Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فناوران تهران ضمن انتقاد از عملکرد شرکت ملی پست در پی بی توجهی در ارسال کالای قاچاق اظهار کرد: اکنون اداره پست ندانسته تبدیل به بازویی اجرایی قاچاقچیان شده است و باید خاطر نشان کرد که اکنون ۴۰ درصد محصولات رایانه‌ای بازار قاچاق هستند.

گروه بازرگانی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «محمدرضا فرجی» رئیس اتحادیه فناوران تهران در گفتگو با بازارنیوز به آخرین وضعیت بازار محصولات رایانه‌ای اشاره و پیرامون این مسئله اظهار کرد: درحال حاضر بازار محصولات حوزه رایانه و لپ تاپ در یک رکود کامل به سر می‌برد و تنها بازار موبایل و تبلت است که به واسطه شروع سال تحصیلی جدید و استفاده دانش‌آموزان از شبکه شاد، رونقی نسبی را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران تشریح کرد: با کاهش قیمت ارز به رقم ۲۵ هزار تومان بخش اعظمی از فروشندگان، بسیاری از محصولات خود را با نرخ جدید ارز قیمت گذاری کردند؛ اکنون با وجود افزایش مجدد قیمت دلار، فقط چند مدل از کالا‍‌های خاص مورد استفاده گیمر‌ها و یا دستگاه‌هایی مانند مک‌بوک و یا سرفیس‌بوک که مشتریان ویژه خود را دارند، با قیمت روز ارز در بازار به فروش می‌رسند.

فروش لپ تاپ قاچاق از طریق پست!

فرجی در ادامه به حضور پر رنگ کالای قاچاق در بازار محصولات رایانه‌ای اشاره کرد و پیرامون این مسئله گفت: تا چندی پیش ما شاهد قاچاق بی رویه در خصوص تبلت‌ها بودیم، اما پس از پیگیری‌های انجام شده و مشمولیت رجیستری برای این کالا، قاچاق محصولات سیم‌کارت خور به ویژه تبلت و موبایل به طور کامل منتفی شده است.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تصریح کرد: از سوی دیگر در خصوص وسایلی مانند لپ تاپ و کالا‌های حوزه رایانه که حجم زیادی ندارند، ما همچنان با معضل قاچاق مواجه هستیم چرا که واردکننده قانونی با صرف هزینه‌هایی مانند هزینه گمرکی و یا هزینه ارسال و حمل از یک سو، و از طرف دیگر معطلی برای مسائلی مانند تخصیص ارز و تایید ثبت سفارش محصول رو به روست؛ در این بین و در کش و قوس واردات قانونی محصولات رایانه‌ای، قاچاقچی با کمترین هزینه و در اسرع وقت جنس خود را با قیمت پایین تری روانه بازار می‌‎کند.

وی در ادامه ضمن انتقاد از عملکرد شرکت ملی پست این سازمان را ندانسته بازویی برای فروش محصولات قاچاق عنوان کرد و گفت: محصولات رایانه‌ای پس از ورود و پیاده سازی غیر مجاز در بنادر کشور، قبل از رسیدن به بازار تهران به واسطه پیج‌های فروشگاهی موجود در اینستاگرام به فروش می‌رسیدند و در این بین سازمان پست به جای این که مدارک قانونی محصولات وارداتی را بررسی و پس از آن کالا را به نقطه دیگر ارسال کند، نسبت به این موضوع کاملا بی تفاوت بودهو مدارک مرتبط با کالا را چک نمی‌کند، در پی این بی تفاوتی به راحتی محصولات رایانه‌ای قاچاق از طریق پست به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تشریح کرد: درحال حاضر ۴۰ درصد محصولات رایانه‌ای موجود در بازار قاچاق است؛ اکنون اعضای اتحادیه فناوران رایانه پیشنهاد داده اند که کالا‌های رایانه‌ای در اداره پست، ترمینال و دیگر مبادی ورودی شهر‌ها متوقف شده و پس از برسی سریال کالا که در برگ سبز آن قید شده، اجازه ارسال آن محموله به بازار داده شود؛ ما خوش‌بین هستیم که این پیشنهاد هر چه زودتر مورد توجه قرار گیرد و به کار بسته شود.

استفاده از ماینر‌های مجاز در مزارع غیر مجاز

فرجی در ادامه به وضعیت دستگاه‌های ماینر موجود در بازار محصولات رایانه‌ای و الکترونیکی اشاره کرد و گفت: درحال حاضر آمار رسمی از میزان واردات دستگاه‌های استخراج رمز ارز‌ها در دسترس نیست، اما باید خاطر نشان کرد که امکان رسیدگی و نظارت بر این دستگاه‌ها به واسطه میزان مصرف برقی که دارند به راحتی ممکن پذیر خواهد بود.

رئیس اتحادیه فناوران رایانه توضیح داد: در حال حاضر و با توجه به همکاری‌های به وجود آمده میان سازمان صمت و اتحادیه فناوران در خصوص دستگاه‌های استخراج رمزارز مکشوفه، اتحادیه فناوران رایانه تهران طبق دستور سازمان صمت کارشناسی را به محل اعزام می‌نماید تا تطابق سنجی اسناد معتبری که توسط صاحب کالا در سامانه بهین یاب ارائه شده با مشخصات کالای ماینر مکشوفه صورت بپذیرد.

وی متذکر شد: بسیاری از دستگاه‌های استخراج رمز‌ارز در ابتدای ورود به کشور قاچاق بوده اند، اما پس از الزام ثبت این دستگاه در سامانه بهین یاب میزان قاچاق این دستگاه‌ها کاهش چشمگیری داشته است. به طور مثال اکنون به صورت میانگین از میان هر ۱۰ پرونده ارسالی از سوی وزارت صمت، تنها دو پرونده در خصوص دستگاه‌هایی‌ست که در سامانه بهین یاب ثبت نگردیده است.

فرجی در پایان تاکید کرد: اکنون معضلی که وجود دارد این است که دستگاه‌های دارای مجوز به جای این که در مزارع قانونی به استخراج مشغول شوند، از مزارع غیر قانونی سر در می‌آورند؛ در یک بررسی کلی ۲۰ درصد دستگاه‌های ماینر موجود در بازار، قاچاق است، اما مسئله اصلی این است که در حال حاضر از ۴۰ درصدِ ماینر‌های مجاز و ثبت شده در سامانه بهین‌یاب هم استفاده غیر قانونی می‌شود.

 

پایان پیام//

برچسب ها: لپ تاپ ، قاچاق کالا ، ماینر غیر مجاز ، فناوری ، اداره پست لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PP6

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: لپ تاپ قاچاق کالا ماینر غیر مجاز فناوری اداره پست رئیس اتحادیه فناوران رایانه سامانه بهین یاب محصولات رایانه ای بازار محصولات دستگاه ها لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری

فضل‌الله رحمتی  با اشاره به وجود ۳۰ محصول صادرات محور اظهارداشت: خوراک آبزیان، شیرخشک، اسکیم (پودر پایه شیر خشک نوزاد)، پودر بستنی، چربی‌های گیاهی، کاشی، سرامیک، لوله موکت، کفپوش از نمد، سیمان، کیلنکر، سنگ ساختمانی، چینی بهداشتی، ورق گالوانیزه، کابل شبکه، سیلندر گاز، محصولات فولادی و ادوات کشاورزی از جمله محصولات صادراتی چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

وی یکی از مشکلات چهارمحال و بختیاری را نبود خط ریلی عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به فاصله جغرافیایی این استان با مرز‌های کشور و بالابودن هزینه حمل و نقل، امید می‌رود با همت مسوولان این زیرساخت مهم و اساسی در بخش اقتصادی در استان فراهم شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یکی دیگر از مشکلات این استان را فعال نبودن منطقه ویژه اقتصادی عنوان کرد و گفت: فعالیت منطقه ویژه اقتصادی کمک مهمی به صادرات محصولات استان می‌کند.

رحمتی در خصوص اهمیت حضور در نمایشگاه‌های مختلف اظهار داشت: سال گذشته چهارمحال و بختیاری با هدف شناخت مقاصد صادراتی، معرفی گروه‌های کالایی، تنوع بخشی به بازار‌های صادراتی در پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو حضور یافت و نتیجه این حضور جهش صادراتی در استان بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور این استان در ششمین نمایشگاه "ایران اکسپو" گفت: تلاش می‌شود در این دوره از نمایشگاه ایران اکسپو که با حضور ۲ هزار شرکت تجاری برگزاری می‌شود مشتریان و هدف‌های جدید صادراتی برای محصولات این استان شناسایی شود.

رحمتی با اشاره به حضور ۴۱ شرکت تولیدی در چهارمحال و بختیاری تولید کننده محصولات صادراتی و موفق به گرفتن استاندارد‌های جهانی در ۶ گروه کالایی شده‌اند، افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام شده میز توانمندی‌های صادراتی را در غرفه زنجیره ارزش استان در اختیار گرفته شده که بتوانیم از این طریق توانمندی صادراتی استان را به بازرگانان و شرکت‌کنندگان حاضر در این نمایشگاه از ۸۰ کشور دنیا ارائه شود.

وی ادامه داد: ۶ واحد و شرکت تولیدی برای حضور در نمایشگاه "ایران اکسپو" به صورت مستقیم دارای غرفه‌های مجزا هستند.

رحمتی یادآور شد: افزون بر این ۲۰ محصولی که امکان افزایش تولید در صورت وجود بازار صادراتی دارند انتخاب شده که در غرفه ارائه توانمندی‌های صادراتی به صورت مستقیم با ۲ هزار نفری که از ۸۰ کشور دنیا در این نمایشگاه حضور دارند وارد مذاکره می‌شویم.

بیشتر بخوانید

رفع موانع تولید ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری

وی تاکید کرد: حضور در نمایشگاه ایران اکسپو موجب معرفی محصولات استان، ایجاد مشتری‌های جدید، افزایش مقاصد صادراتی و تنوع بخشی به گروه‌های کالایی می‌شود.

رحمتی با بیان اینکه نمایشگاه ایران اکسپو در ۲ بخش حاکمیتی و خصوصی برگزار می‌شود، گفت: در بخش حاکمیتی در غرفه ۴۱ همه استان‌ها دارای غرفه هستند و هر غرفه دارای سه بخش شامل زنجیره‌های ارزش استان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ظرفیت‌های صادراتی است که اداره کل صمت استان مسئولیت جایگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برعهده دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • آتش‌سوزی گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد