Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه اکنون ۷۳۰ هزار دانش آموز و بالغ بر ۵۰ هزار دانشجو و بین ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ نخبه داریم، گفت: دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی‌شان کمک‌های خوبی کردند و این کار باعث شده است با دانش‌آموزانی که آمادگی دارند و مستعد شرکت در کنکور هستند، کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مرتضی بختیاری در حاشیه همایش تجلیل از نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت با بیان اینکه یکی از ماموریت‌های اصلی کمیته امداد درباره افرادی است که در سنگر دانش‌آموزی و دانشجویی تلاش و فعالیت می‌کنند، اظهارکرد: ماموریت ما نسبت به فرزندان خانواده هایی است که افتخار نوکری آنان را داریم و تحت پوشش کمیته امداد هستند. در میان آنان دانش اموز، دانشجو، نخبه و تیزهوش داریم.

وی با بیان اینکه اکنون ۷۳۰ هزار دانش آموز و بالغ بر ۵۰ هزار دانشجو و بین ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ نخبه داریم، گفت: دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی شان کمک‌های خوبی کردند و این باعث شده با دانش آموزانی که آمادگی دارند و مستعد شرکت در کنکور هستند، کار شود و جلساتی به صورت تلفنی و حضوری و برنامه های آموزشی از طرق مختلف فراهم آمده است.

بختیاری خاطرنشان کرد: در کنکور از بین افرادی که در کنکور شرکت کردند ۱۸ هزار قبولی داشتیم. هشت نفر رتبه زیر ۱۰۰ و ۱۰۰ نفر رتبه زیر ۵۰۰ کسب کردند.

به گزارش ایسنا، بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد در شش ماهه دوم بسته‌های حمایتی و معیشتی به خانواده های تحت پوشش داده شود؟ اظهار کرد: برنامه‌های آیت الله رییسی که به صورت قطعی هم اعلام کردند، این است که اولویت اول ما بحث واکسن بود که تا ۱۰۰ میلیون دوز وارد کشور شد و ما اکنون نگرانی واکسن نداریم. اولویت بعدی‌شان تنظیم بازار بود که سفره‌های افراد نیازمند (بخشی تحت پوشش کمیته امداد و بخشی بهزیستی است) به طور کلی طبقاتی که در مسئله کرونا و مسائل تعطیلی بسیاری از مشاغل شغل خود را از دست دادند، جزو افرادی هستند که باید به آنها کمک شود.

بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای بودجه ۱۴۰۱ کار را شروع کردند و دستورالعملی هم که با امضای آیت الله رییسی به همه دستگاه‌ها ابلاغ شد و به صورت ویژه بحث محرومان مورد تاکید قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی کمیته امداد هزار دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق