد و پایداری در آن دما می باشد که در این دستگاه این مسئله کاملا در شرایط مختلف تست شده و نتیجه داده است. طراحی سیستم سرمایشی به گونه ای است که در یک سیستم سرمایشی، شرایط برای رسیدن به این دما فراهم می شود، ضمنا بدنه و عایق بندی دستگاه به گونه ای است که کمترین اتلاف دمایی و انرژی ممکن را فراهم نموده است.

 

مزیت اصلی دستگاه تولیدی توسط این شرکت نسبت نمونه های تولید داخل کیفیت قابل رقابت و رسیدن به دمای واقعی منفی ۸۶ درجه سانتیگراد و پایداری در این دما می باشد. با توجه به اینکه نمونه های بسیار ارزشمندی در این دستگاه ها نگهداری میشود و عدم پایداری دما میتواند ضررهای غیر قابل جبرانی را برای پژوهشگران ایرانی به بار آورد. این محصول توانسته نیازهای پژوهشگران را در این زمینه در مراکز شناخته شده دولتی برآورده نماید.

ضمنا با توجه به نتیجه تحقیقات انجام شده برای درمان بیماری کرونا، واکسن کشف شده نیاز به نگهداری در دمای کمتر از منفی ۷۰ درجه سانتیگراد را دارد که این تجهیز کاملا میتواند نیاز کادر درمان را در این زمینه برطرف نماید.

*محصول دانش‌بنیان شما در چه مواردی کاربرد دارد؟
دستگاه اولترا فریزر آزمایشگاهی منفی ۸۶ درجه سانتیگراد یا دیپ فریزر برای نگهداری نمونه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در دمای منفی ۸۶ درجه سانتیگراد در پژوهشکده های تحقیقات ژنتیک، بیولوژیک، بیوتکنولوژی و آزمایشگاه های تحقیقاتی صنایع پزشکی، کشاورزی، غذایی و دارویی کاربرد دارد.


*این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی چه ویژگی‌های کلیدی و منحصربفردی دارد؟
مزیت دستگاه اولترا فریزر منفی ۸۶ درجه سانتیگراد نسبت به نمونه های خارجی قیمت مناسب تر با همان کیفیت و عملکرد و مهم تر از آن خدمات پس از فروش در دسترس به همراه سرویس و نگهداری ادواری برنامه ریزی شده، میباشد. این مهم با توجه به اینکه تولیدکنندگان خارجی با در نظر گرفتن تحریم های صورت گرفته امکان خدمات دهی آسان را ندارند، امری بسیار با اهمیت می باشد.


*هزینه ساخت این دستگاه نسبت به نمونه های وارداتی چقدر کمتر است و چه میزان صرفه جویی ارزی به دنبال دارد؟
قیمت دستگاه اولترا فریزر منفی ۸۶ درجه سانتیگراد تقریبا نصف نمونه وارداتی است و این دستگاه از لحاظ کیفیت و عملکرد دقیقا مشابه نمونه خارجی میباشد.


*حجم تولید این محصول در کشور چقدر است؟ آیا این میزان جوابگوی نیازهای کشور است؟
 حجم تولید این محصول با شرایط فعلی حدودا ۵۰ دستگاه در سال میباشد که تا حدی با توجه به شرایط بازار توانسته ایم نیاز بازار را جوابگو باشیم.


*آیا امکان صادرات این محصول وجود دارد؟ تاکنون به چه کشورهایی صادرات انجام شده است؟
فعلا صادارات نداشتیم  ولی برنامه ریزی هدفمند برای صادرات در حال انجام است.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان تجهیزات آزمایشگاهی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد