Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا نادری روز دوشنبه در نشست خبری برنامه های این شورا بر ضرورت شفاف سازی در امور و خدمات رسانی به شهروندان با توسعه فرآیندهای الکترونیک تاکید و بیان کرد: عمده مردم با شهرداری سر و کار پیدا می‌کنند، سیستم مدیریت شهری باید شفاف سازی شود و انتظار جدی داریم که به این مساله برسیم.

وی تصریح کرد: باید به‌مرحله ای برسیم که مردم شهرداری را نبینند اما مشکلات آنان رفع شود که در این مسیر بایستی موانع را از سر راه مردم برداریم، همچنین باید حوزه تحول شهر کرمان باید تکانی بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نادری اضافه کرد: شهردار کرمان را امانتدار خود می دانیم و شهر را برای حفظ و مدیریت شهری به او به عنوان امانت می سپاریم‌ و از او امانت داری را با تمامی ابعاد می‌خواهیم.

وی در ادامه بر ضرورت کادرسازی در حوزه مدیریتی تاکید و بیان کرد: بحث نیرو و مدیرسازی بسیار مهم است زیرا اکنون با بحران‌ مدیریتی روبه رو هستیم و حتی برای ارکان کشور با کمبود نیرو مواجهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان ادامه داد: همچنین باید به سمت مدیر ساختن برویم؛ برای شهرداری مجبور شدیم از جای دیگر شهردار انتخاب کنیم، انسان های توانمند کمی در کرمان حضور دارند، حتی در شهرداری تعداد زیادی مدیر نیاز داریم که مساله مهمی است و از شهردار کرمان انتظار داریم این فرایند را پیگیری کند.

شهر باید بوی حاج قاسم بدهد

نادری در ادامه بر ضرورت انجام فعالیت ها مرتبط با حاج قاسم سلیمانی تاکید کرد و افزود: این شهر باید بوی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بدهد و تلاش‌های ۴۰ ساله این شهید والامقام در شهر کرمان نمود یابد.

وی با بیان اینکه امروز شهر کرمان نسبت به ۲ سال قبل متفاوت است و انتظار از این شهر، این است که پایتخت جهان مقاومت باشد اظهار داشت: شهرداری بخوبی می تواند این برنامه را انجام دهد و از شهردار کرمان هم انتظار داریم که محدودیت ها رفع و منابع در این زمینه بهینه شود؛ شهر باید رنگ و بوی مقاومت به خود بگیرد، کرمان باید با تمامی ابعاد به شهری درخور حاج قاسم تبدیل شود.

شورای شهر مردم هستیم

سخنگوی شورای اسلامی شهر کرمان نیز در این نشست گفت: ما شورای شهر مردم هستیم در عین همکاری با شهرداری وظیفه نظارتی خود را داریم.

محمدرضا کمساری افزود: چند چالش اساسی طی ۲ ماهه گذشته در شهر کرمان داشتیم از جمله اینکه زمین دهه ۷۰ شهرداری تعیین تکلیف نشده بود و امروز با طلبکاری روبه رو بودیم که هرلحظه می توانست حساب شهرداری را ببندد یا از حساب پول برداشت کند و این موضوع اکنون در حال رفع شدن است.

وی با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پروژه پیاده راه سازی خیابان تجلی چالش دیگر کرمان بود تصریح کرد: این پروژه باید یک ماه و نیم پیش افتتاح می شد و عقب افتادن آن باعث نارضایتی مردم شده بود که خوشبختانه تعیین تکلیف شده و در پروژه شهدای خلبان کرمان نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر کرمان ابراز داشت: جا دارد به صورت ویژه از تلاش های محسن پوراسماعیلی در سمت سرپرست شهرداری کرمان قدردانی کنیم زیرا بدون کوچکترین بی انگیزگی تمام وقت تلاش کرد و چند کار زیربنایی در کرمان نیز انجام داد.

حکم سعید شعرباف تبریزی اهل مشهد که ششم شهریورماه امسال به عنوان شهردار کرمان انتخاب شد در ۲۴ مهرماه جاری توسط وزیر کشور تایید و منصوب شد.

ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرمان درحالی فعالیت خود را شروع کردند که سیدمهران عالم زاده شهردار منتخب دوره قبل پیش از آغاز فعالیت دوره ششم شورا، استعفا کرده بود و اعضای شورای کرمان محسن پوراسماعیلی از مدیران باسابقه شهرداری را به عنوان سرپرست شهرداری برگزیده بودند.

برچسب‌ها شورای اسلامی شهر کرمان کرمان شهرداری کرمان قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر کرمان کرمان شهرداری کرمان شورای اسلامی شهر کرمان کرمان شهرداری کرمان قاسم سلیمانی شورای اسلامی شهر کرمان شهردار کرمان حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد