Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا ناجی، ویروس شناس اظهار داشت: بازگشایی‌ها شامل بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید تدریجی و بر اساس برنامه ریزی‌های دقیق باشد و باید از بازگشایی‌های عجولانه و بدون برنامه ریزی جامع حتما خودداری کرد.

وی ادامه داد: در مورد بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها هم ابتدا باید به درصد مناسبی از واکسیناسیون در کودکان و جوانان برسیم سپس به دنبال بازگشایی و برگزاری کلاس‌های حضوری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به طور کلی بازگشایی موضوع بسیار مهمی است و باید به این سمت حرکت کنیم، اما اگر شتاب زده و بدون برنامه ریزی، انجام گیرد هم از مزیت‌های آن بهره نمی‌بریم و هم دچار موج‌های بعدی بیماری خواهیم شد.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای این منظور ابتدا باید اقداماتی صورت گیرد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به واکسیناسیون حداکثری شهروندان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نظارت دقیق و به موقع بر روند اجرای پروتکل‌ها و قانع کردن خانواده‌ها برای حضور بدون خطر دانش آموزان و دانشجویان اشاره کرد.

ناجی، افزایش تعداد تست‌های تشخیصی، اجرای قرنطینه هوشمند و بیماریابی به موقع را از دیگر اقدامات مورد نیاز برای بازگشایی‌ها اعلام کرد و گفت: ما در اغلب این موارد نقص داریم و اگر این اقدامات را انجام می‌دادیم موج‌های چهارم و پنجم بلند را تجربه نمی‌کردیم.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه باید مردم را به تزریق واکسن کرونا ترغیب کنیم، گفت: مردم همچنان باید ماسک بزنند، فاصله گذاری را رعایت کنند و دست‌های خود را منظم با آب و صابون بشویند.

ناجی افزود: کشور‌هایی که بیش از ۸۰ درصد جمعیت خود را واکسینه کردند، به تدریج بازگشایی‌ها را آغاز کردند و مردم هم در مکان‌های مختلف از جمله مسابقات ورزشی حضور می‌یابند. این کشور‌ها در کنار تزریق واکسن اغلب مردم، اقدامات غیردرمانی مانند نظارت‌های شدید، انجام تست‌های فراوان، لکه گیری‌ها و شناسایی به موقع افراد مبتلا را بسیار مناسب و قوی انجام می‌دهند.

این ویروس شناس افزود: در حال حاضر جامعه آن‌ها به حالت ایمنی جمعی رسیده و سپس اقدام به بازگشایی‌ها تدریجی کردند تا هم مردم به امورات جاری زندگی خود بپردازند و هم از آسیب این بیماری در امان باشند.

وی ادامه داد: کشوری مانند نروژ مردم پس از تزریق ۲ دز واکسن کرونا و با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در مکان‌هایی مانند سالن‌های ورزشی حضور می‌بایند و نظارت بر این افراد هم به صورت شدید انجام می‌شود.

ناجی با طرح این سوال که آیا ما زیرساخت‌های مناسب برای کنترل و نظارت دقیق بر پروتکل‌های بهداشتی را فراهم کردیم، گفت: هرچند اقداماتی در این زمینه انجام گرفته، اما هنوز بستر‌های مناسب در این زمینه فراهم نشده است.

دز یادآور واکسن کرونا به سالمندان و کادر پزشکی تزریق شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: دز یادآور واکسن کرونا باید به سالمندان و کادر پزشکی تزریق شود. از زمان تزریق واکسن آن‌ها زمان نسبتا طولانی گذشته و نگران این موضوع هستیم که این افراد دچار کمبود ایمنی شده باشند.

ناجی تاکید کرد: سفر‌ها و دورهمی‌ها می‌تواند زمینه ساز خیز ششم بیماری کرونا در کشور باشد و باید از آن‌ها دوری کنیم. مراعات‌های بهداشتی همچنان باید به دقت انجام گیرد و مردم نباید نسبت به آن‌ها ساده انگاری کنند که این موضوع می‌تواند خطرات جدی را به دنبال داشته باشد.

این ویروس شناس با اشاره به اینکه ما در مورد سویه دلتا با تزریق واکسن به حدود ۹۰ درصد جامعه هدف به ایمنی جمعی می‌رسیم، بیان داشت: تاکنون بیش از ۳۰ درصد ایرانی‌ها ۲ دز واکسن خود را دریافت کردند که این عدد مناسبی نیست و با تزریق مناسب واکسن این عدد در حال افزایش است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علیرضا ناجی ویروس شناس بازگشایی واکسن کرونا تزریق واکسن بازگشایی ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند