Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: شرکت شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی به عنوان یکی از واحدهای مشارکتی بنیاد برکت باعث تسهیل و افزایش تولید نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر ایرانی شده است.
هادی جوهری افزود: این واحد مشارکتی بنیاد برکت با سرمایه‌گذاری، تامین مالی، اخذ تسهیلات، بازاریابی، ایجاد شبکه فروش و تسهیل‌گری باعث شتاب‌دهی تولید و رونق زیست‌بوم نوشت‌افزار ایرانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر احیای واحدهای تولیدی نوشت‌افزار ایرانی گفت: سال گذشته ۱۵۰ کارگاه تولید نوشت‌افزار ایرانی به همت بنیاد برکت تشکیل و احیا شد. این کارگاه‌ها با دریافت تسهیلات، تغییرات ساختاری در خود ایجاد کرده و به چرخه تولید بازگشته‌اند.
جوهری تصریح کرد: این کارگاه‌ها امسال علاوه بر افزایش تولید، بر ساخت محصولاتی که پیش‌تر از خارج کشور وارد می‌شد مانند روان‌نویس تمرکز کرده‌اند.
معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: شرکت شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی به شکل مستقیم در فرآیند تولید نوشت‌افزار ایرانی مشارکت نمی‌کند و نوعی تسهیل‌گری را انجام می‌دهد.
جوهری ادامه داد: بنیاد برکت از ابتدای سال گذشته اقدام به مشارکت با شرکت شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی کرده است. این شرکت همچنین با بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان امام هم همکاری‌هایی دارد.
به گفته معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، این بنیاد کارآفرینی اجتماعی را از طریق برگزاری رویدادهای مختلف دنبال می‌کند.
وی تاکید کرد: برگزاری رویدادهایی مانند «مشق احسان» فرآیند تسهیل‌گری و شتاب‌دهی را در زیست‌بوم نوشت‌افزار ایرانی تسریع می‌کند و باعث افزایش تولید در این حوزه می‌شود.
جوهری از ادامه روند حمایت و احیای کارگاه‌های تولید نوشت‌افزار ایرانی در سال جاری خبر داد و گفت: همچنین حفظ و افزایش تولید کارگاه‌های احیا شده در سال گذشته در دستور کار است. 
معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: تعدادی از کارگاه‌های نوشت‌افزار ایرانی که توسط بنیاد برکت احیا شده‌اند اقدام به صادرات محصولات خود به کشورهای منطقه کرده‌اند.

منبع: الف

کلیدواژه: مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت کارآفرینی اجتماعی نوشت افزار ایرانی تولید نوشت افزار افزایش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در سال گذشته با مشارکت بیش از ۵ هزار نفر در قالب بیش از ۵۰ گروه متشکل از سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۹۱۲ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۶۱۳ تن زباله جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

مهدی اله پور افزود: برای فرهنگ سازی حفاظت از محیط زیست و کاستن از آسیب‌هایی که به آن وارد می‌شود، پرداختن به مشارکت در حوزه محیط زیست بسیار مهم و حیاتی است و مشارکت آگاهانه مردم می‌تواند، از هزینه‌های هنگفتی که بر محیط پیرامونی ما که همان محیط زیست است وارد می‌شود، جلوگیری نماید.

وی گفت: در همین راستا این پویش با اجرای ۱۴ محور کاری در استان پیگیری و اجرا شد  که استقرار مخازن جمع‌آوری پسماند در مناطق تفرجگاهی، توزیع پلاستیک‌های زیست تخریب پذیر پسماند میان گردشگران، پاکسازی مناطق تحت مدیریت با حضور مسوولان ادارات و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های زیست محیطی، پاکسازی زیست محیطی محوطه‌های فرهنگی و تاریخی شهرستان‌ها و پاکسازی ورودی و حریم‌های راه‌های مواصلاتی با همکاری مردم و سایر دستگاه‌های متولی از محور‌های این پویش به شمار می‌رود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: نصب پارچه نوشته آموزشی و بروشور اطلاع رسانی در جهت فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی گردشگران با محور حفاظت از محیط زیست و طرح جمع‌آوری سبزه هفت سین و رهاسازی ماهی‌های قرمز در استخر پارک‌های شهری از دیگر اقدامات در قالب پویش مزبور است.

دیگر خبرها

  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • حمایت از راهکارهای استخراج شده در میزهای هم‌اندیشی ایرانیان با تجربه زیست بین‌الملل
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور