Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، جشن ثبت ملی روستای سلیم‌آباد تنکابن به عنوان روستای ملی سفال امروز –دوشنبه ۲۶ مهر- با حضور اهالی این روستا، هنرمندان صنایع‌دستی، نماینده مردم تنکمابن، عباس‌آباد و رامسر در مجلس، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران و تعدادی از مسئولان شهرستانی در این روستا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این مراسم اظهار کرد: ما از ۱۴مهر ۱۴۰۱ میزبان گردشگران و فعالان اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اکو هستیم و معتقدم غرب استان و به ویژه شهرستان تنکابن این استعداد را دارد که از ظرفیت‌های خودش در این رویداد رونمایی کند. یکی از ظرفیت‌های مهم استان و تنکابن نیز حوزه صنایع دستی است.
سیف‌الله فرزانه افزود: تولیدات صنایع دستی اگر با خلاقیت تولید شوند همواره بازار خود را دارند. حتی در شرایط تحریم که بر همه بخش‌های اقتصادی تاثیر گذاشت، صنایع دستی می‌تواند فعالیت خود را ادامه و گسترش دهد، زیرا به دلیل کاربردی بودنش تحریم‌پذیر نیست.
وی خاطرنشان کرد: در گردشگری امروز جهان بر خلاف باور عمومی که در جامعه ما وجود دارد، جاذبه‌ها صرفا به روساخت‌هایی مانند هتل‌ها و ساختمان‌های مدرن وابسته نیستند. وزاری گردشگری کشورهای عضو اکو برای تماشای ساختمان‌های جدید به مازندران نمی‌آیند، بلکه به دنبال آشنایی با هویت و فرهنگ ما هستند و در این بین صنایع دستی یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌ها محسوب می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با اشاره به ثبت سلیم‌آباد به عنوان روستای ملی سفال خاطرنشان کرد: ضمن قدردانی از آقای محبعلی محبی و خانواده محبی که طی سال‌های اخیر برای حفظ هنر سفالگری و ترویج و گسترش آن تلاش کردند سپاسگزاریم و معتقدم با ثبت ملی این روستا که حاصل تلاش این مجموعه و پیگیری مسئولان شهرستان است، باید نگاه‌ها به آن بیشتر شود و حتی به فکر ثبت جهانی هم باشیم.
روستای سلیم‌آباد تنکابن به دلیل فعالیت همه اعضای خانواده محبی و تولید هزاران قطعه ظروف سفالی در سال و عرضه به بازارهای داخلی و خارجی به دهکده سفال معروف است و اخیرا از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان روستای ملی سفال ثبت شد.

کد خبر 632765 برچسب‌ها استان مازندران فرهنگ - میراث فرهنگی سفال صنایع دستی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران فرهنگ میراث فرهنگی سفال صنایع دستی میراث فرهنگی صنایع دستی سلیم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمدرضا زارعی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در زمین‌های زراعی یکی از روستاهای اطراف شهرستان، بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی یگان حفاظت شهرستان و کارشناس باستان‌شناسی و همکاری پاسگاه انتظامی بخش سیروان دو نفر در محدوده حفاری غیرمجاز با هویت بومی شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه موتور برق و سه عدد میله فلزی کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ۱.۵ متر و عمق ۵ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ۰۸۷۳۳۱۷۸۸۵۵ گزارش و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری نمایند.

کد خبر 6087468

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود