Web Analytics Made Easy - Statcounter

معیارهای رنگ‌بندی کرونایی شهرها صحیح نیست و ما هم پیشنهاداتی مطرح کردیم اما متأسفانه توجه چندانی به پیشنهادات نمی‌شود.

به گزارش ایمنا، حمید سوری با اشاره به اینکه شرایط کرونا در کشور تا حدودی نگران‌کننده است، اظهار کرد: برخی طغیان‌ها در برخی استان‌ها رخ داده است و رعایت پروتکل‌ها کاهش یافته است. این درحالی است که طی دو تا سه هفته گذشته مسافرت‌های درون مرزی و برون مرزی زیادی شکل گرفته است و علی‌رغم اینکه بر بحث واکسیناسیون مانور داده می‌شود و شاهد افزایش تیراژ واکسیناسیون هستیم، ولی هنوز زود است که بخواهیم درباره شرایط عادی اپیدمی صحبت کنیم یا فکر کنیم می‌توان جشن پایان اپیدمی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصور اتمام کرونا سبب می‌شود جامعه دچار غفلت تکراری شود و به همین علت است که تعداد پیک‌های زیادی را تجربه کردیم.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره علت قرمز بودن شهرستان‌های نوار غربی کشور، اظهار کرد: رنگ شهرها بر اساس میزان بیمار بستری ذکر می‌شود و نه بر اساس شاخص‌های دیگر تعیین خطر. در اپیدمی‌ها خطر تابع تعداد موارد بستری نیست. بلکه تابع متغیرهای دیگری هم هست که متأسفانه در رنگ‌بندی شهرهای کشور لحاظ نمی‌شود. بنابراین خیلی نمی‌توان رنگ‌بندی شهرها را مبنای قضاوت قرار داد که کدام شهرها وضعیت پرخطر یا کم‌خطری دارند.

وی ادامه داد: در هر حال طی مدت اخیر استان‌های غربی رفت و آمدهای بیشتری را تجربه کردند و همین سبب شده است که تعداد بستری‌ها افزایش یابد. از طرفی متأسفانه در مناطق مرزی کنترل بهداشتی به خوبی صورت نمی‌گیرد و رعایت پروتکل‌ها در این شهرها نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است و طبیعی است که زمینه برای آغاز اپیدمی و آغاز پیک ششم در این استان‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی کمتر از ۵۰ درصد است، تاکید کرد: در آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و برخی نقاط سیستان و بلوچستان شرایط تا حدودی نگران کننده دارند.

معیارهای رنگ‌بندی کرونایی شهرها صحیح نیست

او درباره معیارهای رنگ‌بندی کرونایی شهرها، تصریح کرد: معیار فعلی صحیح نیست و ما هم پیشنهاداتی مطرح کردیم، اما متأسفانه توجه چندانی به پیشنهادها نمی‌شود.

وی ضمن محتمل دانستن وقوع پیک ششم کرونا، بیان کرد: زمان وقوع پیک بعدی به رفتار ما با ویروس بستگی دارد. مردم باید متوجه باشند شرایط عادی نیست و مسئولین هم باید متوجه باشند با وجود اینکه واکسیناسیون عامل مهمی در مدیریت اپیدمی است، اما به تنهایی کافی نیست.

وی که پیش از این ریاست تیم واکنش سریع کووید و ریاست کمیته کشوری اپیدمیولوژی این بیماری را عهده‌دار بود، درباره شرایط کرونا در روزهای آتی، افزود: با توجه به بازدیدم از مناطق مرزی مهران و شلمچه متأسفانه کنترلی که باید در ترددها صورت می‌گرفت، اتفاق نیفتاد و علی رغم تلاش همکاران بهداشتی در نقاط مرزی، بیم آن می‌رود که تعداد قابل توجهی افراد حامل ویروس کرونا در کشور پخش شده باشند.

سوری در خصوص سامانه هوشمند مدیریت کرونا نیز، گفت: اینکه سامانه هوشمند برای مدیریت اپیدمی داشته باشیم فی‌نفسه اقدام پسندیده‌ای است، اما مهم این است که با چه شیوه و ابزاری اجرایی شود. شرایط مطلوب این است که از فناوری‌های نوین برای این موضوع استفاده کنیم. همچنین نباید در بازگشت به شرایط عادی زندگی تعجیل کرد و همه چیز را صفر و صدی دید. یعنی بازگشایی و تعطیلی نباید به شکل مطلق باشد بلکه باید با مدیریت هوشمند و برآورد خطر و استفاده از روش‌های نوین بتوانیم متناسب با سهم خطر، سخت‌گیری و سهل‌گیری در رفتار روزمره زندگی داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به الگوی زیستی ویروس به نظر می‌رسد واریانت‌های جدید هم در کشور داشته باشیم؛ اما متأسفانه ما خیلی غربالگری واریانت‌های ویروس را انجام نمی‌دهیم که قطعی بگوییم واریانت‌های جدید تا چه میزان وجود داشته و گسترش یافته‌اند.

علت منحل شدن تیم واکنش سریع کرونا

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره علت منحل شدن تیم واکنش سریع کرونا، گفت: علتی برای این انحلال به ما اعلام نشد. اما این اتفاق معایبی به دنبال خواهد داشت، مانند آنکه گمانه زنی از آغاز پیک ششم کرونا داریم اما نمی‌دانیم کانون‌های آن کدام مناطق است و چه باید کرد و حتی تحلیل وضعیتی در فیلد نداریم که بتوانیم تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز طغیان‌ها اتخاذ کنیم. یکی از اجزای مهم در مدیریت اپیدمی‌ها وجود تیم واکنش سریع است یعنی جامعه‌ای که از این فرصت استفاده نکند عملاً مدیریتش دچار مشکل می‌شود.

سوری گفت: با انحلال تیم واکنش سریع نامه‌نگاری‌هایی درباره علل این اتفاق با وزارت بهداشت داشتیم اما پاسخی دریافت نکردیم و با ما خداحافظی کردند.

گفتنی است، چندی است گزارش هفتگی وضعیت اپیدمیولوژی کووید ۱۹ در استان‌ها نیز منتشر نمی‌شود و همین موضوع برخی انتقادات کارشناسان و اپیدمیولوژیست‌ها مبنی بر عدم ارائه اطلاعات بیماری جهت تحلیل وضعیت بیماری را به دنبال داشته است.

منبع: ایسنا

کد خبر 529686

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پیک ششم کرونا پیک ششم کرونا در پاییز هشدار پیک ششم کرونا و پیک ششم عادی انگاری کرونا عادی انگاری در کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تیم واکنش سریع استان ها رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) طغیان شدید رودخانه‌های فصلی در امارات بعد از بارش سنگین امروز صبح

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

tags # امارات ، دبی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • تراکتور از استقلال پرمهره تر است/ از نتیجه بازی راضی هستم
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • انفجار منزل مسکونی در قوچان یک کشته برجای گذاشت
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • (ویدئو) طغیان شدید رودخانه‌های فصلی در امارات بعد از بارش سنگین امروز صبح
  • جسد کودک غرق شده در رودخانه خرسان هنوز پیدا نشده است