Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکثر مقامات مالی انگلیس عقیده دارند مشکلات زنجیره عرضه در این کشور یک‌سال دیگر اقتصاد کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد. - اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نظرسنجی از مقامات مالی شرکت‌های برتر انگلیس نشان می‌دهد اکثر آنها عقیده دارند مشکلات زنجیره عرضه در این کشور همچنان بر بهبود اقتصاد از بحران کرونا تأثیر گذاشته و یک‌سال دیگر ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در شرایطی که بانک مرکزی انگلیس تلاش می‌کند برآورد کند افزایش اخیر در نرخ تورم تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، اکثر مقامات مالی این کشور عقیده دارند تورم تا 2 سال دیگر بالاتر از 2٫5 درصد خواهد بود.
بانک مرکزی انگلیس در ماه اوت نرخ تورم دوساله را کمی بالاتر از 2 درصد پیش‌بینی کرده بود، اما تورم در چند ماه آینده را 4 درصد تخمین می‌زند.
اقتصاد انگلیس از آن زمان بیش‌از پیش تحت تاثیر کمبود عرضه و همچنین کمبود نیروی کار قرار داشته که به‌خاطر قوانین مهاجرت پس‌از خروج از اتحادیه اروپا شدیدتر شده‌است.

بحران صنعت فولاد در انگلیسسرمایه گذاری20 میلیارد پوندی انگلیس در اقتصاد دیجیتال

 حالا انتظار می‌رود بانک مرکزی انگلیس نرخ بهره را برای اولین‌بار از آغاز همه‌گیری کرونا در سال جاری میلادی یا اوایل 2022 افزایش دهد.
بسیاری از مقامات مالی انگلیس قصد دارند هزینه‌های سرمایه‌ای را افزایش دهند. این خبر بسیار مورد استقبال بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس قرار گرفته که در این ماه بسیاری از کارفرمایان را به‌خاطر حمایت از نیروی کار مهاجر سرزنش کرده بود.
تاثیر همه‌گیری کرونا، خروج از اتحادیه اروپا و انتقال به سمت انرژی‌های پاک بر اقتصاد انگلیس، باعث افزایش طرح‌های این کشور برای سرمایه‌گذاری شده‌است.
ریشی سوناک، وزیر دارایی انگلیس یک استراتژی جدید صنعتی در 27 اکتبر در بودجه این کشور لحاظ کرده که شامل تشویق سرمایه‌گذاری‌های دیجیتال و همچنین سرمایه‌گذاری در انرژی‌های پاک می‌شود.

انتهای پیام/39

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مقامات مالی سال دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی