Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین،‌ فصل نقل‌وانتقالات تابستان امسال یک‌ فصل رؤیایی بود؛ کریستیانو رونالدو، مسی، لوکاکو، گریلیش، سانچو، راموس، دوناروما و چندین انتقال بزرگ دیگر صورت گرفت. روی نیمکت‌ها هم اتفاقات جذابی رخ داد، اما کافی نبود. شاید بازگشت آلگری به یوونتوس، آنچلوتی به رئال‌مادرید، رفتن سیمونه اینتزاگی از لاتزیو به اینتر و ساری به لاتزیو، بازگشت مورینیو به سری‌آ و در اختیار گرفتن هدایت آاس‌رم توسط این مربی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اتفاقات جذابی در بازار مربیان بود اما به‌نظر می‌رسد اتفاقات هیجان‌انگیزتری در این بازار منتظرمان باشد.

هم‌اکنون مربیان مشهوری داریم که شغلی ندارند و هر آن ممکن است با اخراج یکی از همکاران‌شان در تیمی بزرگ و مهم پست بگیرند. از همه بدتر وضعیت سولسشائر در منچستر است. با شکست مقابل لسترسیتی، روند شکست‌ناپذیری منچستریونایتد در ۲۹‌بازی پیاپی خارج از خانه در لیگ برتر متوقف شد. منچستر در این تعداد بازی ۱۹‌برد و ۱۰‌تساوی به‌دست آورده بود. پیش از این آخرین شکست خارج از خانه شیاطین سرخ به ۱۹ژانویه‌۲۰۲۰ و شکست ۲بر صفر مقابل لیورپول برمی‌گشت. یونایتد پس از عبور از آرسنال (۲۷) رکورددار بیشترین بازی بدون شکست پیاپی خارج از خانه لقب گرفته بود. پس از پیروزی ۲بر یک فصل گذشته لستر در اولدترافورد، روباه‌ها برای نخستین‌بار از سپتامبر۱۹۷۳ موفق شدند در ۲دیدار پیاپی لیگ برتری منچستریونایتد را شکست بدهند. به همین بهانه شاید بد نباشد چند مربی آماده به‌کار با سابقه باشگاهی و چند مربی در خطر برکناری را با هم مرور کنیم.

در آستانه اخراج

استیو بروس: احتمالا بازی دیروز مقابل تاتنهام که هزارمین مسابقه عمر او محسوب می‌شد، آخرین فرصت این مربی انگلیسی در نیوکاسل بود. این باشگاه با واگذاری به میلیاردرهای سعودی به‌زودی یک سرمربی بزرگ استخدام می‌کند، پیش از آنکه به پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی نزدیک شویم. گزینه‌های جذابی برای نیمکت کلاغ‌ها مطرح شده؛ کونته، زیدان، فاوره، لمپارد، جرارد و خیلی‌های دیگر.

آرتتا: بعد از سپری‌کردن پیچ خطرناک ابتدای فصل و باخت در هر ۳‌مسابقه ابتدایی لیگ، سرمربی اسپانیایی آرسنال توانست با نتیجه‌گیری در ۳‌بازی آسان بعدی موقعیت خودش را بهبود ببخشد. توپچی‌ها امشب با کریستال‌پالاس بازی دارند؛ تیمی که سرمربی این فصل‌شان یعنی پاتریک ویه‌را، یکی از گزینه‌های جانشینی میکل آرتتا به‌حساب می‌آید.

سولسشائر: باید شانس بیاورد پوچتینو در پاری‌سن‌ژرمن زودتر از او اخراج شود، چون در این صورت زین‌الدین زیدان هدایت تیم پاریسی را بر عهده خواهد گرفت و سایه او از سر سرمربی نروژی منچستر کم می‌شود. با خریدهای این فصل شامل رونالدو، واران و سانچو باز هم من‌یونایتد بوی قهرمانی نمی‌دهد. خیلی‌ها معتقدند که با سولسشائر نمی‌شود جام گرفت.

نونو اسپریتو: سبک دفاعی این مربی پرتغالی همان میکروب ضعیف‌شده سبک مورینیو است. اگر تاتنهام می‌خواست با این سبک نتیجه بگیرد، با مورینیو می‌گرفت و دلیلی نداشت او را اخراج کند. ۳‌برد در ۳بازی ابتدایی و ۳‌باخت بعدی ازجمله شکست در داربی مقابل آرسنال چیزی نیست که هواداران و رئیس را راضی نگه دارد. مربی سابق ولوز خطر اخراج را احساس می‌کند.

پوچتینو: تعویض مسی در یکی از بازی‌های لیگ موقعیت این مربی آرژانتینی را به خطر انداخت. او بعدا مجبور شد به هر بهانه‌ای از ستاره آرژانتینی تیمش تمجید کند و او را لایق توپ طلا بداند. پاریس قبل از فیفادی به رن باخت و بعد از فیفادی هم تیم آنژه را ناپلئونی برد. بعید به‌نظر می‌رسد مالکان قطری پولدار پاری‌سن‌ژرمن او را تا نیم‌فصل تحمل کنند.

رونالد کومان: لاپورتا اگر از لحاظ مالی زورش می‌رسید، همین الان سرمربی هلندی و اسطوره باشگاه بارسلونا را اخراج می‌کرد. بحران مالی بارسا که منجر به جدایی مسی شد، حالا بدجور جلوی اخراج کومان را گرفته است. با این‌حال، در رسانه‌های نزدیک به بارسا هر روز گزینه‌هایی مثل مارتینس، ژاوی، پیرلو و... به‌عنوان جانشینان احتمالی کومان مطرح می‌شوند.

 بیکارها

زیدان: عاشق کارکردن در تیم ملی فرانسه است اما با قهرمانی فرانسه در لیگ ملت‌های اروپا فعلا موقعیت دیدیه دشان تضمین‌شده است. از ۵قهرمانی فرانسه در تورنمنت‌های بزرگ ۲تای آنها با مربیگری و ۲تای دیگر با کاپیتانی دشان به‌دست آمده. زیدان تا بعد از جام‌جهانی نمی‌تواند امیدی به نیمکت تیم ملی داشته باشد. او گزینه همه تیم‌ها مخصوصا پی‌اس‌جی و من‌یونایتد است.

کونته: بعد از اختلاف پیداکردن با مالکان اینتر و جدایی از این تیم که توانسته بود نوار ۹ساله قهرمانی‌های یوونتوس در سری‌آ را قطع کند، نزدیک بود به تاتنهام بپیوندد اما با دیوید لوی به توافق دست نیافت. حالا او گزینه نیمکت بیشتر تیم‌هاست. شاید نخستین سرمربی بزرگ در دوران جدید نیوکاسل باشد. اوایل فصل هم به‌عنوان گزینه مربیگری در آرسنال مطرح بود.

جرارد: استیون جرارد عرصه مربیگری را با موفقیت در اسکاتلند آغاز کرد و به حکومت سلتیک که با برندن راجرز ادامه پیدا کرده بود، پایان داد. این موفقیت هواداران لیورپول را خرسند کرد و خیلی‌ها از او به‌عنوان مربی بالقوه این تیم یاد کردند تا پس از پایان دوران کلوپ، نیمکت این تیم خالی نماند. فعلا محتمل‌ترین مقصد کاپیتان سابق لیورپول باشگاه نیوکاسل است.

لمپارد: کاپیتان و بهترین گلزن تاریخ چلسی، حرفه مربیگری را با حضور در تیم دسته‌اولی داربی کاونتی آغاز کرد و با این تیم که هم‌اکنون با مربیگری وین‌رونی اوضاع خوبی ندارد، تا پلی‌آف و آستانه لیگ برتری‌شدن پیش رفت. بلافاصله به‌عنوان سرمربی چلسی مشغول شد اما یک فصل و نیم بیشتر دوام نیاورد. حالا او یکی از گزینه‌های اصلی اشغال جای بروس در نیوکاسل است.

گتوزو و پیرلو: هر دو مربی تازه‌کارند. پیرلو دوره‌ای کاملا ناموفق در یوونتوس داشت و نتوانست این تیم را به دهمین قهرمانی پیاپی در لیگ برساند. با این‌حال یکی از مربیان محبوب لاپورتا برای حضور در بارسلوناست. گتوزو سابقه بیشتری دارد و پس از حضور نسبتا موفق در ناپولی نزدیک بود به تاتنهام برود اما نشد. این دو ایتالیایی فعلا بدون تیم مانده‌اند.

والورده: بعد از بارسلونا جانشینان او شامل کیکه ستین و رونالد کومان نتوانستند به موفقیتی برسند. رابطه خوبی با مسی داشت اما پس از دوران بارسا نتوانست شغلی برای خودش دست‌وپا کند. امکان بازگشتش به بارسا تقریبا صفر است. جذابیتی هم برای حضور در تیم‌های بزرگ خارجی ندارد اما شاید بتواند امیدوار باشد تیمی معمولی مایل به خوب در لالیگا به او پیشنهاد بدهد.

کد خبر 632635 برچسب‌ها فوتبال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آنچلوتی: رئال مادرید در سطح خودش ظاهر نشد؛ بازی برگشت در برنابئو هیجان‌انگیز است
  • مربی میلان از انگلیس می‌آید ولی ایتالیایی است!‏
  • تصمیم قطعی گزینه جذاب بایرن: فقط خارج!
  • گزینه‌های خارجی هدایت تیم ملی بسکتبال
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • یک میزبانی هیجان‌انگیز در انتظار والیبال ایران
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک