Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست و مربی تیم ملی وزنه برداری دختران نوجوان گفت: دختران ما با کمترین زمان به این جایگاه رسیدند و راه سختی را پیش رو داریم.

به گزارش برنا، سارا آذری سرپرست و مربی تیم ملی وزنه برداری دختران نوجوان در ارتباطی با برنامه جهان ورزش (وزنه‌برداری) کاری از گروه مسابقات درباره ابهامات مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری نوجوانان جهان اظهار داشت: این دختران را از شهرهای مختلف کشور دعوت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابی هم که داشتیم بر اساس مسابقات استان‌ها،و عملکرد آنان در طول اردوها بود. شرایط مسابقه ای متفاوت و غیرقابل پیش بینی است. امکان دارد رکورد اعلام شده از سمت ما با رکوردی که ورزشکاران کسب کردند متفاوت باشد. افراد متخصص و حرفه‌ای در این زمینه در تمامی مسابقات این نکته را می‌دانند. 

وی با اشاره به امکانات و شرایط متفاوت در همه استان‌ها افزود: ما سال گذشته به تمامی استان‌ها یک میله هالتر مخصوص بانوان ارسال کردیم. برای وارد کردن این میله‌ها اسپانسر گرفتیم و به خاطر محدودیت‌های تا یک جایی توانستیم این کار را ادامه دهیم. شاید یکسری مسائل در بانوان وجود دارد ولی ما فرقی بین آقایان و دختران قائل نمی‌شویم. محل اردو، غذا، امکانات خارج از اردو برای هر دو رده یکسان است. هر آنچه تیم ملی آقایان دارد تیم ملی بانوان هم دارد. 

آذری از عدم برگزاری دوره‌های مربی‌گری عنوان کرد: باید یک زمان ۳ الی ۴ ساله از هر دوره مربیگری بگذرد و اگر غیر از این باشد غیراصولی است. اگر این اتفاق رخ دهد یک عده افراد غیرحرفه ای را وارد بدنه وزنه برداری کردیم. در درجه اول باید متقاضی این دوره‌ها را داشته باشیم ولی با وجود متقاضی این رشته را به گونه‌ای نشان می‌دهند که انگیزه‌ها کم می‌شود. کمیته آموزش ما هر ماه ۲ الی ۳ کلاس به صورت مجازی برای مربی‌گری و دانش افزایی برگزار می‌کند. وزنه‌برداری یک رشته تخصصی و عملی است و اگر کسی می‌خواهد مربی‌گری درجه ۳ را کسب کند باید تحت نظر مربی آموزش ببیند و شرایط کرونایی کمی کار را برای برپایی این دوره‌ها دشوار کرده است.

سرپرست و مربی وزنه‌برداری نوجوانان تاکید کرد: برنامه‌هایی که در خصوص بانوان داشتیم قطعا بعد از ۳ سال و خیلی زودتر از انتظار ما محقق شد که ما توانستیم مقام سوم جهانی را کسب کنیم. همچنین در برنامه‌های آتی المپیادهای نوجوانان و نونهالان را داریم. البته این رشته را حذف کرده بودند طی رایزنی‌های انجام شده، این رشته مجدد به المپیاد بازگشت. اردوهای نوجوانان را هم به صورت مستمر و بدون تعطیلی برگزار می‌کنیم. 

سارا آذری در پایان گفت: دختران ما با کمترین زمان به این جایگاه رسیدند. درخصوص شرایط استان‌ها هم به هر حال یک ورزش نوپایی است اما ما سعی می‌کنیم شرایط بهتر شود. باید نگاه ویژه تری به بانوان شود. چرا که ما نشان دادیم در عرصه‌های بین المللی هم حرفی برای گفتن داریم. ما همان بودجه ای که به بانوان تخصیص می‌دهند چه بسا بیشتر از آن را هزینه می‌کنیم. از بودجه‌های دیگر کاستیم و به بانوان اضافه کردیم. بودجه بانوان به دلیل تعداد کم وزنه‌بردار بانوان از آقایان کمتر است. ما یک راه سختی را شروع کردیم. وزنه‌برداران با همه توان کار کردند و حتی مدتی از خانواده‌های خود دور بودند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی جهان وزنه برداری بودجه وزنه برداری استان ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در پیامی  قهرمانی ایران در مسابقات انتخابی جام جهانی ووشو که با 20 مدال رنگارنگ و با اقتدار کسب شد را تبریک گفت.

متن پیام وزیر ورزش و جوانان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

رقابت‌های انتخابی جام جهانی ووشو در چین، آنچنان با درخشش ایران همراه بود که هر 14 ووشوکار کشورمان موفق به کسب مدال شدند و قهرمانی تیمی این دوره‌ از رقابت‌ها در مهد ووشوی دنیا، با قهرمانی مقتدرانه همراه بود.

20 نشان  از هر 14 ووشوکار ایران در بخش آقایان و بانوان به تفکیک با 13 مدال طلا، 5 نقره و 2 برنز در رقابت با 300 ورزشکار از 38 کشور دنیا به ارمغان آمد تا نمادی از اقتدار مجدد این ورزش رزمی مهیج را بار دیگر در  یک رویداد رقابتی مهم نظاره‌گر باشیم.

به کلیه‌ی قهرمانان و اعضای کادر فنی و سرپرستی و همچنین کادر مدیریتی فدراسیون ووشو که در هر دو بخش بانوان و آقایان، جلوه‌ی باشکوهی از برنامه‌ریزی، تلاش و مدال را بروز دادند، تبریک می‌گویم و امیدوارم همچنان این درخشش‌های رشته‌ی پرافتخار ووشو استمرار داشته باشد.

دیگر خبرها

  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • برگزاری روز نخست رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد