Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عباس نجفی ظهر امروز در جلسه کارگروه پیش‌بینی و پیشگیری در گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری (حاشیه‌نشینی جدید) اظهار کرد: در سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه شهر باید استانداردهای اولیه رعایت و کرامت و شرافت مردم ساکن در این مناطق حفظ شود و به گونه‌ای نباشد که به بهانه کمبود اعتبار و منابع مالی عمرانی به این مناطق توجه کافی صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از بحران‌های مهم جامعه را حاشیه‌نشینی شهری در حوزه مدیریت شهری و توسعه دانست و گفت: باید از حداکثر ظرفیت‌های قانونی در رفع گره‌ها و مشکلات استفاده کرد و ضرورت دارد براساس داشته‌ها و ظرفیت‌های استانی دستگاه‌ها در رفع مشکلات تلاش کنند.

معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان با بیان اینکه ارائه خدمات به شهروندان محلات هدف بازآفرینی شهری در راستای حقوق شهروندی است افزود: شهروندان نباید در مناطق کمترتوسعه‌یافته از امتیازات شهری محروم بمانند.

وی تأکید کرد: این امر نباید بهانه‌ای برای سودجویان نسبت به تغییر غیرمجاز کاربری اراضی و تصرفات غیرقانونی، ساخت و سازهای غیرمجاز باشد. 

نجفی راه‌اندازی مجدد ایجاد و توسعه دفاتر تسهیل‌گری در مناطق کمترتوسعه‌یافته را یک ضرورت دانست و خواستار بررسی‌های کارشناسانه در جهت راه‌اندازی مجدد این دفاتر شد.

وی با اشاره به سند ملی راهبردی احیاء، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی، بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری گفت: طرح ساماندهی امور اجتماعی فرهنگی و امنیتی مناطق ویژه اجتماعی مصوب شورای اجتماعی دستورالعمل نحوه فعالیت کارگروه‌ پیش‌بینی و پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد در سطح استان و نیز صیانت و حفاظت از اراضی ملی یک تکلیف اساسی برای دستگاه‌ها است.

معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان در پایان اظهار امیدواری کرد با تلاش دستگاه‌های مسوول شاهد افزایش میزان صدور سند تک برگی اراضی ملی ممانعت از شکل‌گیری سکونت‌گاه غیررسمی در استان باشیم.
انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون قضائی عباس نجفی تغییر کاربری مناطق کمتربرخوردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • بیانیه الجزیره پس از بستن دفاتر این شبکه در اراضی اشغالی
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد