Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به آخرین جزئیات بازگشایی مدارس در استان گفت: ۷۱ درصد دانش آموزان استان واکسینه شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، احمد اسکندری‌نسب صبح امروز در شورای آموزش و پرورش استان کرمان که با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان در سالن شهید مرتضوی استانداری برگزار شد با بیان اینکه سال تحصیلی جدید با شعار تضمین سلامت در استان آغاز شده است اظهار داشت: تحقق شعار سال، مشارکت خانواده‌ها با آموزش و پرورش را می‌طلبد تا در سال تحصیلی جدید موفق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازگشایی تدریجی مدارس در استان کرمان در حال انجام است گفت: خانواده‌ها در سال گذشته پای کار تعلیم و تربیت دانش آموزان بودند که جای تقدیر دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه سه الگو برای بازگشایی مدارس در استان برنامه‌ریزی شده است ادامه داد: مدارس زیر 15 نفر در استان که در مناطق روستایی و عشایری بودند، بازگشایی شدند.

وی با بیان اینکه تمامی مدارس زیر 300 نفر دانش آموز در استان از ابتدای آبان بازگشایی می‌شوند افزود: گروه سوم نیز دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که هفته‌ای یک روز باید در مدرسه حضور داشته باشند.

اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه واکسیناسیون معلمان استان تقریباً تمام شده است ادامه داد: 71 درصد دانش آموزان استان واکسینه شدند و مابقی نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه عدم بازگشایی مدارس آسیب‌های روحی و روانی زیادی برای دانش آموزان داشته عنوان کرد: بالای 15 درصد دانش آموزان افزایش چاقی داشتند که یکی از آسیب‌ها است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه 38 پژوهش‌سرای دانش آموزی فعال در استان کرمان وجود دارد گفت: از این تعداد، سه پژوهش‌سرا آزمایشگاه نانو دارد و یک پژوهش‌سرا در شهر کرمان آزمایشگاه تحقیق سلول‌های بنیادی دارد.

وی با بیان اینکه جشنواره جوان خوارزمی هر ساله در استان برگزار می‌شود و برگزیدگان آن به سطح ملی می‌روند افزود: دو سال است که جشنواره علمی پژوهشی در محورهای مختلف در پژوهش‌سراها برگزار می‌شود و طرح‌های ارائه شده معرفی می‌شوند.

اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه 111 رتبه کشوری در جشنواره‌های مختلف علمی و پژوهشی در استان داریم گفت: از جمله مشکلات پژوهش‌سراها تامین منابع مالی است و نیاز است پشتیبانی مالی شوند.

آخرین جزئیات بازگشایی مدارس از زبان عضو کمیسیون آموزش مجلسآسیب‌های روحی تعطیلی مدارس دانش‌آموزان را تهدید می‌کند/ خانواده‌ها برای بازگشایی مدارس یاری کنندامکانات جدید شبکه شاد برای دانش‌آموزان نابینا/ ایجاد رشته موسیقی در مدارس نابینایان

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: 5 هزار و 505 مدرسه در استان فعال هستند که تاکنون 3 هزار و 762 مدرسه مجوز بازگشایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی گرفتند.

وی با بیان اینکه بیش از 197 هزار دانش آموز واکسن دوز اول دریافت کردند که حدود 76 درصد مجموع دانش آموزان می‌شود گفت: بالغ بر 95 درصد معلمان نیز واکسینه شدند و مابقی آنها نیز مشکلات پزشکی داشتند که نتوانستند واکسن بزنند.

اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه سال گذشته 10 میلیارد تومان و امسال 44 میلیارد تومان برای ساخت سرویس بهداشتی در مدارس اختصاص داده شده است افزود: دو میلیارد و 800 میلیون تومان سرانه سلامت از سوی وزارتخانه به مدارس استان اختصاص داده شده اما هنوز واریز نشده است

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دانش آموزان استان کرمان ویروس کرونا دانش آموزان استان کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بازگشایی مدارس دانش آموزان اسکندری نسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود