Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از یواس نیوز، سازمان غذا و داروی آمریکا تزریق واکسن مدرنا برای نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ ساله را به تاخیر انداخت.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، تاخیر در تصویب تزریق مدرنا به نوجوانان، به دلیل بروز عارضه التهاب قلبی بوده است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) در حال بررسی خطر ابتلا به این بیماری، میوکاردیت، در میان مردان جوان واکسینه شده با تزریق مدرنا به ویژه در مقایسه با واکسن فایزر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دو هفته پیش نیز موسسه بهداشت و رفاه فنلاند اعلام کرد، استفاده از واکسن کووید ۱۹ شرکت مدرنا برای مردان متولد ۱۹۹۱ و بعدا از آن، به دلیل گزارش عوارض جانبی قلبی عروقی متوقف می‌شود. سوئد و دانمارک نیز اعلام کردند که پس از گزارش بروز عوارض جانبی نادر مانند میوکاردیت (التهاب عضله قلب)، استفاده از واکسن کروناویروس این شرکت برای گروه های سنی جوان متوقف می شود؛ کشورهای اسکاندیناوی نیز این تصمیم را بر اساس یک تحقیق که شامل داده‌های فنلاند، سوئد، نروژ و دانمارک بوده اتخاذ کردند.

 مقامات بهداشتی کانادا نیز روزهای اخیر اعلام کردند داده‌های به دست آمده نشان می‌دهد موارد گزارش شده عارضه نادر التهاب قلبی پس از تزریق واکسن مدرنا بیشتر از واکسن فایزر/بیو‌ان‌تک بوده است.

سازمان غذا و داروی آمریکا، نهاد وابسته به وزارت بهداشت این کشور دو ماه پیش گزارشی را منتشر کرد که براساس آن  واکسن کووید ۱۹ مدرنا با افزایش خطر التهاب قلبی در مردان جوان مرتبط بود. این نهاد برچسب هشدار این عارضه را به واکسن‌های فایزر و مدرنا اضافه نموده است.

 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: نوجوانان ایالات متحده مدرنا عارضه واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تلاش ۳ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به مصدوم ارتفاعات حاج ابراهیم پیرانشهر
  • بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال