Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال‌الدین میرزای رزاز، رئیس انجمن تغذیه ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا اظهار داشت: ویروس کرونا زمانی که شیوع پیدا کرد، بیماری ناشناخته‌ای بود برای همین ما روش‌های درمانی بیماری‌هایی از جمله سارس و ... را استفاده می‌کردیم.

 او با بیان اینکه در حال حاضر بعد از گذشت دو سال اطلاعات جامع‌تر و کامل‌تری برای مدیریت بیماری کرونا داریم، افزود: بهترین راه و روش مبارزه با اپیدمی کرونا، پیشگیری از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پیشگیری از کرونا علاوه بر بحث‌های کلی مثل پروتکل‌های اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی، موضوع سیستم ایمنی بدن دارای است که نقش کلیدی و اساسی برای عدم ابتلا به کرونا بازی می کند.

میرزای رزاز ادامه داد: با بررسی‌های علمی که در دانشگاه علوم تغذیه به عمل آوردیم به این نتیجه رسیدیم که سیستم ایمنی بدن به طریق مختلف تقویت می‌شود که یکی از مهم‌ترین عوامل تغذیه اصولی و اساسی است. تغذیه اساسی یک تغذیه متنوع از 5 گروه غذایی کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها، میوه، سبزیجات و لبنیات است.

رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اینکه دومین راه اساسی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، داشتن فعالیت بدنی و فیزیکی است، گفت: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده نشان داده شده کسانی‌که فعالیت‌های ورزشی و فیزیکی دارند، سیستم ایمنی کامل‌تر و قوی‌تری برای مبارزه با بیماری‌ها خواهند داشت.

او با بیان این‌که در طول بیماری کرونا همه جا اعلام کردیم که مردم فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند و حتی اگر شده روزی 20 دقیقه تا 30 دقیقه پیاده‌روی داشته باشند، ادامه داد: ساده‌ترین نوع ورزش که مادر همه ورزش‌ها هم است، پیاده‌روی است.

میرزای رزاز گفت: زمانی که اسم ورزش را می‌آوریم امکانات ورزشی، لباس و.. در ذهن مردم تداعی شده که باعث می‌شود آن‌ها از این فعالیت‌ها فاصله بگیرند.

او با اشاره به اینکه در بررسی‌های علمی نشان داده شده داشتن خواب کافی باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود و نهایتا پرهیز از استرسها و فشارهای عصبی می‌تواند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری باشد، افزود: کاملا اثبات شده میزان ابتلا به کرونا در افرادی که ورزش و ورزش حرفه‌ای انجام می‌دهند، نسبت به افراد معمولی کمتر است.

منبع: الف

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که طی ۹ سال درمان و تحت‌نظر بودن، در میان زنانی که سطح ویتامین D کافی داشتند، گزارشات ابتلا به سطان سینه [نسبت به زنانی که کمبود ویتامین D داشتند]، به حداقل رسیده است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کمبود ویتامین D ممکن است در سرطان سینه نقش داشته باشد؛ بخصوص در میان اقلیت‌ها. محققان دریافتند زنان سیاه‌پوست آمریکایی و اسپانیایی‌تبار با سطوح پایین ویتامین D نسبت به زنانی که سطح ویتامین D کافی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند. یافته‌ها نشان می‌دهد که ویتامین D در محافظت از این گروه از زنان در برابر سرطان سینه نقش دارد.

در طی یک پیگیری متوسط ۹ ساله، زنانی که سطح ویتامین D کافی داشتند، ۲۱ درصد کمتر از زنان دارای کمبود ویتامین D، به سرطان سینه مبتلا شدند.

ارتباط بین ویتامین D و خطر ابتلا به سرطان سینه در میان زنان اسپانیایی‌تبار قوی‌تر بود، زیرا در صورت داشتن سطوح کافی ویتامین دی، ۴۸ درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا می‌شدند.

بر اساس این مطالعه، زنان سیاه‌پوست در صورت داشتن سطوح کافی ویتامین دی، ۱۱ درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901089

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!