Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: تحقیق و پژوهش های دقیق و جامع زیست محیطی یک ضرورت و پشتوانه محکمی برای تصمیم گیری و برنامه ریزی درست برای توسعه استان است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ کارگروه پژوهش و فناوری روز دوشنبه به ریاست استاندار قزوین در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

هدایت الله جمالی پور در این نشست گفت: توجه به تحقیق و پژوهش می تواند به تصمیم گیری اصولی ما کمک کند تا هزینه کمتری را متحمل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قزوین بیان کرد: تحقیق باید جزییات را هم مورد توجه قرار داده و در موضوع محیط زیست گفته شود در استان از عوامل مختلف مانند صنعت، کشاورزی، خدمات، جاده، چقدر تاثیرگذار و چقدر تاثیر پذیر هستیم.

وی گفت: تیم تحقیق باید مشخص کند صنایع بزرگ داخل استان هر کدام چه تاثیری در آلودگی هوا، آب و خاک دارند و برای تصمیم گیری این آمار مهم است و کلی گویی کمک زیادی نمی کند.

جمالی پور تصریح کرد: این که در مسیر کریدور شمال و شمالغرب هستیم و اتوبانهای ملی داریم باید میزان آلودگی خودرویی در راههای مواصلاتی و نیز اثر بخشی استانهای همجوار مشخص شود.

استاندار قزوین یادآورشد: به دلیل استقرار صنایع بزرگ فولادی در استان در تحقیق باید مشخص شود این واحدها چند درصد در آلوده شدن محیط زیست استان سهیم هستند و وضعیت آلایندگی آنها استخراج شود.

جمالی پور اضدافه کرد: کلیات طرح ارزیابی پایداری محیط زیست تهیه شده خوب است اما در جزییات هم بایستی اطالاعات جامعی داشته باشیم تا وضعیت را مدیریت کنیم و به نقطه مطلوب برسیم.

استاندار قزوین یادآورشد: در تحقیقات و پژوهش های میدانی لازم است ابتدا همه مشکلات شناسایی و سپس برای حل آن راهکار داده شود و مدیران بر اساس یافته ها برنامه ریزی و تدبیر کنند.

وی بیان کرد: گاهی مواجهه کارشناسی نداریم و یک دفعه محدودیت ایجاد می کنیم یا تحقیق را جدی نمی گیریم در حالی که در عصر کنونی بدون تردید با اتکا به پژوهشهای دقیق می توانیم درست تصمیم بگیریم.

در این جلسه بیژن نظری عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین گزارش تحقیقی خود در خصوص ارزیابی پایداری محیط زیست استان را ارائه کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا فناوری خاک محیط زیست مشکلات کارشناسی عضو هیئت علمی دانشگاه امام خمینی استانداری قزوین استاندار قزوین تصمیم گیری محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد