Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه گفت: دلار این روز‌ها تبدیل به یک ابزار کشتار دسته جمعی در نظام بین المللی شده که تمامی نظام‌های پولی و مالی را قربانی کرده از این منظر اراده انجام مبادلات مالی بین کشور‌ها مستقل از دلار وجود دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید خطیب زاده، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص ادعای سخنگوی گمرک مبنی بر افزایش صادرات ایران در سال جاری به عربستان و اینکه آیا این کشور به عنوان مقاصد صادراتی ایران به بازگشته است، گفت: در مورد روابط ایران و عربستان باید اجازه دهیم گفتگو‌های صورت گرفته در بغداد و تماس‌ها بین دو کشور به نقطه قابل اعلام برسد و ما الان در آن نقطه نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ادعای رئیس سازمان توسعه تجارت ایران مبنی بر گشایش ال سی بین ایران و روسیه گفت: در خصوص سیستم مالی بین المللی یا همان ال سی دلار این روز‌ها توسط آمریکا تبدیل به یک ابزار علیه کشور‌ها شده است.

خطیب زاده گفت: دلار تبدیل به یک ابزار کشتار دسته جمعی در نظام بین المللی شده که تمامی نظام‌های پولی و مالی را قربانی کرده است.

سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه تصریح کرد: تحریم‌های فرامنطقه‌ای و فرا سرزمینی آمریکا به همه کشور‌ها از جمله اروپایی‌ها نشان داد که چه طور دلار تبدیل به سلاحی شده که گردن همه را می‌زند.

وی تاکید کرد: از این رو نظام‌های پولی و مالی دنیا به فکر مستقل شدن از دلار افتادند. بر این اساس برخی کشور‌ها وارد اتحادیه‌های مستقل پولی و مالی شده اند که منفک از دلار است.

خطیب زاده در مورد سیستم سوئیفت یا همان ال سی نیز گفت: در مورد سیستم پیامی و بین المللی برای انتقال میان بانک‌ها نیز روندی در جریان است که جزئیات آن را باید مقامات بانک مرکزی پاسخ بگویند، اما اراده انجام مبادلات مالی بین کشور‌ها مستقل از دلار وجود دارد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خطیب زاده دلار مبادلات مالی تبدیل به یک ابزار پولی و مالی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز

طی ۱۷ روز در اردیبهشت ماه سال جاری، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افراد مرتبط با این حوزه را ۴.۵ میلیارد تومان جریمه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

رضاییان: ویسی توهین نکرد/ از حق قانونی فولاد کوتاه نمی‌آییم

جمع جرایم صورت گرفته توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جریمه را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی دارد و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجر در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

هر چند کمیته انضباطی به صورت شفاف میزان جرایم را اعلام می‌کند، اما متولیان مشخص نکردند که پول‌های دریافتی در کجا هزینه می‌شود و چه دستاوردی دارد.

هر چند ادعاهایی در مورد هزینه‌کرد این مبالغ در مناطق فوتبالی محروم کشور وجود دارد، اما در زمینه مسائل مالی تا زمانی که حسابرسان اسناد مذکور  را تأیید نکنند، قابل قبول نیست و صرفاً یک ادعاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • درخواست الجزایر از شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • (تصاویر) مرگ دسته جمعی ماهی‌ها بر اثر گرمای سوزان
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد