Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد تاراسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان سطح زیرکشت ۱۸ هزار هکتار اراضی آبی و مابقی به صورت دیم است.  

وی اظهار داشت: بذر مورد نیاز کشت گندم در استان چه به صورت بذر گواهی شده و چه به صورت بذر خود مصرفی که اغلب کشاورزان از آن بهره مند هستند در استان تامین است و کمبودی در این خصوص نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه کود مورد نیاز کشاورزان استان نیز به طور کامل تامین شده است، گفت: ارائه کود "ازته" مشروط به ارائه کود " پتاس" و " فسفره" است چون این کودها اگر در کنار هم مصرف شوند، عملکرد بالا می رود.  

به گزارش ایرنا، کشت گندم در استان زنجان از اوایل مهر آغاز شده و تا نیمه آبان ادامه دارد.

سال زراعی گذشته نیز بیش از ۳۰۸ هزار از زمین های کشاورزی استان  زیر کشت محصول استراتژیک گندم رفت.

به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان میزان گندم تولید شده در استان در سال زراعی گذشته حدود ۲۰۰ هزار تن بود که به دلیل کاهش بارندگی و وقوع خشکسالی، این میزان  کمتر از نیمی از گندم تولید شده در سال‌های گذشته بود.

تاراسی به اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان زنجان اشاره کرد و اظهار داشت: زنجان جزو ۱۵ استان کشور است که قرار است در سال زراعی جاری این طرح در آنها عملیاتی شود.  

وی با بیان اینکه طرح جهش تولید در دیم‌زارها استان به منظور افزایش میزان تولید و تثبیت آن در واحد سطح، اجرا می‌شود، افزود: از امتیازات این طرح برای کشاورزان، ارائه تسهیلات قرض الحسنه جهت خرید ادوات کشاورزی، برخورداری از یارانه کود و بذر و همچنین بهره مندی از بیمه یارانه‌دار محصولات کشاورزی است.

به گزارش ایرنا استان زنجان ۱.۳ درصد مساحت کل کشور را دارد. این استان با داشتن ۸۴۵ هزار هکتار عرصه های مناسب کشاورزی، پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را دارد.

 ۷۰ درصد اراضی کشاورزی استان زنجان دیمی است.  

بخش کشاورزی در استان زنجان بیش از ۹۰ هزار بهره‌بردار دارد که به تولید انواع محصولات زارعی و باغی اشتغال دارند.

برچسب‌ها گندم جهش تولید سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم جهش تولید سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گندم جهش تولید سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان زنجان کشاورزی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۱۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند