Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ۱۰۵ کیلومتر خط جدید فاضلاب از سوی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ساخته می‌شود که ۱۱ کیلومتر آن به‌صورت تونل است، احداث و ۱۵ ایستگاه پمپاژ جدید ایجاد و ۱۰ ایستگاه را نیز اورهال و تعمیرات اساسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان داشت: این طرح باید در مدت سه سال اجرا می‌شد و پس از سفر رئیس‌جمهور به خوزستان مقرر شده که این طرح در مدت دو سال به پایان برسد و میزان اعتبار طرح فاضلاب اهواز یک هزار و ۷۴۰ میلیارد تومان است که از سوی سازمان برنامه و بودجه به‌طور کامل پرداخت و برای امسال نیز ۷۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

کرمی نژاد بیان داشت: ۷۸ جبهه کاری برای رفع نقاط بحرانی و فوق بحرانی فاضلاب اهواز به‌جز کار‌هایی است که از سوی قرارگاه اجرا می‌شود، صورت می‌گیرد و پس از جریان آب‌گرفتگی در سال ۹۸، ۸۸ نقطه بحرانی اهواز شناسایی که ۶۴ نقطه آن اصلاح و ۲۴ نقطه آن مانده که در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: ۵۶ نقطه بحرانی در اهواز شناسایی و طرح اصلاح این نقاط به پایان رسیده و در بخش دوم این طرح ۸۰ نقطه دیگر شناسایی شده که اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است و با اجرای طرح فاضلاب و اقداماتی که در حال انجام است، حداکثر تا سه سال آینده مشکلی به نام فاضلاب نخواهیم داشت.

این مقام مسئول با بیان اینکه شنبه هر هفته وزیر نیرو نشستی با مدیران آبفا استان در خصوص طرح فاضلاب اهواز دارد و مدیرعامل آبفا کشور نیز هفته‌ای یکبار به استان سفر و طرح‌ها را مورد بازدید و بررسی قرار می‌دهد، ادامه داد: همه مسئولان برای حل مشکل فاضلاب اهواز پای کار هستند و با تلاش و همت این طرح را اجرا و به پایان خواهیم رساند.

او گفت: اهواز تنها شهری است که ۱۸۶ ایستگاه پمپاژ دارد و در هیچ شهر کشور این تعداد ایستگاه پمپاژ وجود ندارد و با اجرای این طرح تعداد ایستگاه پمپاژ به ۶۹ ایستگاه کاهش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاضلاب شهری مشکلات فاضلاب ایستگاه پمپاژ فاضلاب اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم

به گزارش «تابناک»، ایرج فاضل در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «آثار مشکلاتی که برای دانشجویان طرحی ایجاد شده، کمبود پزشک و خالی ماندن رشته‌های تخصصی به تدریج با جدی شدن خطر واردات پزشک و نیازمند شدن به اعزام بیماران به خارج خودش را نشان خواهد داد. مجموع این مشکلات به افول پزشکی در ایران منجر می‌شود. امروز استقبال از رشته پزشکی در کنکور یا ادامه تحصیل در رشته‌های تخصصی پزشکی با مشکل جدی مواجه شده به گونه‌ای که در آزمون‌های اخیر، حتی یک داوطلب برای جراحی عروق نداشتیم و به همین ترتیب، بعضی دیگر از رشته‌های تخصصی هم خالی می‌ماند و باید 10 سال دیگر، متخصصان این رشته‌ها را از خارج وارد کنیم و دوباره بیماران را برای جراحی‌های تخصصی به خارج بفرستیم.

وی ادامه داد: این مشکلات در حالی ایجاد شده که طی دهه‌های گذشته، مجاهدت‌های بسیار زیادی برای درخشش پزشکی کشور صرف شد اما عواملی که به دنبال فقیر کردن پزشکان مملکت هستند، سناریوی مشکلات را ایجاد کردند که با چنین شرایطی، من آینده را به هیچ ‌وجه خوب نمی‌بینم و دوباره به همان جایگاه قبلی باز خواهیم گشت. یک عده جاهل فکر می‌کنند با این سناریوها به مردم خدمت می‌کنند ولی هدف اصلی این افراد، موذیانه‌تر از این حرف‌هاست و هدف اصلی، از بین بردن آینده پزشکی این کشور بوده که البته باید از خودشان پرسید که در ازای این وضع، چه نفعی نصیب این افراد می‌شود اما به نظر من، این اقدامات نوعی خیانت به کشور است.»

فاضل در تحلیل دلیل کم بودن رشد تعرفه‌های خدمات درمانی در سال جاری و سایر مشکلاتی که برای جامعه پزشکی ایجاد شده آن هم درحالی که جامعه پزشکی، یک گروه مرجع در کشور و همه کشورها محسوب می‌شود، گفت: «تعرفه‌های درمان پیش از این هم تغییرات اساسی نداشته و حالا هم رشد 35درصدی تعرفه‌ها مطلقا کافی نیست. اما پزشکان تنها گروه مرجع دچار مشکل نیستند. معلمان عزیز و زحمتکش این کشور، هر روز باید برای حقوق‌های ناچیزی که می‌گیرند کنار خیابان جمع شوند. همان جاهلانی که گفتم، گروه‌های مرجع کشور را نشانه گرفته‌اند. معلمان و پزشکان گروه‌هایی هستند که مردم به خدمات این گروه‌ها بیشترین نیاز را دارند و ضربه زدن به این گروه‌ها، کاملا حساب شده است و به نفع مملکت نیست.»

دیگر خبرها

  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • نصب ایستگاه‌های ‌خط‌ اول BRT اهواز تا خردادماه
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • فوت یک بیرجندی بر اثر سقوط در چاه فاضلاب
  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • هوای کلانشهر اصفهان قابل‌قبول است
  • هوای کلانشهر اصفهان دروضعیت قابل قبول